Traveler .. davno pradavno som to pozeraval v telke, davali to nejak v noci, no potom prisiel skolsky rok a aj koniec vecernej telky a odvtedy som najprv zabudol nazov serialu a teraz ked viem tak aj tak neviem kde to najst
Ako fanúšik Sci-Fi a vesmírnych filmov som sa konečne dal na Star Trek, som prekvapený ako to žeriem napriek všetkým tým blbostiam. Možno to bude aj tým (čo som tiež prekvapený), že ako veľa Futurama čerpala zo ST TOS (či už drobnosti alebo celé diely) Futuramu a Simpsonovcov mám napozeraných nespočetne krát. Pozerám nejakú časť ST TOS a po chvíli si poviem, však to som už videl vo Futurame
Zas toľko času nemám, kým dopozerám všetky série a filmy ST, tak to bude nejaký čas trvať Inak som skôr na filmy ako seriály. Zo seriálov som pravidelne pozeral len Bol raz jeden život, Simpsonovcov, Futuramu, BSG a teraz ST. Skôr by som chcel pozrieť Red Dwarf.
Neverim ze sa najde este niekto kto nevidel trpaslika.
To rozhodne treba dobehnut a potom rick a morty, babylon 5, battlestar galactica a dalsie klasiky.
Spolubývajúci pozeral v kuse nejaké seriály (aj niekoľko naraz), tak som pár dielov trpaslíka videl/periférne počul Ja som závislý len na seriáloch Matta Groeninga.
Mne sa BSG páčila (tá nová verzia), ja mám rad filozofické filmy, nemusia byť v sci-fi žánri len akčné scény. Na Space Odyssey sa mi najviac páčili tie pomalé scény vo vesmíre, tie som si užíval (aj preto, že skutočný pobyt a pohyb vo voľnom vesmíre je "spomalený").
Iron Fist S02 bola sice slabota, ale o dost lepsia slabota ako S01. Luke Cage bol zasa naopak, S01 celkom v pohode, S02 otras. Snad DareDevil nesklame. Inak zhliadol som posledne Jacka Ryana a Bodyguard, celkom spokojnost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Dej sa rozbieha pomaly, ale to nevadi, lebo je sprevadzany dobrou muzikou
https://www.csfd.cz/film/602813-karppi/prehled/
Ide o finsku tvorbu
Pozri si aj:
- Expanse
- Dark Matter
- Orville [inspirovane Star Trekom]
To rozhodne treba dobehnut a potom rick a morty, babylon 5, battlestar galactica a dalsie klasiky.
Ved to su vesele kopy. Ako mozu nudit?
Napr taketo hlasky, sak to je psunda.
alebo