Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ako ma packeta vyriesene posielanie cez box? nikde sa tam nezadava rozmer balika. ak mas vacsiu skatulku, tak prides k boxu a dufas ze ti otvori tie spravne dvierka?

rovnako som mal pochybnosti teraz pri objednavani - vedel som, ze balik bude mat pomerne vacsie rozmery, ale dovolilo mi to dodanie do boxu. lenze v den ked mal balik prist mi prisiel mail, ze bude doruceny nasledujuci den. no a nasledujuci den prisiel do vydajneho miesta, navyse na druhej strane mesta. (mojho maleho, ale aj tak to nasralo) konspirujem, ze bud mal ten box velke dvierka plne a nemal to kam dat, alebo ho tam kurier ani nezmestil.
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 09:34:37
00
Pri posielaní cez box vyberáš v aplikácii veľkosť schránky. (3 rozmery mi to dáva)
Ak je niečo objemnejšie, asi len cez výdajné miesto.
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 09:42:51
10
Veľkosť boxu si vyberáš až pri vkladaní balíka z týchto možností: S (8 x 45 x 61 cm), M (17 x 45 x 61 cm), L (36 x 45 x 61 cm)
V podstate sa mení len výška priehradky.
Asi to nemôžu dobre ošetriť pri objednávaní z domu, lebo tie boxy sú do značnej miery autonómne. Proste tam niekto môže obsadiť miesto, aj keď box nie je pripojený na internet. Preto je na 100% známa obsadenosť, až keď si na mieste činu.
Prípadne ti môže niekto uchmatnúť posledný voľný len sekundy pred tebou....
Zobraziť komentár 25.11.2025 - 09:55:43
10
keyboard_arrow_up