Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Žiadny kaleráb nie je dostatočne veľký na to, aby sa nedal natlačiť do hlavy voliča Smeru.

https://blog.sme.sk/sedo/politika/americania-kupuju-plyn-z-ruska-a-ten-predavaju-do-eu-aj-nam
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 09:40:46
13
arrow_lefttomasspura napísal:
CR ma neuveritelne stastie, ze dostala jedinecnu sancu, vidiet v priamom prenose z dostatocnej casovej vzdialenosti, ako to dopadne, ked sa k moci dostanu kolaboranti a dezolati, dufam, ze to ludom otvori oci a poslu Babisa do ....

Neviem neviem. Slováci mali to šťastie to vidieť v priamom prenose v susednom Maďarsku a neotvorilo im to oči :?:
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 09:53:34
012
Bohužel, vnímanie Babiše je iné ako vnímanie Fica, jednoducho ich nedávajú na roveň. V tej strane sú ľudia, ktorí by najradšej spolupracovali s ODS a som presvedčený, že ked Babiš nebude, tak sa tak aj stane.
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 11:13:08
00
arrow_lefttomasspura napísal:
CR ma neuveritelne stastie, ze dostala jedinecnu sancu, vidiet v priamom prenose z dostatocnej casovej vzdialenosti, ako to dopadne, ked sa k moci dostanu kolaboranti a dezolati, dufam, ze to ludom otvori oci a poslu Babisa do ....

Všetci ohromne podceňujete ruSSkú propagandu aj to, že ľudia zmenia názor na základe faktov a argumentov. Tu je totálny výplach mozgov, názory si spravili na základe bludov, klamstiev a emócií. Samozrejme čím menej kvalitný človek, tým viac odhalili praUdu 😬
Fico, Babis taktika,
https://youtu.be/Gml8CPPygi4
Potrebujes mat na svojej strane pritroubli, ukrivdeni, ublizeni a neschopni.
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 11:15:55
07
Podľa mňa je tam aj dosť podstatný rodziel medzi Babišom a Ficom ako takými. Zatiaľ čo Babiš sa živil (veľko)podnikaním, tak Fico je od skončenia školy iba aparátčikom. Preto Babiš je v zásade proatlantický a prodemokratický, iba chce tú demokraciu obracať vo svoj prospech. Fico je dnes už však vyslovene psychopat s imperátorskými predstavami, žijúci vo svojom mentálnom svete a v menej svojho mocenského prospechu ochotný vzdať sa aj demokracie.
Zjednodušene kolem dokola, Babiš podľa mňa ani po zvolení nebude chodiť kolenačky k Putinovi ...
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 11:32:37
08
V zásade souhlas, ale Babiše bych nepřecenoval pokud jde o Putina. Stát se to muže. Rozdíl oproti SMERU je v tom, že i lidem v pozadí ANO na Česku elementárne záleží. Nemají zájem krajinu rozkradnout a spálit. Ani si z ní nechat delat srandu, aby dali významné funkce uplných idiotum jako se deje tady na SR.
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 11:55:05
01
o hymne aj dokument, ucinkuju aj machala, simkovicova :-D
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 12:12:36
00
Nezabúdala by som, že Babiš poslal za "záhadných" okolností svojho syna na okupovaný Krym z nejakým rusom. Obávam sa, že AB je rovnako alebo ešte viac vydierateľný ako RF. Bol bývalým agentom ŠTB, má rozsiahly majetok a rôzne nevyšetrené kauzy. Môže prísť IMHO o viac ako nímand fico
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 12:16:19
01
arrow_leftDano5 napísal:
Žiadny kaleráb nie je dostatočne veľký na to, aby sa nedal natlačiť do hlavy voliča Smeru.

https://blog.sme.sk/sedo/politika/americania-kupuju-plyn-z-ruska-a-ten-predavaju-do-eu-aj-nam

Tak funguje propaganda. Pri uplnych sprostostiach sa obycajne klamstva tym ludom zdaju uveritelne.

Podstatne je to, ze tu spravu ludia dostanu. 1000x lzi a bude z toho pravda. V hlave ich cielovej skupiny. A nevadi, zw neuveria vsetci. Cast uveri tejto sprostosti, cast inej.
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 12:21:17
01
Kristina Hej, to je pravda.
Rozdiel by zrejme bol v tom, že Babiš by "musel" spolupracovať s Putinom, zatiaľ čo Fico podľa už nielen musí, ale aj chce. Je v tom rozdiel.
Viem, že som naivný, ale zatiaľ verím, že Babiš v prípade ruskej kompromitácie odstúpi, Fico nie.
Ale hej, nepodceňujem Babišovu minulú a prítomnú väzbu na Moskvu a pridám ešte aj väzbu na Čínu, ktorá bola za Babiša intenzívna.
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 12:22:16
00
Ťažko budeš "odstupovať" keď ti bude hroziť otvorené okno...
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 12:25:28
00
Babisovi otvorene okno nehrozi. Okrem toho, v CR je velke mnozstvo ludi, aj medzi volicmi Babisa, ktori su vyrazne protiruski.
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 12:34:26
00
arrow_leftKristina napísala:
Nezabúdala by som, že Babiš poslal za "záhadných" okolností svojho syna na okupovaný Krym z nejakým rusom. Obávam sa, že AB je rovnako alebo ešte viac vydierateľný ako RF. Bol bývalým agentom ŠTB, má rozsiahly majetok a rôzne nevyšetrené kauzy. Môže prísť IMHO o viac ako nímand fico

Aby to tu nebolo take vazne.
Kristino...ta kanka v tvym veku. ostudaaa.

A neopovaz sa vyhovarat, ze zijes uz dlho v zahranici;o).
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 13:18:11
11
"Vážený soude" chcela by som sa spýtať a namietať, či v prípade keď píšem o ruSSku nie je "Z" poľahčujúca okolnosť? :angel:
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 13:29:13
07
arrow_leftmathoso napísal:
o hymne aj dokument, ucinkuju aj machala, simkovicova :-D
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Pekný gýčový dokument, rovnako ako celý ten Oskarov cover. A tento citát majstra vystihuje "začal som študovať na bratislavskom konzervatóriu ako mimoriadny talent" :emo:
Zobraziť komentár 02.01.2025 - 14:28:51
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up