Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nazvať rodičov ***** to je silná káva aj na mňa

dievča by malo v prvom rade začať asi od seba, prípadne navštíviť psychológa...
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 20:39:43
00
zaujímavé čítanie...

mám však pocit že tu poniektorí ludia radi robia z komára somára... tolko moje nevyžiadané stanovisko...

Skúste sa spýtať niekoho ako som napríklad ja prišiel na Varíne večer do reštiky kde už všetci zgrupení sedeli pri stoloch a začalsom rozdávať "menovky"... Len ako príklad a dôkaz že sa to dá

To vieš, my sme deti z Petržky ... a radšej tvoj príspevok nebudem komentovať už nás tu aj tak máte za ješiťákov... aspoň sme rozdúchali pahrebu :)
My sme napísali len to ako by sme sa zachovali my, ale ako jedna múdra osoba nám už nie raz povedala " nikdy neočákavajte od druhých, že sa budú chovať k Vám tak ako vy k ním"
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 20:41:50
00
ked už si sa tým ješitákom pasoval tak kludne môžeš komentovať.
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 20:47:09
00
rasto: prepac, ze mi rupli nervy. Asi teba nikdy nenastvali rodicia a pri tom ti nikdy tak nenadavali non-stop ako mne aj ked som nikdy nic zle neurobila-dobre sa ucim, nefajcim, nepijem, nefetujem, sportujem... A vecne som pre nich ta zla a vecne pocuvam vycitky a uz ma ovladaju ako nejaku masinku, ktora si prdne na ich povel... 15rocnemu decku to uz lezie na nervy a najma ak vidi ako 3/4 populacie si moze uzivat zivota, mozu byt vonku dokedy chcu, mozu si robit co len chcu... niekedy to nie je to najlepsie, ale tiez by som to chcela raz zazit, ale ich odpoved? Tvoj brat...Uz ma to predsa nebavi :( Ale to asi uz neviete vy dospeli pochopit, lebo vy ste si to uz uzili.. :cry: Ale kaslat na to
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 20:48:49
00
ked už si sa tým ješitákom pasoval tak kludne môžeš komentovať.

mám ťa rád :oops:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 20:49:22
00
rasto: prepac, ze mi rupli nervy. Asi teba nikdy nenastvali rodicia a pri tom ti nikdy tak nenadavali non-stop ako mne aj ked som nikdy nic zle neurobila-dobre sa ucim, nefajcim, nepijem, nefetujem, sportujem... A vecne som pre nich ta zla a vecne pocuvam vycitky a uz ma ovladaju ako nejaku masinku, ktora si prdne na ich povel... 15rocnemu decku to uz lezie na nervy a najma ak vidi ako 3/4 populacie si moze uzivat zivota, mozu byt vonku dokedy chcu, mozu si robit co len chcu... niekedy to nie je to najlepsie, ale tiez by som to chcela raz zazit, ale ich odpoved? Tvoj brat...Uz ma to predsa nebavi :( Ale to asi uz neviete vy dospeli pochopit, lebo vy ste si to uz uzili.. :cry: Ale kaslat na to

Ak Ti nadávaju,tak Ty snáď nemusíš ísť v ich šlapajach.. :wink:Lebo Ti to ostane a keď budeš mať deti,budeš im nadávať aj Ty.. :wink: A Ty zostanes ***** mater.. :wink: A dokolečka dokola..
To je podla Teba užívať si život?Robiť si čo chceš,čo nerobíš,čo chceš :?: Byť vonku dokedy chceš :?: Trochu chabe.. 8)
Ja som v 15 športovala o život,každý deň dvojfázovo,dobre som sa učila,nefetovala,nefajčila,nebola vonku dokedy chcela,ale robila čo som chcela a čo ma bavilo,frajera som nemala,ale aj tak som si život užívala..

Rodičia ma samozrejme nasrali tiež,to je normálne,ale nikdy som ich netitulovala na verejnosti..lebo to ostáva a každý si urobí o Tebe úsudok,ktorý ťažko zmažeš :!: A podruhé,sa to NEPATRí.. :idea:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 21:01:40
00
Bubu37 myslieť si možeš čokoľvek ale takto to verejne napísať...
Vidiš ja pijem minimálne,fajčim,fetol som ti teiž a som tu možno tu robíš chybu :P to s tou chybou neber samozrejme vážne.Proste rodina je rodina nemienim riešiť tvoje rodinné vzťahy nemem na to chuť a ani tu nie je na to priestor.Ano pohadal som sa aj ja s rodičmi ked som všetky zarobené prachy dával do biku a robil sprostosti ale to bolo dávno.Jedine keby ta rodičia mlátili a otec ta znásilnoval by som vedel tvoje slova pochopiť. koniec
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 21:04:52
00
[quote=""]Bubu37 myslieť si možeš čokoľvek ale takto to verejne napísať...
Vidiš ja pijem minimálne,fajčim,fetol som ti teiž a som tu možno tu robíš chybu :P to s tou chybou neber samozrejme vážne.

Prečo by ju nemala brať vážne :?: Je to chyba a parádna :!:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 21:09:13
00
zaujímavé čítanie...

mám však pocit že tu poniektorí ludia radi robia z komára somára... tolko moje nevyžiadané stanovisko...

Skúste sa spýtať niekoho ako som napríklad ja prišiel na Varíne večer do reštiky kde už všetci zgrupení sedeli pri stoloch a začalsom rozdávať "menovky"... Len ako príklad a dôkaz že sa to dá

Ano a zinkasoval si 30 penazi skor ako nam ten dochodca doniesol pivo. Na to sa nezabuda :lol: Inac zoznamenie partie Dudo a spol ktory dosli na Kellys camp a mojou osobou prebehlo nasledovne : Caute ja som Drotar podte na drotarovicu a bolo po oficialitach :wink: aj tak še da :wink:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 21:24:05
00
Dobre dobre...myslitie si o mne co chcete ale poviem vam jedno. Nerieste ked neviete. Nikto z vas nevie cele ako to u nas je :(
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 21:46:18
00
na odlahcenie :P

dnes si u mna jeden zakaznik zabudol zoznam nakupu (enjoy):

Prílohy:

IMG_7349.jpg
IMG_7349.jpg 76.59 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 05.08.2008 - 21:47:15
00
ake tvrde vino ponukas? ja len ze by potom stacila flasa na riadnu opicu :P
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 21:48:37
00
nie nadarmo sa hovori...hrubka ako vino :lol:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 21:57:17
00
Asi bude lepsie, ked naveky opustim formu MTBiker.sk, pretoze vy ste tu dospeli a hlupych teenegerov tu nepotrebujete. Zbohom

Prílohy:

1.jpg
1.jpg 8.72 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 05.08.2008 - 22:04:57
00
Asi bude lepsie, ked naveky opustim formu MTBiker.sk, pretoze vy ste tu dospeli a hlupych teenegerov tu nepotrebujete. Zbohom

to si povedala ty :P ...myslim, ze to nie je pravda ale tak nikto ta tu drzat nebude ked neces :)
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 22:07:28
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up