Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak tych radarov tam treba nasekat tolko, ze ponahlajuci dotycny sa z toho poserie.

Dodrzuj co mas, vyrazaj na cestu skor a nikto s nikym nebude mat problem. Ospravedlnenie, ze rychlo sa jazdilo vzdy a bude neberiem. Ak sa ti zda, ze v niektorom useku je rychlost neadekvatne nizka, alebo je nevhodne vyznacena, oslov spravcu komunikacie, nech pouvazuje nad zmenou a nie, ze tu rychlost budes ignorovat.
Skusme sa vzajomne nezabijat.

Súhlasím, absolútne... :!: :!: :!:
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 10:55:00
00
jfab, myslis ze zareagujes lepsie na dialnici ked pojdes 130 ako pri 150? nechcem tym povedat ze to schvalujem, ale ak dostane niekto pred tebou smyk rozbijes si hubu ci ides tak alebo tak, aby sa nic nestalo nikde museli by sme chodit vsetci vsade 40kou a aj tak nemas zarucene ze nezrazis niekoho. znamemu namerali pri zrazke s dietatom 40 km/h, dieta vyletelo na cestu a zabil ho,. nedali mu ani zaznam ale za volant uz nesadol.
opakujem, nieje problem v rychlosti ale v ludoch a ako s tym nalozia. Aj pri 90 ta moze vyniest do protismeru a zabijes niekoho. Si vtedy bez chyby lebo si dodrzal rychlost?
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 10:55:20
00
jfab, myslis ze zareagujes lepsie na dialnici ked pojdes 130 ako pri 150?

Lepsie nezareagujem, ale skor ubrzdim a ak vrazim, tak v nizsej rychlosti.

opakujem, nieje problem v rychlosti ale v ludoch a ako s tym nalozia.

Problem je v rychlosti a v ludoch. Nikde inde.

Aj pri 90 ta moze vyniest do protismeru a zabijes niekoho. Si vtedy bez chyby lebo si dodrzal rychlost?

Maximalna povolena rychlost neznamena, ze tolko mas ist. Ty chodis do kazdej zakruty 90?

Sakra, skus byt menej dokonaly vodic a zacni byt clovekom.
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 13:49:42
00
jfab vystihol si to :roll:

Je rozdiel narazit v 130 a v 150 :cry:

Tomas len aby si takym stylom nedojazdil . Zelam vela stastia aby si dakoho nezrazil alebo nehavaroval .

A k polici fakt niekedy meraju na nezmyselnych miestach a na nebezbecnom useku ich vidno len po havarii .

Naposledy upravil cipakito dňa 04.08.2008 - 14:15:53, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.08.2008 - 13:56:51
00
netvrdim ze som dokonaly, to by som ani vo sne netvrdil, ale snazim sa jazdit vramci svojich schopnosti, problem je ze vodici neodhadnu svoje schopnosti, asi akoze favoritka ide obiehat, nestihne sa zaradit a skonci pod liazkou, a to nieje o favoritke,
ide ma drbnut aky ste s tadeasom poctivy, vy uz pojdete do neba aj keby co bolo, chces mi nahovorit ze si nesiel nikdy medzimesto rychlejsie ako 90?

vies aku mas brzdnu drahu zo 130???

nic ukoncime tuto debatu, back to biking
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 14:13:36
00
ide ma drbnut aky ste s tadeasom poctivy, vy uz pojdete do neba aj keby co bolo, chces mi nahovorit ze si nesiel nikdy medzimesto rychlejsie ako 90?

Takze, moje max. rychlosti: obec 180, mimo obce 190, dialnica 210 km/h (viac neslo). Ale uz som z toho vyrastol. Nevravim, ze jazdim predpisovo, ale mnohokrat idem pomalsie, ako je nutne. Viem, preco.

Viem, a velmi presne. Ale rychlost je iba jedina velicina, s ktorou narabas. Koeficient smykoveho trenia, hmotnost vozidla, typ brzd, ich ucinnost, reakcna schopnost vodica, doba nabehu brzd, ...
Studoval som ekonomiku a konstrukciu automobilov.

