Bruco: Spravne! Kazda jedna nova hodnota meni vsetky uz vypocitane data v danom stlpci.
Lto ty si to vystihol velmi presne s tym nakladiakom a lopatkou. Ten prvy navrh som vnimal ako vtip, samozrejme.

Otazka smerovala na prenos samotnej kalkulacie, nie zmenu platformy... Dakujem vsetkym za navrhy, teoreticky by sa dali pouzit dve moznosti:
Preposlat cely subor 110matt110, mozno by bol cely vyteseny, ze vidi vsetkych 8 jadier ficat na 100%.
Alebo co navrhol Canopus. Namapovat na PC jednu zalozku, RDC sa napojit na Server kde je nainstalovany Excel, vykonat vypocty a ulozeny subor preniest spat na PC...
Preco nie Access?
Pretoze niektore vzorce nefunguju v Access.
Nemas real time data, musis vytvorit tabulky a queries.
Neumoznuje podmienene formatovanie.
Nie je mozne vytvorit kontingencnu tabulku a grafy.
Vsetky tie udaje su moje sukromne, cize v exceli viem zobrazit vzorcami co len chcem/potrebujem na jedinom harku.
Keby som bol veduci pionierskeho oddielu s minimalne 10timi pionierkami, to by uz bol dovod na prechod na Access...
V nedelu neskoro vecer budem robit dalsie doplnenie dat a vypocet, mozem spravit screenshot, aby ste mali predstavu ako to vyzera...
Este by som spomenul niekolko argumentov v prospech Excelu, v analogii lopata vs buldozer.
Pracujem na jednom inom zadani/poziadavke od jednej znamej, uz je to skoro hotove...
V dobe smartfonov, cloud aplikacii, socialnych sieti, zdielania, exhibicionizmu velmi rad idem proti prudu s lopatou v ruke...
Nesmejeme sa, to zadanie bolo na menstruacny kalendar.
Podmienky zadania a argumenty pre Excel su nasledovne:
- Harok bez VB makier, len vzorce a na mieru modifikovatelny format.
- Nie je nutna registracia nikam, maximalna diskretnost.
- Pokial to chce dotycna silou-mocou zdielat, subor to umoznuje.
- Nie je potrebne pripojenie na internet, nie je ziadny prenos dat.
- Pokial je subor v mobile, je pristupny kedykolvek, kdekolvek (bez signalu operatora)
- Bude to fungovat aj v mobilnych telefonoch v QuickOffice aj na PC
- Da sa lahko archivovat, harok kopirovat
- Na prenos suboru medzi mobilom a PC staci BlueTooth.
- Udaje (alebo ich lubovolna cast) sa daju vytlacit aj z mobilu aj z PC
- Minimum vstupnych udajov.
- Paralelne uvadza ocakavany den nasledujucej menstruacie ako aj skutocny stav
- Taktiez vypocitava plodne dni
- Lahko planovatelne rodicovstvo na zaklade plodnych dni
- Lahko planovatelny sex v neplodnych dnoch
- Keby som velmi chcel, mozem tam nahodit vzorec na vypocet dna porodu