Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ivka: nezavádzaj :P

Ja len pravdu a cistu pravdu :!: :wink:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 12:24:57
00
esteze ja sa do tej skupiny nezaradujem :)
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 12:27:00
00
esteze ja sa do tej skupiny nezaradujem :)

No,tak to nie..cez forum... :lol: uvidime,ked prideme do Bystrice a uvidime sa nazivo.. :wink:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 12:39:40
00
kludne :P
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 12:41:49
00
No tak ten moj najdrahsi mi uz tak casto chrbat neukazuje :) mna to tesi a jeho to vytaca :oops:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 12:42:51
00
vyrovnana dvojica je super na trenovanie, najviac aj tak bikujete asi spolu takze ideal
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 13:04:03
00
btw. chlapci, som vam pripravil podu a vy s tym takto nalozite, bieda mizeria
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 13:04:34
00

Nie,oni nie su namysleni,len im najcastejsie okrem niektorych, uvidis len chrbaty... :wink: Takze neviem,ci su schopni Ta strazit.. :wink:

myslim, ze vacsina z nas by nemala problem ist v haku za peknou bikerkou :wink:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 13:17:56
00
nie muffin, Ivka ISTO naraza na stretnutie v Kristianovi, kedy sme sa vsetci nedali do pozoru a nemali na chrbtoch oci, ked prisla a ani sa nepristavila pri nas, aby sa predstavila, ale my sme si ju nevsimali (aj ked sme ju v zivote nevideli a nevedeli, kto je)...

Ivka: skoda, ze to tu stale vytahujes, vies dobre, ze to bolo uplne inak... a mrzi ma to o to viac, ze som sa na vas tesil, ze sa konecne spozname :(

btw. chlapci, som vam pripravil podu a vy s tym takto nalozite, bieda mizeria
my radsej pojdeme na spining na Myjavu, tam uz pripravenu podu mame :P

...napriklad Dudo ten sa uz ponuka... :lol:

ROpa, ako si vedel?... :oops: :lol:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 13:32:41
00
Bubu37: tak já už vím fčem je pes zakopaný... :wink:
Ty sceš byt s tým tvojím fešákem sama doma... :lol: No to nééé to bych ta ani já nenechau...Mladí su neska strašne oplašení a robá len samé sprostosci... :wink: Len pjekne idz s nima do teho Važca... 8)
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 13:56:31
00
spining jasneee, bol by som zabudol, :-P, dudo je vidno ze si skusenejsi a mas v zalohe niaku kulehu. len musime pozvolna s tym pivkom lebo sa zase len odplazime
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 14:06:24
00
nie muffin, Ivka ISTO naraza na stretnutie v Kristianovi, kedy sme sa vsetci nedali do pozoru a nemali na chrbtoch oci, ked prisla a ani sa nepristavila pri nas, aby sa predstavila, ale my sme si ju nevsimali (aj ked sme ju v zivote nevideli a nevedeli, kto je)...

Ivka: skoda, ze to tu stale vytahujes, vies dobre, ze to bolo uplne inak... a mrzi ma to o to viac, ze som sa na vas tesil, ze sa konecne spozname :(

ROpa, ako si vedel?... :oops: :lol:

Dudo: aby som to upresnil, saldi nás predstavila hneď ako sme prišli a nemám pocit že by ste sa nepozerali :shock: aby ste nevedeli kto sme :wink:
...asi máme každý ine nároky na spoločnosť v ktorej sa pohybujeme, bez urážky :!: To vieš, išli sme tam s očakávaním.... že to bude super, po veľmi dlhej dobe sme sa niekam vypratali bez detí :?

Možno nie sme taký spoločenský aby som ťa zchmatol za plece alebo mareceja a zreval "nazdar ako sa máš " asi by to vyzeralo dosť trápne a pozerali by ste na nás ako na...
Nikto nie je urazený aj keď to tak možno niekedy vyzerá, len by sa stačilo vžiť do našej situácie .... možno by stačilo spomenúť si keď si chodil ešte do školy a počas škol. roku prišiel nový žiak, nebolo by lepšie uľahčiť mu to napr. tým že pôjdeš za ním a pokecáš...
Prečo to vedel urobiť lapaloma, Jezus, saldi... :?:

No a prečo to stále ivka vyťahuje :?: lebo ju to asi sere tak ako to sere mňa len o tom nerozprávam.
Veľa ľudí tu má plnu hubu kecov aká to tu je super partia priam komunita :wink: ale skutočnosť je iná a to nie je len stretnutím v Kristiane, viem o dosť ľudoch čo sem už nechodia, prečo asi... :?:

Osobne nemám problém keď niekoho stretnem v lese ísť na kofču ale to je asi tak všetko.
Ja sem na forum rád nahliadnem a som veľmi rád že som tu spoznal aj super ľudí, nebudem ich ale menovať, určite vedia.
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 14:45:11
00
[quote=""]nie muffin, Ivka ISTO naraza na stretnutie v Kristianovi, kedy sme sa vsetci nedali do pozoru a nemali na chrbtoch oci, ked prisla a ani sa nepristavila pri nas, aby sa predstavila, ale my sme si ju nevsimali (aj ked sme ju v zivote nevideli a nevedeli, kto je)...

Ivka: skoda, ze to tu stale vytahujes, vies dobre, ze to bolo uplne inak... a mrzi ma to o to viac, ze som sa na vas tesil, ze sa konecne spozname

Fíha... :shock: si predstav,že som nič nevytiahla,ale myslela som na to,akí ste po tých maratonoch rýchli,že Vám naozaj bude čumieť na tie chrbáty... :wink:
Ale dobre,nemusíš sa staviať do pozoru,nikto to od Teba nechce,ani červený koberec sme nečakali,ale ked si začal,tak Ti poviem,že čo jediné sme čakali, trochu slušneho správania,ked sme už boli predstavení..nie sme duchovia,ani dym z cigariet..mysli si čo chceš,Tadeáš už všetko napísal..ale kto si chce mlieť svoje môže a bude si aj svoje mlieť,ked je presvedčeny o svojej pravde a nepripustí inú,tak je zbytočne to tu nadalej rozoberať..Tak isto ako Ty,alebo ja,takže nie je o čom...
..Toť vsjo...
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:16:43
00
Neviem co sa tam stalo, ale nemal som nikdy z duda pocit, ze by dakoho ignoroval. :!:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:17:47
00
tadeas, riesis tu omnoho sirsie suvislosti, o korych nemam sajnu, takze sa nevyjadrujem...

mna potesi, ak nabuduce prides na miesto, kde sa ma stretnut kopa ludi, ktori sa navzajom osobne nepoznaju, tak kludne schmatni prveho za plece a spytaj sa "nazdar ako sa mas", resp. "Toto je stretko MTBiker???"... spravil to tak kazdy pred vami a aj ja, ked som prvykrat prisiel... a nikto doteraz nezazeral...

howgh :wink:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:19:39
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up