Suhlasim.
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 14:26:09
00
no a kiez by bolo viac takych vodicov ktori vedia na com jazdia ako to reaguje a tak,

ale porozpravali sme sa, to som rad, :-)
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 14:36:48
00
netvrdim ze som dokonaly, to by som ani vo sne netvrdil, ale snazim sa jazdit vramci svojich schopnosti, problem je ze vodici neodhadnu svoje schopnosti, asi akoze favoritka ide obiehat, nestihne sa zaradit a skonci pod liazkou, a to nieje o favoritke,

Tomas14: už dávno nie som poctivý :wink:

Ja som nikdy netvrdil že som neporušil predpis, a keď idem náhodou rýchlejšie tam kde nemám tak som si vedomí toho že ho porušujem a že môžem niesť následky. No aj napriek tomu to všetko schvaľujem.

A keď sme už u mňa tak sa naozaj snažím rýchlosť dodržiavať vždy keď to je možné a to je skoro vždy. Presne to je o tom ako to už niekto spomínal, keď viem že mám byť o ôsmej v meste tak nebudem 7:55 fajčiť na záchode, idem skôr a v pohode, neznášam stres :x
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 14:53:59
00

Tomas14: už dávno nie som poctivý :wink:

Ja som nikdy netvrdil že som neporušil predpis, a keď idem náhodou rýchlejšie tam kde nemám tak som si vedomí toho že ho porušujem a že môžem niesť následky. No aj napriek tomu to všetko schvaľujem.

A keď sme už u mňa tak sa naozaj snažím rýchlosť dodržiavať vždy keď to je možné a to je skoro vždy. Presne to je o tom ako to už niekto spomínal, keď viem že mám byť o ôsmej v meste tak nebudem 7:55 fajčiť na záchode, idem skôr a v pohode, neznášam stres :x

Že sa na to nevysereš... 8) nemusíš nikomu nič dokazovať a vysvetlovať..ja Ťa poznám aký si a basta :!:

Naposledy upravil Ivka dňa 04.08.2008 - 18:56:11, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.08.2008 - 17:48:52
00
Takze tu sa moze nadavat ? Tak potom f--k zas prsi. :cry:
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 18:27:21
00
preco ta cenzura ? :D
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 18:36:18
00
cipakito, pred tým nez si to upravil to dávalo zmysel, teraz ti nerozumiem.. Na začiatku som napísal ako dodržujem predpisi a ty tu napíšes takú hlúposť. Celé to bolo o tom že niesu rýchly vodiči ale neskúsený. Neskúsený vodič nemusí porušiť rýchlosť a aj tak ublíži. Tým netvrdím že skúsený vodiči nerobia chyby, kazdy robí chyby či chce alebo nechce. Ak niekto spraví chybu nebudem mu želať smrť alebo odrezanie rúk, ale to som sa práve dostal k niečomu čo som nikdy nechcel komentovať lebo mi z toho bolo zle.
záver: buďte opatrný či už porušujete predpisi alebo nie a nejazdite s tým že vám sa to stat nemôže.
Pardon porušujen ich len podla mňa nie tak že ohrozim iných účastníkov
už to ozaj uzavrime, pokecáme pri pive tu to nieje ono
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 18:38:16
00
Dneskaj som bol PB-PU-PB
distance :
38Km (a to som sa tam aj motal po PU)
priemerna rychlost 19-20 spat sa mi nexcelo a navyse som zabudol vynulovat tachometer, takze aj to ovplivnilo...
PS : odcital som to co som dneskaj uz jazdil takze henten udaj je uz cisty
PS2 : *****, aľe šem ucahaný :lol: a z toho blbeho sedla ma boli prdel :x :lol:
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 19:15:38
00
a pointa?
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 19:49:22
00
15 rokov... najdlhsi vyjazd sezony..
Zobraziť komentár 04.08.2008 - 20:07:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu