No keďže v tomto threade sa môže nadávať, tak je ideálnym miestom pre tento príspevok.
Tento týždeň som si mal užívať len v Španej doline pri BB, lenže teraz trčím doma jak k***t

Tešil som tam celý rok ako malé decko, celý tento rok som si chcel poriadne zajazdiť na novom
biku v poriadnom teréne, ale nie, ja mám takú smolu. Dojdem tam, teploty skoro 40C, bolesť hrdla akú som už dlho nemal

Tak sa musím vrátiť domov a diagnóza, angína, 2 týždne doma na antibiotikách, keď je sezóna v plnom prúde
No a aby to nebolo všetko, tak zas jeden krát sa ukázal jeden zamestnanec našich úžasných železníc ako zakomplexovaný k***t. V Bratislave sme naložili biky, keďže som trochu paranoidný, tak som si svoj
bike a ďalšie dva
biky kamarátov zamkol. Pani sprievodkyňa bola veľmi milá, všetko v pohode, ani lístky si nepozrela. Lenže v krásnom meste Zvolen sa sprievodcovia menili, a túto milú pani vymenil jeden z najväčších k***tov, akého som kedy stretol. Ideme vystupovať na stanici BB - Mesto, blížime sa k batožinovému vozňu a už v tom momente ten človek pôsobil neuveriteľne arogantným dojmom a s úplnou nechuťou otváral dvere na vagóne. Samozrejme som naskočil do vozňa aby som biky odomkol. Ten človek mi okamžite začal nadávať, že čo tam robím, po vysvetlení, že som biky zamkol, tak jeho hnev stúpol ešte väčšmi. Samozrejme som sa mu to snažil s kľudom vysvetliť, že nám to pani sprievodkyňa dovolila. Ako inak, jeho to nezaujímalo, začal nadávať na nás cyklistov a samozrejme nevynechal ani nadávky na Bratislavu (ako inak

). Tak som mu na to odvrkol, aby sa z toho neposral. Vtedy som mal už pocit, že to nevydrží a jednu mi vrazí (aj sa mi tým vyhrážal), no naštastie to nespravil (asi aj na jeho štastie). Keď mi podával môj bike, tak mi nebolo všetko jedno, či ho do mňa nehodí alebo ho nejak inak nepoškodí. No a navyše ten náš úžasný vlak meškal asi hodinu, takže sme dorazili na chatu neskôr