Lokalizácia
Formulár sa odosiela
akurat som si to obzeral, nevyzera nic poskedene :(
Zobraziť komentár 26.02.2015 - 17:36:27
00
este mozno skusit v inom pc ale pri grafike tohto typu asi zbytocne sa s tym babrat a rovno vymenit ak sa da. ak nie tak google a pod ho :D
Zobraziť komentár 26.02.2015 - 17:38:23
00
uz ma asi dost, len ten typ grafiky sa uz nezhana lahko, teda aj lahko ale draho :D
Zobraziť komentár 26.02.2015 - 17:44:12
00
Tak FX5200 veď to už je 12 ročná história ak si dobre pamätám :)
Zobraziť komentár 26.02.2015 - 17:47:01
00
na lanku stacilo, tam sa hral asi najviac source, uvidim ci sa najde nejaka nahrada, lebo teraz to source nepotiahne :D
Zobraziť komentár 26.02.2015 - 17:49:31
00
Bruco: Spravne! Kazda jedna nova hodnota meni vsetky uz vypocitane data v danom stlpci.

Lto ty si to vystihol velmi presne s tym nakladiakom a lopatkou. Ten prvy navrh som vnimal ako vtip, samozrejme. :-)

Otazka smerovala na prenos samotnej kalkulacie, nie zmenu platformy... Dakujem vsetkym za navrhy, teoreticky by sa dali pouzit dve moznosti:
Preposlat cely subor 110matt110, mozno by bol cely vyteseny, ze vidi vsetkych 8 jadier ficat na 100%.
Alebo co navrhol Canopus. Namapovat na PC jednu zalozku, RDC sa napojit na Server kde je nainstalovany Excel, vykonat vypocty a ulozeny subor preniest spat na PC...

Preco nie Access?
Pretoze niektore vzorce nefunguju v Access.
Nemas real time data, musis vytvorit tabulky a queries.
Neumoznuje podmienene formatovanie.
Nie je mozne vytvorit kontingencnu tabulku a grafy.

Vsetky tie udaje su moje sukromne, cize v exceli viem zobrazit vzorcami co len chcem/potrebujem na jedinom harku.
Keby som bol veduci pionierskeho oddielu s minimalne 10timi pionierkami, to by uz bol dovod na prechod na Access...

V nedelu neskoro vecer budem robit dalsie doplnenie dat a vypocet, mozem spravit screenshot, aby ste mali predstavu ako to vyzera...

Este by som spomenul niekolko argumentov v prospech Excelu, v analogii lopata vs buldozer.
Pracujem na jednom inom zadani/poziadavke od jednej znamej, uz je to skoro hotove...
V dobe smartfonov, cloud aplikacii, socialnych sieti, zdielania, exhibicionizmu velmi rad idem proti prudu s lopatou v ruke...
Nesmejeme sa, to zadanie bolo na menstruacny kalendar.
Podmienky zadania a argumenty pre Excel su nasledovne:

- Harok bez VB makier, len vzorce a na mieru modifikovatelny format.
- Nie je nutna registracia nikam, maximalna diskretnost.
- Pokial to chce dotycna silou-mocou zdielat, subor to umoznuje.
- Nie je potrebne pripojenie na internet, nie je ziadny prenos dat.
- Pokial je subor v mobile, je pristupny kedykolvek, kdekolvek (bez signalu operatora)
- Bude to fungovat aj v mobilnych telefonoch v QuickOffice aj na PC
- Da sa lahko archivovat, harok kopirovat
- Na prenos suboru medzi mobilom a PC staci BlueTooth.
- Udaje (alebo ich lubovolna cast) sa daju vytlacit aj z mobilu aj z PC
- Minimum vstupnych udajov.
- Paralelne uvadza ocakavany den nasledujucej menstruacie ako aj skutocny stav
- Taktiez vypocitava plodne dni
- Lahko planovatelne rodicovstvo na zaklade plodnych dni
- Lahko planovatelny sex v neplodnych dnoch
- Keby som velmi chcel, mozem tam nahodit vzorec na vypocet dna porodu
Zobraziť komentár 26.02.2015 - 22:10:26
00
To su chulostive veci .. jedna chybicka v plavajucej ciarke v Pentiu a je z toho novy clovek :)
Zobraziť komentár 26.02.2015 - 22:31:15
01
:-)

Ten screen sem urcite daj. Alebo do PM.
Zobraziť komentár 26.02.2015 - 22:34:16
00
Otazka smerovala na prenos samotnej kalkulacie, nie zmenu platformy... Dakujem vsetkym za navrhy, teoreticky by sa dali pouzit dve moznosti:

Co pouzit mobilny office na 8 jadrovom smartfone , kde ma kazde jadro uz urcite cez 2Ghz :D
Zobraziť komentár 26.02.2015 - 22:34:52
00
Aký je vlastne vzorec na výpočet takejto veci? Príde mi nemožné aby na takúto somarinu nebolo aspoň 1000000 appiek v Gogle Play/App Store/Windows Store...
Zobraziť komentár 26.02.2015 - 23:14:39
00
OMFG.
Ty nejdes "proti prudu s lopatou v ruke".
V bajkovej analogii sa snazis nahodit koleso z detskej trojkolky na fatbike a divis sa ze to nefunguje tak, ako by malo.

To co opisujes su primitivne vypocty ktore nativna aplikacia na lubovolnom zariadeni vyriesi za zlomok sekundy. Ale ty si sa rozhodol ze pouzijes ten najdebilnejsi nastroj aky len mozes pouzit len preto, lebo iny neovladas.

Pokial chces aby to tvoje riesenie bolo pouzitelne, nauc sa programovat a naprogramuj si to sam. V office sa aplikacie nevytvaraju! Office je kancelarsky balik, nic viac.
Zobraziť komentár 27.02.2015 - 00:14:40
01
PhilJ : mylis sa vo vsetkom co si napisal :)
Zobraziť komentár 27.02.2015 - 08:43:49
00
Ani ne. Sam programujem. Aj pouzivam Office. Ale kazde na to, na co to je urcene - neznasilnujem jedno tam, kde je vhodnejsie pouzit druhe.
Zobraziť komentár 27.02.2015 - 09:31:42
00
Stavim sa, ze ten Cube obcas znasilnujes na asfalte a nepouzijes vhodnejsi cestak. ;)
Zobraziť komentár 27.02.2015 - 09:43:24
00
nejazdim tak, aby mi to vadilo a nemusim na fore riesit preco mi to neda 60km/h po rovine a ako by sa to dalo optimalizovat :)
Zobraziť komentár 27.02.2015 - 09:47:20
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up