Lokalizácia
Formulár sa odosiela
..šak vás tam bilo moc nééé...kdo to kedy vidzeu dvacet ludzí spolu na pivje. :lol:
ja sem si otevreu fčul pivo sám a čumí na mňa jak uderené... :lol: :lol:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:21:17
00
..šak vás tam bilo moc nééé...kdo to kedy vidzeu dvacet ludzí spolu na pivje. :lol:

:lol: odlahčil si situáciu..
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:24:41
00

Otvor aj druhé, budú čumieť obe :P
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:25:12
00
a do roboty pújdem *****...no tos mi fčul poradzil... :lol:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:26:36
00
a do roboty pújdem *****...no tos mi fčul poradzil... :lol:

to tak málo znesieš, dve pivá :?: :twisted:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:27:38
00
ja znesem dost len taká divná paní ma vzdycky čeka pred vchodem do roboty a ,že abych si fúkel...A já,že šak dzime do nútra já vám tam fúknem...
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:30:27
00
posledne hodiny tu pribudlo dost stran prispevkov :shock: no aspon, ze triki ma dnes dobru naladicku :P
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:49:54
00
posledne hodiny tu pribudlo dost stran prispevkov :shock: no aspon, ze triki ma dnes dobru naladicku :P

triki je maskot :P
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:52:24
00
triki je maskot :P

Tentoraz hromozvod.. :)
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 15:59:20
00
To vieš, isšli sme tam s očakávaním... že to bude super..

tak to bola chyba - zo zasady nikdy neocakavam, ze nieco bude super, lebo potom byvam sklamana - radsej si poviem - sakra, zase stretko v Kristiane, to bude zase nuda - a potom sa tesim, ze waaau, ako bolo super.. :P

tadeas a ivka, je mi to luto, ale nezachytila som, kedy vas saldi predstavovala - pri takej prilezitosti by som sa urcite "aspon" predstaila - priznavam, som nahluchla a naslepla - osobne sa na situacie, kedy pridem niekde prvykrat a nikoho tam nepoznam, pozeram asi trochu inymi ocami - ja som tiez velmi hanbliva a mam problem len tak niekam prist (pred prvym stretkom v Kristiane ma presralo viac ako pred skuskou, bola som nervozna jak svina, lebo som ten bar nemohla najst a ked som vchadzala dnu, srdce som mala az kdesi v gatiach a ani si nepamätam ako som presla od "dveri" az k stolom), ale ked uz pridem a nemam odvahu len tak niekoho potiahnut za rukav, podat mu ruku a povedat mu "Cau, ja som missy", nebudem druhemu vycitat, ze to nespravil on..
ale vlastne, teraz sa uz pozname, takze sa nabuduce aspon nemusime predstavovat a je po probleme.. :wink:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 19:15:20
00
2triki: Hm..ani tak mi o to nejde. Ide skôr o to, že máme v sobotu výročie a nemôžeme ho spolu osláviť. A počúvať zas blbé pindy(ktoré som si mimochom vypočula aj teraz pri večeri) ma absolútne neteší a mám chuť sa asi zastreliť. No ale čo mám urobiť? Utečiem z domu? Kam pôjdem? Zastrelím sa? Koho to bude trápiť? Vyvraždím našu rodinu? Polepšovňa(alebo už väzenie?) ma nepriťahuje...

Inak všímla som si, že sa tu v poslednej dobe dosť hádate. Poviem vám dve veci, minulosť je strata času, treba žiť prítomnosť a nezamýšľať sa nad minulosťou, ktorú už nezmeníme a ak chceme niečo zmeniť, môže to byť len budúcnosť a tak sa nezabúdajme v minulosti. A zlé veci sa zapisujú do piesku avšak tie dobré sa vyrývajú do kameňa.

A ešte jedna otázočka. Neviete kde sa v BA dajú zohnať nejaké lepšie stojany na bikes na strechu auta? Ale také kvalitnejšie, čo znesú aj 150km/h, lebo môj oco je dosť blázon na cestách :cry:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 19:37:10
00
Bubu37: my sa nehádame, my si vysvetlujeme...
Veľa ľudí, veľa chutí :wink:
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 19:54:13
00
zaujímavé čítanie...

mám však pocit že tu poniektorí ludia radi robia z komára somára... tolko moje nevyžiadané stanovisko...

Skúste sa spýtať niekoho ako som napríklad ja prišiel na Varíne večer do reštiky kde už všetci zgrupení sedeli pri stoloch a začalsom rozdávať "menovky"... Len ako príklad a dôkaz že sa to dá
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 20:08:11
00
nazvať rodičov ***** to je silná káva aj na mňa a to nie som žiaden svätuškár a ani poslušné dieta som nebol rodina je posvätná ale to ti príde až potom ked o niekoho blízkeho prídeš.
No a 150 km/h s bikami na strech škoda reči
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 20:15:44
00
Ok. tých rodičov odvolávam. Ale už mi silno lezú na nervy a nikto nemôže povedať, že si vživote dobre neponadával na rodičov ;)
150km/h... Oco chodí bežne 180 a bude problém ho presvedčiť ísť 100km/h kvôli bicyklom. Ale budem sa snažiť si zachrániť bicykel...
Zobraziť komentár 05.08.2008 - 20:28:57
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up