init: Mne to to moralizovanie uplne zabilo cely serial. Musim povedat, ze aj ked DD v 2. serii tiez dost moralizoval, akosi som to prekusol, ale u LC to uz prehnali. Prave z dovodu uplnej absencie moralizovania je u mna z tychto B-ckovych Marvelovskych serialov TOP 1 jednoznacne The Punisher.
init: Este mi chyba dopozerat poslednu cast. Inak Daredevil si latku stale drzi dost vysoko. Skoda fightu v kostole, ked sa obaja maruju 20 min., potom si poutieraju ksichty od "krvy" a su obaja uplne v pohode. Viem, ze takych scen je tam viac, ale toto uz bolo aj na mna privela.
clxno1 [SPOILER ALERT] Jedina chyba Daredevila oproti ostatnym zo skupinky Defenders je, ze hlavny zloduch nezomrie, pritom kazdym dielom som coraz viac dufal, ze k tomu nakoniec dojde. [/ SPOILER ALERT]
To mi je viac menej jasne od zaciatku. Cele toto moralizovanie ohladom zabijania chrapunov/mohonasobnych vrahov je to, co u mna degraduje tieto serialy (s vynimkou Franka) o level nizsie.
no čo ti ja viem...o Mexičanoch toho človek moc nevie, Pablo bol len jeden a Cali bola drsná partička tiež...tu je zatiaľ viac kecania ako akcie však sa tam chalani aj znovu objavia
katko: Tak urcite, z mexickych gangov/kartelov asi nikto tak nevycnieva, ako svojho casu Escobar. Co sa Cali tyka, pred Narcos som o nich ani nepocul (narozdiel napr. od El Chapa), takze toto bude asi dost individualne. Prva seria o Escobarovi bola super, ale druha mi prisla slabsia (hlavne som mal pocit, ze z neho chceli spravit chudacika). O Cali som nevedel nic pred serialom a uprimne si ani teraz toho vela o nich zo serialu nepamatam. Mexico zatial (2 tyzdne po zhliadnuti) "prezivam", uvidim, co si budem pamatat o rok. Mam rad Michaela Peñu, takze aj to mozno zavazilo. Kazdopadne, mal som pocit, ze v Escobarovi bolo viac EN, co mi viac vyhovovovalo, lebo nie som zvyknuty citat EN titulky v takom rozsahu.
perez: Luther bol super, Edris Elba patri tiez k mojim oblubencom.
Inak kto este nevidel, odporucam uz starsi The Wire (2002 - 2008), u mna NAJ serial vsetkych cias.
podla mna pokracovanie Narcos bude El Chapo=Guzman,kedze tam hra bokovku spolocne s Rafom Quinterom=strojcovia pestovania extra triedy marihuany vo svete https://www.csfd.cz/tvurce/56181-scoot-mcnairy/ typek co to vzdy prerozprava na zaciatku
ja si ako male dieta pamatam,ked to bolo prepierane vo svete,ked spachal Gallardo atentat na Kikiho Camarenu
dobry serial je aj toto: HAMAS vs izraelska tajna sluzba FAUDA
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale súhlas. ten punisher sa ešte celkom dal
perez: Luther bol super, Edris Elba patri tiez k mojim oblubencom.
Inak kto este nevidel, odporucam uz starsi The Wire (2002 - 2008), u mna NAJ serial vsetkych cias.
https://www.csfd.cz/film/529089-mayans-m-c/komentare/
Slabsi odvar Sons Of Anarchy, ale na oddychove pozeranie posluzi dobre.
https://www.csfd.cz/tvurce/56181-scoot-mcnairy/ typek co to vzdy prerozprava na zaciatku
ja si ako male dieta pamatam,ked to bolo prepierane vo svete,ked spachal Gallardo atentat na Kikiho Camarenu
dobry serial je aj toto: HAMAS vs izraelska tajna sluzba FAUDA
clxno1: The Wire mám tiež ako #1. Podľa niektorých kritikov najlepší seriál aký bol a bude natočený
Aby som len neopakoval, tak v posledných dňoch ma celkom chytil Bodyguard.