Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftpetersa napísal:
Problém je, že okrem Madarska o Slovensko nikto nestojí.

Presnejšie, o slovákov nikto nestojí, aspoň tých, ktorí zostali na Slovensku. Ale o felvídek by stáli Maďari a o Tatry by sa pobili Poliaci s Čechmi.

arrow_leftKristina napísala:
Nesmieme zabúdať na pandémiu v čase vlády Matoviča. Nechcem ho ospravedlňovať, ale nemal to ľahké. Dnes sú už všetci generáli ako sa to malo robiť. Druhá vec je, že začal robiť rozhodnutia (súhlasím, že veľmi hlúpe) bez svojich koaličných partnerov. Súhlasím, že to bolo asi "ukájanie si svojho Ega".

Nemal to ľahké, no mohol si to uľahčiť, no aj tak si ešte priťažil. Bolo dosť odborníkov ktorí mu kričali brzdi Igore, no vantajm Orbán, nextajm Sputnik, Kollár mu bol lepší než Sulík a tak dále.... My Slováci radi zabúdame.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 10:41:09
04
Porovnávanie Matoviča s Ficom je úplne zcestné. Áno, Matovič veľmi pomohol Ficovi opäť sa vrátil do kresla, ale to je asi tak jediný súvis. Fico je vedomý ruzzký kolaborant, zneužívajúci svoju moc v prospech seba a svojich ľudí, zatiaľ čo Matoviť je iba debil, ktorý to skrátka nezvládol.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 10:45:24
312
Fico je politický mág, zo všetkého chce vyťažiť maximum pre seba, niežeby nám to bolo niečo platné, no Matovič je iba politický pat. Obklopil sa kolaborantami ako Gyimesi a sektármi ako Krajči. Zaklincoval to 500kami za voľby a lotériou za očkovanie.

Stačí sa opýtať sám seba, koho by si volil keby bolo na výber iba z týchto dvoch? Regulérna odpoveď je, že pri takom výbere by som sa radšej odsťahoval.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 10:59:25
03
Dudo58: o tej bitke o Tatry by som polemizoval, ale viem si predstaviť, ako Čech, že nejaký deal typu Ostravu za Bratislavu by bol priechodný. :lol:
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 11:53:35
00
Že vystúpil v tom russkom propagandistickom programe... OK, je to smutné... Možno ho niekto drží za gule a nemal inú možnosť... Je to síce ďalšie prerazené dno, ale teda budiž...
Akurát v akejkoľvke civilizovanej krajine by na druhý deň chodil kanálmi a tu mu za to ľudia budú pomaly ešte aj tlieskať. Nie všetci, samozrejme, ale značná väčšina :-/
Quo vadis, Slovensko?
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 13:18:55
03
arrow_leftTomas11 napísal:
Akurát v akejkoľvke civilizovanej krajine by na druhý deň chodil kanálmi a tu mu za to ľudia budú pomaly ešte aj tlieskať. Nie všetci, samozrejme, ale značná väčšina :-/
Quo vadis, Slovensko?

No, nepochybujem o tom, že mu veľa ľudí za to tlieska, ale určite to nie je ani značná, ani väčšina.
Tým vystúpením určite nových voličov nezískal, iba ak nejakých stratil (i keď to iste bude nevýznamné množstvo).
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 13:21:24
04
arrow_leftdislukas napísal:
Som za Rakusko, kludne sa aj tu nemcinu naucim :D

Rakusania nechcu atomky, ti nas nebudu chciet.

Ale vsak uz hadam 80 rokov mame vyhlasenu vojnu voci USA. ...
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 13:26:40
00
arrow_leftJaroh napísal:
No, nepochybujem o tom, že mu veľa ľudí za to tlieska, ale určite to nie je ani značná, ani väčšina.
Tým vystúpením určite nových voličov nezískal, iba ak nejakých stratil (i keď to iste bude nevýznamné množstvo).

