Otazka znie, keby ste mali moznost (rozumej zazemie a podmienky) v com by ste zacali podnikat (pripadne v com podnikate). Mam zaujem o seriozne odpovede - samozrejme berte v ohlad urcite obmedzujuce podmienky. Rady ako zalozit cestovnu kancelariu, co ponuka lety na mesiac nemusite pisat. Pytam sa preto, lebo zvazujem, ze prestanem robit niekomu na jeho pupok a zacnem na svoj...Ale zatial nemam predstavu ktorym smerom sa vybrat, takze par napadov, ak sa vam bude chciet mozete prihodit, pripadne reagovat a diskutovat o tych co padnu...
Vpored dakujem
to dijck: ta krcma by bola trochu casovo zavisla, nemyslis => nebolo by tolko casu na bikovanie
Asi som ti nepomohol ale tiež niekedy uvažujem nad zmenou a rozmýšlam čo dalej
ale skusim dat temu... cestovny ruch, cykloturistika/ v zime bezky, frachisovu siet penzionov, zastresit oznacene trasy, mapy, cyklomaratony, to vsetko propagovat cez web a nalakat nemcov, rakusanov, holandaov... atd.
a pre inspiraciu skocit do Talianska, Nemecka, Rakuska, Spanielska...
.......s dvomi jazykmi (aktivne), vždy s dobrou naladou a za 12 brutto.
Ja by som si rád otvoril pivo, lebo mám rád šuchot bubliniek..
Ja by som si rád otvoril pivo, lebo mám rád šuchot bubliniek..
Rozhodne otvorit pivo je lahsie ako otvorit trezor.
alebo na väčšom sídlisku vo väčšom meste "podnik" s hracími automatmi, jedna veľká ruletka, pár strojov typu ovocníčky, kartičky....= GOLD MINE
(ale este chce potiahnut tie 2 roky na Ing.)
a oblast v kt. sa orientuje je strojarstvo (pokial si pamatam spravne)
to karabaster: dufam ze som to napisal spravne
co je PR business?
Veeelmo tazka praca ... viem o com hovorim ... na to ma par ludi (karaba moze byt jeden z nich ... potom ticho zavidim)