Lokalizácia
Formulár sa odosiela
apple tv za 100e, full hd filmy, mala krabicka
Zobraziť komentár 13.01.2012 - 22:12:43
00
Jeden vypise: nepodporovane audio, ale ani obraz neprehra a druhy vypise: nepodporovany subor. Pritom oba maju v navode, ze .mkv je pre nich chutovka:)

Ak to tu este nebolo spomenute,tak problem pri prehravani mkv na TV je DTS audio stopa.
(minule modely LG napr.)
Zobraziť komentár 14.01.2012 - 14:16:02
00
Fakt nechapem, preco sa vyhrevny kotol musi pokazit prave v zime a este aj v sobotu. Na servisaka cakam uz par hodin a zacina byt dost chladno.

EDIT: tak konecne kurim. Dnes o 120€ drahsie.
Zobraziť komentár 14.01.2012 - 16:36:47
00
spomenulo sa to Apple TV. Samo o sebe je to nic poriadne nevie, ale po mensích upravach je to uz "ine kafe"... viac info tu: http://avmania.e15.cz/apple-tv-jak-jej-vyuzit-v-ceskych-podminkach-video
Zobraziť komentár 15.01.2012 - 17:46:21
00
http://www.pohora.cz/slovenske-hory/objeven-ledovec-ve-vysokych-tatrach/
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 12:38:46
00
uz len najst Otziho a o turisticky ruch bude postarane :lol:
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 13:14:15
00
ja&ty tam nastrcia dakeho tatranca :D
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 14:08:07
00
Davam do pozornosti pre Androidakov a iPhonistov - aplikacia pre bezplatne telefonovanie a SMS cez datovu siet (teda za predpokladu, ze mate nejaky predplateny balik dat pre 2G/3G alebo ked ste v pokryti nejakou WiFi sietou). Prave som si to na zaklade odporucenia jednej nasej foristky nainstaloval a hned sa mi zobrazilo, ze 19 mojich znamych co mam v kontaktoch to uz pouziva. Testol som a fici to super. :y:

http://www.viber.com/
Zobraziť komentár 19.01.2012 - 14:14:50
00
No ja ti nevím, problémy s aktiváciou, call s Palo Alto, CA sekalo, že som ledva počul aktivačný kód a po jeho zadaní hláška, že je nesprávny. Po 4tom pokuse ma to prestlo baviť.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Zobraziť komentár 19.01.2012 - 16:24:03
00
Mne to nesekalo ked som to skusal. Ale hlasitost a kvalita zvuku boli o poznanie horsie ako na klasickom hlasovom GSM hovore. Na telefonovanie v hlucnom prostredi to nie je. Teraz som to vyskusal znovu - hovory fakt asi len ked clovek bude sediet vecer doma v tichu a najlepsie pri WiFi. Asi chceli co najviac znizit naroky na bitrare a tak nepouzili zrovna kodek zamerany na co najvyssiu kvalitu zvuku. Ale spravy cez to funguju super aj s potvrdenim dorucenia a je mozne poslat aj fotky, takze kto preferuje SMS pred hovormi, pre toho je to velmi dobre riesenie (hovory v terene su len ako nudzove riesenie).

Inak ten call do Pal Alta CA bol kvoli aktivacii albo kvoli testovaniu? Lebo mna aplikacia po spusteni len vyzvala na zadanie mojho TC a nasledne mi prisla potvrdzujuca SMS. Ziadny hovor.
Zobraziť komentár 19.01.2012 - 16:51:56
00
jj, pyta si to len tel. cislo (Android). Este som to ale neskusal...
Zobraziť komentár 19.01.2012 - 16:59:56
00
Ano, lenze de1mos ma iPhone, kdezto my mame Android. :) Prave preto ma to zaujima - z toho co napisal to vyzera tak, ze iPhone ma aktivaciu cez hovor. Ked to Roman rozbehas a budes to chciet vyskusat (vidim, ze este to nemas rozbehane lebo to by si sa mi zobrazil vo Viber kontaktoch), tak mi cinkni.
Zobraziť komentár 19.01.2012 - 17:11:39
00
idem trenovat, vecer mozno skusim :-) Na tie sms, to vyzera ako velmi dobra volba. Nemam predplatene sms, len neobmedzeny inet a hovory.
JJ, Janci ma iPhone.
Zobraziť komentár 19.01.2012 - 17:18:29
00
Kód mi nechcel prísť, potom pomedzi ďalšie pokusy dorazil, no po zadaní vyhlásil systém, že je neplatný a ponúkol mi možnosť vygenerovať nový. Stlačil som "Generate" a prišiel mi hovor z Palo Alto, CA. Prečítal mi nový kód (incrementovaný o 1 ako predošlý:) ani ten ale systém neakceptoval. Ja mám SMS vrámci paušálu free, takže ma to nejak netrápi, ale chcel som skúsiť aspoň. Škoda, že má odradili už registráciou, ani review na iTunes neboli príliš lichotivé.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Zobraziť komentár 19.01.2012 - 17:46:08
00
No jo, mna ta kvalita hovoru tiez odradila a nema to pre mna osobne vyznam kedze mam taky mesacny limit, ze mozem fungovat bez obmedzovania sa. Ale pre tych, co musia platit, to mozno bude zaujimave. Este chcem testnut kvalitu hovoru ked su obe strany pripojene cez WiFi (ci aplikacia pouzije lepsi kodek na hlas pri stabilnom pripojeni). Tak ci tak plati, ze na SMS a posielanie fotiek je to super a Romanov priklad je na to ako usity (predplatene data, ale SMS nie).
Zobraziť komentár 19.01.2012 - 18:14:12
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up