*****************************************************************************************************************
Ahojte, priatelia!
Už 9 rokov sa venujem zmyslu môjho života – foteniu. Neverili by ste, ale niekedy je to veľmi náročné. Najmä pri prekonávaní bariér a presunoch, v čom by mi pomohol špeciálny adaptér ku môjmu voziku.
Chcem sa s vami podeliť o radosť, že som dostal grant 330 €, s podmienkou, že adaptér musím kúpiť do septembra 2017. Stoji 1 690 € a môj dôchodok je 315 €. Mám preto obavu, že sa mi sen nepodarí splniť, lebo je to pre mňa veľká finančná záťaž.
Ak by ste mali chuť a možnosť pomôcť mi túto túžbu splniť, buďem vám za akýkoľvek finančný príspevok nesmierne vďačný! Číslo môjho účtu IBAN: SK8502000000001923607454; SWIFT kód: SUBASKBX
Do poznámky, prosím, napíšte HANDBIKE.
ĎAKUJEM VÁM!
(ps: na fotografii sa vytešujem z požičaného HANDBIKE ADAPTERA)
posledný komentár: 30. 8. 2016 o 12:06
ĎAKUJEM PRIATELIA! S radosťou Vám oznamujem, že ste mi práve pomohli splniť si svoj sen na viac ako 150%! Do tejto chvíle je sumárum vašich darov vo výške presne 2 708,26€! Nakoľko je to suma omnoho vyššia, než je potrebná na kúpu Handbike adaptera, rozhodol som sa /teda iba s vašim dovolením/, že si tieto peniaze "navyše" uschovám na budúci rok na kúpu elektríckého pohonu predného kolesa, aby som mohol brázdiť kopocovité prostredie Banskej Bystrice, Hrebienka /Vysoké Tatry/ aj iných miest na Slovensku s oveľa vačšou ľahkosťou. V blízkej dobe bude nasledovať, meranie, výroba a kúpa handbike adaptéra. Teraz však musím ešte počkať, keďže nie som jediný záujemca na Handbike. Ešte raz sa vám chcem z celého svojho srdca poďakovať!!! STE ÚŽASNÝ!!! So všetkým, čo bude nasledovať ďalej /meranie handbike, a pod./ vás budem informovať! 🙂 Ešte raz vám všetkým ĎAKUJEM!
.. a za Mateja dakujem aj ja...