To vieš, isšli sme tam s očakávaním... že to bude super..
tak to bola chyba - zo zasady nikdy neocakavam, ze nieco bude super, lebo potom byvam sklamana - radsej si poviem - sakra, zase stretko v Kristiane, to bude zase nuda - a potom sa tesim, ze waaau, ako bolo super..
tadeas a ivka, je mi to luto, ale nezachytila som, kedy vas saldi predstavovala - pri takej prilezitosti by som sa urcite "aspon" predstaila - priznavam, som nahluchla a naslepla - osobne sa na situacie, kedy pridem niekde prvykrat a nikoho tam nepoznam, pozeram asi trochu inymi ocami - ja som tiez velmi hanbliva a mam problem len tak niekam prist (pred prvym stretkom v Kristiane ma presralo viac ako pred skuskou, bola som nervozna jak svina, lebo som ten bar nemohla najst a ked som vchadzala dnu, srdce som mala az kdesi v gatiach a ani si nepamätam ako som presla od "dveri" az k stolom), ale ked uz pridem a nemam odvahu len tak niekoho potiahnut za rukav, podat mu ruku a povedat mu "Cau, ja som missy", nebudem druhemu vycitat, ze to nespravil on..
ale vlastne, teraz sa uz pozname, takze sa nabuduce aspon nemusime predstavovat a je po probleme..