nie muffin, Ivka ISTO naraza na stretnutie v Kristianovi, kedy sme sa vsetci nedali do pozoru a nemali na chrbtoch oci, ked prisla a ani sa nepristavila pri nas, aby sa predstavila, ale my sme si ju nevsimali (aj ked sme ju v zivote nevideli a nevedeli, kto je)...
Ivka: skoda, ze to tu stale vytahujes, vies dobre, ze to bolo uplne inak... a mrzi ma to o to viac, ze som sa na vas tesil, ze sa konecne spozname
ROpa, ako si vedel?...

Dudo: aby som to upresnil, saldi nás predstavila hneď ako sme prišli a nemám pocit že by ste sa nepozerali

aby ste nevedeli kto sme
...asi máme každý ine nároky na spoločnosť v ktorej sa pohybujeme, bez urážky

To vieš, išli sme tam s očakávaním.... že to bude super, po veľmi dlhej dobe sme sa niekam vypratali bez detí
Možno nie sme taký spoločenský aby som ťa zchmatol za plece alebo mareceja a zreval "nazdar ako sa máš " asi by to vyzeralo dosť trápne a pozerali by ste na nás ako na...
Nikto nie je urazený aj keď to tak možno niekedy vyzerá, len by sa stačilo vžiť do našej situácie .... možno by stačilo spomenúť si keď si chodil ešte do školy a počas škol. roku prišiel nový žiak, nebolo by lepšie uľahčiť mu to napr. tým že pôjdeš za ním a pokecáš...
Prečo to vedel urobiť lapaloma, Jezus, saldi...
No a prečo to stále ivka vyťahuje

lebo ju to asi sere tak ako to sere mňa len o tom nerozprávam.
Veľa ľudí tu má plnu hubu kecov aká to tu je super partia priam komunita

ale skutočnosť je iná a to nie je len stretnutím v Kristiane, viem o dosť ľudoch čo sem už nechodia, prečo asi...
Osobne nemám problém keď niekoho stretnem v lese ísť na kofču ale to je asi tak všetko.
Ja sem na forum rád nahliadnem a som veľmi rád že som tu spoznal aj super ľudí, nebudem ich ale menovať, určite vedia.