Lokalizácia
Formulár sa odosiela
kokos, prave sa u mna zastavil kamos, namerali mu na 40ke 88 km/h :D blazon, ale pointa, Pondelok rano o 5:00, to si mozes povedat "pekne zacaty tyzden" :D
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 09:07:51
00
V sobotu cestou zo Stiavnice do Tatier som si tiez zarobil, 100 km/h na 80-tke, nastastie mali asi vypredaj, tak bola zlava :lol:

Ale za to, ako boli schovani, si tie prachy zasluzili, zbadal som ich az ked bolo neskoro. :evil: Takze prva pokuta v SR za rychlost po 12-tich rokoch soferovania 8)
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 09:20:59
00
to sa mi ani verit nechce dutch, ze ziadna pokuta doteraz, mas dobre oko potom, inak v sobotu som siel do TT a na ceste spat najskor audina a potom este aj biela felda, ale kedze jazdim slusne tak som bol v suchu, len to ze ich je jak nasranych. Je to svinstvo, na audine pribrzdis a fabia ta capne
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 09:29:42
00
Len nech ich je čo najviac, hlavne radarov a nech buzerujú....
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 09:39:17
00
tebe to robi dobre tadeas?
predpokladam ze medzimesto si nikdy nesiel viac ako 90
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 09:43:51
00
tebe to robi dobre tadeas?
predpokladam ze medzimesto si nikdy nesiel viac ako 90

Nie, nerobí mi to dobre....
Dnes ale ľudia jazdia jak ko...., takže súhlasím.
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 09:46:48
00
taku vec ale nevyriesis radarmi, skor sa to zhorsi. ten cas ktory dotycny strati bude chciet nahnat niekde inde, cize budu chodit este rychlejsie, a v konecnom dosledku na to doplatis ty ked pojdes medzimesto 105 a bude ta to stat 2 litre.

nechcem sa o tom dohadovat lebo mame rozdielny nazor a zbytocne by sme sa tu natahovali,
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 09:53:28
00
Vacsinou aj tak meravaju na useku, ktory znamena isty zarobok a nie na tom nebezpecnom :roll:

Preco som napriklad v zivote nevidel radar na sidlisku, pri skole a pod.???

Ale na rovnej stvorprudovke postavaju velmi radi :roll:
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 09:57:37
00
taku vec ale nevyriesis radarmi, skor sa to zhorsi. ten cas ktory dotycny strati bude chciet nahnat niekde inde, cize budu chodit este rychlejsie, a v konecnom dosledku na to doplatis ty ked pojdes medzimesto 105 a bude ta to stat 2 litre.

nechcem sa o tom dohadovat lebo mame rozdielny nazor a zbytocne by sme sa tu natahovali,

Myslím že ten čas naháňajú stále a je jedno či sa chudáčik niekde zdrží alebo nie.

A zrušil by som aj dopr. servis o radaroch, normálne by som to zakázal.
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 09:57:37
00
:-) taku vec neprajem nikomu ale ak si sofer vyber si raz pokutu za rychlost:
Hricov pri ZA, zaciatok obce dlho dlho nic a po kilometry zacina dedina. Meraju hned za tabulov, a ked pojdes 71 km/h tak si to vyzeres, teraz mi povedz aky ma toto zmysel
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 10:04:28
00
VP potrebujem každý deň v praci, preto je môj postoj taký aký je :wink:

Asi nie sme na rovnakej vlnovej dĺžke... :wink:
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 10:09:58
00
to niesme :-) ocividne, vo mne to vrie taketo nazory uz velmi dlho, takze staci maly podnet a ide to von, mam na to uplne iny nazor, ale kazdy ma svoj takze v poho. Jazdi sa tak od kedy su auta v obehu a vzdy sa bude. Dnes rano bola sprava ze niekde na horskom prechode zrazilo terenne auto 11 rocneho chlapca, zomrel, tym bola ta udalost uzatvorena, keby to spravil niekto znamy tak sa to rozobera mesiac. cele je to o tom ako vnimas bulvar a pod.
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 10:17:19
00
Tomas14: veď hej....

V tom máš pravdu, keď niekto známi tak si to vyžerie aj cez bulvár, ale táto tema tu už bola a nebudem sa k nej vyjadrovať.

prevencia, prevencia, prevencia....
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 10:30:42
00
... ten cas ktory dotycny strati bude chciet nahnat niekde inde, cize budu chodit este rychlejsie, a v konecnom dosledku na to doplatis ty ked pojdes medzimesto 105 a bude ta to stat 2 litre.

Tak tych radarov tam treba nasekat tolko, ze ponahlajuci dotycny sa z toho poserie.

Dodrzuj co mas, vyrazaj na cestu skor a nikto s nikym nebude mat problem. Ospravedlnenie, ze rychlo sa jazdilo vzdy a bude neberiem. Ak sa ti zda, ze v niektorom useku je rychlost neadekvatne nizka, alebo je nevhodne vyznacena, oslov spravcu komunikacie, nech pouvazuje nad zmenou a nie, ze tu rychlost budes ignorovat.
Skusme sa vzajomne nezabijat.
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 10:36:25
00
cele by sa to malo zrodit v autoskole, nieje problem v rychlosti ale v tom ako vies zareagovat a co spravis. v autoskole ti nikto nepovie ze ak nevidis auto v spatnom tak to neznamena ze tam nieje, stalo sa to vlastne aj mne ked sme sucastne predbiehali dvaja, a bola to len kurevska nahoda ze sa nikomu nic nestalo, paninky maju v oblube na dialnici prechadzat z pruhu do pruhu a nemaju auto pred sebou, bez smerovky, (nic proti zenam, vodickam)
podla mna je uroven autoskol nizka, bezny sofer nejde na volne parkovisko v zime a neskusi si zalomit volantom a pozerat co robi resp nerobi to auto. ale uz dost :-x
btw, doporucujem si spravit kurz smyku v Puchove. dobra vec
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 10:46:39
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up