stare rukavice uz dosluzili a chcel by som si kupit nove - cele, len sa bojim ze sa mi v nich budu strasne potit ruky . ake su lepsie ? cele alebo tie co s nich prsty trcia?
Ja vozím Specialized Radiator. Sú dlhé a majú celkom dobre vyriešené vetranie na prstoch. Zatiaľ by som povedal, že sa v nich nepotím. Uvidíme keď udrú letné horká (a ja budem mať konečne zdravú ruku).
no ja osobne mam aj dlhe ak kratke...vacsinou nosim kratke a ked idem niekam ze viem ze odtial bude nejaky pekny zjazdim tak si zoberiem obidve...na cestu hore kratke a na cestu dole dlhe...
no uz to bude rok co som presedlal na dlhoprstee Foxiny a nemozem si vynachvalit, ci uz je leto alebo zima, citim sa na biku ovela istejsie, nesmykaju sa gripy ani brzdove packy a hlavne vobec nemam pocit, ze by sa mi potili ruky, jednoducho super odvaadzaju pot...
vyhody dlhoprstych rukavic ocenis aj pri paade na sotoline alebo nejakom inom bordeli....
presne tak, v dlhoprstych mas prsty vo vecsom bezpeci ako v kratkoprstych,
hlavne pri padoch.... a to nehovorim o tom ked nahodou schytas do riaditok malincie alebo kriky tomu podobne...
dlho som jazdil tie bezprstove, aj stale budem, ale uz ma cakaju aj celoprstove, tak som zvedavi. Inak poznam vsetky tuto spomenute nastrahy aj ja na vlastnej kozi. Takze to vyzera, ze budem nosit tiez oboje, podla potreby vymenim, alebo zalozim do vreciek.
teda neviem ako casto padate, ale ja obcas na zem druzgnem a jazdim v kratkych, zatial mam prsty cele...je ale pravdou, ze dlhe som este nikdy neskusal ...ak neratam zimne samozrejme...
ja tiež používam dlhé scotty ale už pomaly odchádzajú, tak sa budem musieť poobzerať po nových foxíkoch, lebo jaro duplinský sa málo snaží a v scotte teraz modrá nefičí.
Zatial mam kratke rukavice znacky Olpran z kauflandu za 150 Sk .
Chcem si kupit nove rukavice, no neviem sa rozhodnut ci cele, alebo kratke. Radsej by som chcel cele no neviem, ci sa mi nebudu v nich potit ruky. Jazdim vacsinou po terene (tak 1,5 - 4 hod za den) sem-tam aj po ceste.
Zatial mam vybrate Author Rukavice SPACE.
Poradte mi nejake ine dobre rukavice do 800 Sk.
Dik.
Zatial mam kratke rukavice znacky Olpran z kauflandu za 150 Sk .
Chcem si kupit nove rukavice, no neviem sa rozhodnut ci cele, alebo kratke. Radsej by som chcel cele no neviem, ci sa mi nebudu v nich potit ruky. Jazdim vacsinou po terene (tak 1,5 - 4 hod za den) sem-tam aj po ceste.
Dik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyhody dlhoprstych rukavic ocenis aj pri paade na sotoline alebo nejakom inom bordeli....
hlavne pri padoch.... a to nehovorim o tom ked nahodou schytas do riaditok malincie alebo kriky tomu podobne...
kde si ich kupoval? bo na jesen som ich tiez pozeral a uz ich nebolo...vypredane...teda aspon tych par e-shopov co som pozeral
a potom sa iste mnozstvo objavilo v zanzo-biku..ale obavam sa ze je uz rozobrate..treba sa ist kuknut
Keď ľahneš, tak gripy sťahuješ z rajdov a padáš na ne?
Ja osobne prisudzujem ochrannej funkcii rukavíc vyššiu váhu než protišmykovým vlastnostiam.
Keď ľahneš, tak gripy sťahuješ z rajdov a padáš na ne?
Ja osobne prisudzujem ochrannej funkcii rukavíc vyššiu váhu než protišmykovým vlastnostiam.
este som tak vazne na ruky nepadol...kolp klop
Dik.
Dik.
tu si môžeš pozrieť pekné rukavičky:
http://www.jacksbikes.com/specialized%2 ... Long_l.jpg