No ja napr. nechcem 3D, takze preto pisem o "starsom" TV. Ale samozrejme zas nebudem kupovat nejaky vybehovy typ co ma 50 Hz a len DVB-T MPEG2 tuner. Tiez nemam problem si priplatit tych cca 100-200 eur za model, ktory ma od vyrobcu integrovane net aplikacie, ale zatial pochybujem, ze budu "standardne". Mozno zbytocne. V kazdom pripade zopar integrovanych aplikacii v TV, ktore tam napevno nasuka vyrobca TV nie je presne to, po com tuzim. Android mi ponuka slobodny vyber.
Inak uz sa bezne ponukaju STB s integrovanym DVB-T tunerom beziace na Androide (co je tiez podarene riesenie), ale zatial som nezachytil model s podporou Flashu (ponukaju sa len menej vykonne kusky na sposob Raspberry Pi). Ale ta vykonnost je len otazkou casu...
A toto riesenie s minipocitacom (nemusi to byt predsa prave tento najmensi Cotton Candy) je pouzitelne aj pre ludi, ktori maju starsi TV a logicky nechcu len kvoli net aplikaciam alebo USB portom kupovat novy TV. Jedina podmienka je, aby mal TV HDMI rozhranie, to je vsetko. Vyriesit napajanie USB nie je
ziadny problem.