Ked troska abstrahujem pojem "tlieska", skusil som zadat do google.sk "prieskum vojna na ukrajine" - jasne, nejaky bias na moje zariadenie tam zrejme bude (aj ked som na googli nedavno mazal a zakazoval svoje historie a personalizovane vyhladavania), ale po otvoreni cca prvych 3 vysledkov je to: 40-60% je bud priamo, alebo skorej naklonene zssr. Sice su to len globalne cisla bez hlbsieho nahladu, ale zahadne podobne s tym ako som tu par mesiacov dozadu "rozpocital" historicky prehlad slovenskych parlam volieb na "tvrdi populisti/extremisti a kamarati" a zvysok.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 13:44:15
02
OK, s tou značnou väčšinou som to asi trochu prestrelil, ale stále je ten počet ľudí imho dostatočný na to, aby nás ako štát úplne spoľahlivo zaradil medzi tých, ktorí stoja na strane Russka. A aj keď mám za to, že v NRSR aj vo vláde sedí aj nejeden "skutočný yebo" ktorý reálne nič nevie a nechápe súvislosti, RF medzi nich nepatrí. On len využíva situáciu a robí to, čo mu "voliči žerú." Takže to žiaľ nie je tak, že by len vláda bola na strane Russka, ale žiaľ aj obyvatelia sú zo značnej časti (ak nie aj reálne z väčšiny) na strane Russka, keďže moc vlády vychádza práve od nich :-/
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 15:32:12
00
arrow_leftSrsen napísal:
ZPH bol veľká tragédia, ale oproti hranolu v podstate neškodný blázon...

ako pise foobar, vytvoril precedens a najma predviedol, ze sa to da aj na hulvata...
i-gore matovicz dokazal neskutocne opatreniami nasrat a vytocit do cervena kvantum ludi, aj preto hranol vyhral a bol doslova vzkrieseny...
dokonca ludia nie su tak nasrati ani dnes pocas drahoty...
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 16:07:03
01
K tomu, že sa ľudia "vytáčali do červena" mohli dosť výrazne prispieť aj socsiete, keďže smerácke a ruské hovnomety chrlili sračky ako nikdy predtým.
Rôzne opatrenia boli aj v iných krajinách, a pochybujem že všade sa ľudia vytáčali do červena...
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 16:44:15
05
arrow_leftTomas11 napísal:
On len využíva situáciu a robí to, čo mu "voliči žerú." Takže to žiaľ nie je tak, že by len vláda bola na strane Russka, ale žiaľ aj obyvatelia sú zo značnej časti (ak nie aj reálne z väčšiny) na strane Russka, keďže moc vlády vychádza práve od nich :-/

No, pozri si napríklad prieskum dôveryhodnosti k politikom, zverejnený včera (bol robený ešte pred tým vystúpením v televízii):
https://domov.sme.sk/c/23405085/prieskum-doveryhodnost-ako-oktober-2024.html
Už v tomto prieskume Ficovi dôveruje "iba" 30% (hej, aj to je veľa a svedčí to o tupote toho elektoriátu) respondentov a podľa mňa tým Fico vystúpením nielenže nezískal źiadnych nových priaznivcov - neviem si predstaviť, odkiaľ by ich získal - ale stratil nejakú časť z tých, ktorí volili Fica a Smer nie kvôli sympatiám, ale preto, lebo "aj tak sú to všetci k....i, Fico sa aspoň postará o dôchodcov" a z podobných dôvodov.
Ako, stále sme v sračkách a rútime sa ešte do väčších, len skrátka si nemyslím, že by to vystúpenie Ficovi ocenila väčšina ľudí. Aj napriek vyššie napísanému sa reálne obávam nástupu štátneho teroru, pretože čím menej ľudí bude Fica podporovať, tým viac bude tlačený k stene a bude používať čoraz tvrdšie prostriedky. Reálne očakávam zatýkania politikov, novinárov, neziskoviek za "protištátnu" činnosť už v priebehu roka.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 17:40:22
04
Tie opice co stale skusaju?
Objednavatel je z Indie.

Prílohy:

IMG_6952.png
IMG_6952.png 126.29 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 31.10.2024 - 18:16:04
01
prave na to kukam, po otvoreni sa to tvari ako sme... az na adresu...

Prílohy:

Screen Shot 10-31-24 at 06.15 PM.jpg
Screen Shot 10-31-24 at 06.15 PM.jpg 189.4 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 31.10.2024 - 18:19:51
00
mne pripada, akoby si po tom atentate povedal, ze mu je uz vsetko jedno, pomsti sa vsetkym, aj som cital nazor, ze tie jeho kroky su proste naschval, aby nastval vacsinu co ho uz aj tak neznasa, a v pozadi sa robia ksefty Kalinaka, a Raz nas preda cinanom, atd, ved za rok napachali tolko hovadin, ze sa to uz snad ani nebude dat poopravovat
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 18:23:08
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up