P.S. islo mi o technicky pohlad, nie legalnost. Drzim sa hlasky "Nafta patri do kamen" a za diesel s vybratym DPF by som bral nielen technicak, ale aj slobodu vodica...
DPF nefunguje správne takmer nikomu, pretože drtivá väčšina vodičov, čo má diesel nevie ako ho treba regenerovať, niekedy ani vôbec že ho treba regenerovať a nejazdí tak, že by sa regeneroval. Niektorí ani nevedia,čo to je. Väčšina je na pokraji zadretia.
Rozdiel je v eurach, zhruba 10 pre moj rozmer co uz zase nie je marginalne 40 euro rozdiel. Ale ako zodpovedny obcan som samozrejme kupil presne to co mam v tp
Tak treba volit inu znacku alebo dodavatela. Na niektorych eshopoch su dokonca vyssie indexy (aj XL zosilnene) lacnejsie nez klasika.
Dnes ideme v aute cez Dolné Orešany. Zastavíme pred prechodom, aby sme pustili v proti smere pri prechode stojacich chodcov (rodinka s kočíkom). Keď už vstupovali do cesty tak spoza nášho auta sa vyrútila v rýchlosti skupina do 10ks cyklistov, pekne cez celý ľavý pruh, osral pes nejakých chodcov, ani nepribrzdili. Dresy BTC Častá.
Chíľu pred tým sme ich obiehali v kopci pred D.Orešanmi (smer od Dolian), sestranica ich chcela obiehať, hovorím vydrž a choď pomaly za nimi, tu je to nebezpečné ich predbiehať, nevidíme za horizont. Tak sme šli asi pol minúty za nimi, oni pekne po troch vedľa seba...
najdu sa vselijaky retardi ... ako v KE v poslednej dobe jeden exot na komenskeho na drzovku v polovici pruhu, kolona za nim, a este ukazuje fakera ked niekto zatrubil ... pointa: 3m vedla pruhu ide pozdlz celej ulice cyklochodnik ...
No prišlo mi to tak trochu ľúto.
Ešte som potom na nich za Orešanmi, keď sme ich znovu obiehali, kričal z okna: "keď už sme púšťali tých chodcov, tak ste mohli zastaviť". Ale sestranica sa asi za mňa hanbila, ihneď pridala. Tak som ani nezachytil reakciu.
Obutie v rozpore s papiermi zo skusenosti jazdi snad polovica slovenska. Je to taky narodny sport. A STK su na nich kratke. Pred kontrolou prehodia kolesa a po kontrole zase nazad.
Začne platiť zákon o absolútnej prednosti chodcov na prechode. Ako šofer sa snažím čo najčastejšie púšťať chodcov. Aby sa mi to vžilo tak to robim aj pri jazde na bicykli. Niektorí chodci sú z toho trochu paf. Čo sa týka toho balíku tam jednoznačne pochybili prvý dvaja ak išli v dvojiciach, maly dať signál na spomalenie alebo zastavenie a chodcov ktorý sú už na prechode jednoznačne pustiť. Neospravedlňuje ich ani to ak nie sú držiteľmi VO. Ako cyklisti majú poznať svoje povinnosti ako učastníkov cestnej premávky.
Ahojte, dam aj ja jednu skusenost s vodicmi...
Zistil som ze ked idem na bicykli rychlejsie, vodici ma nevidia. Vid foto.
Siel som po hlavnej ceste v BA a naraz vybehlo auto z vedlajsej cesty. Bolo to take rychle ze som nevedel kam uhnut az som sa naraz kotulal po zemi... (2 salta a 3 kotrmelce) narazil som prednym kolesom kolmo do boku auta, tretry sa odopli a letel som.
Pozbierala ma jedna pani ktora soferovala vozidlo za vozidlom vinnika. Zrazu 3ja ludia sa nadomnou zohynali, volali zachranku... po 10 minutach som zacal vnimat realitu. Prisli policajti, sanitka. osetrili mi zosuchane koleno a zadok. Nic zlomene ani pomliazdene takze som odmietol prevoz do nemocnice - Co ocenil aj vinnik a neprisiel o papiere kedze pracuje ako taxikar.
Nastastie som si v ten den nedal pivo iba iontovy napoj.
Vodic dostal pokutu kedze ho policia uznla vinnym, spisali sme spravu o nehode.
Vinnik ma odviezol aj s bicyklom domov.
Teraz cakam na obhliadku bicykla a postup akym mi nahradia skodu.
Poistovne na taketo pripady nemaju vytvorene tabulky ako pri nahradnych dieloch pre auta a motorky.
Vitaj v klube, mal som to skoro rovnako ako ty len cestny bajk. Mna ale sanitka viezla lebo som nevedel ci nemam nieco zlomene alebo vnutorne zranenie. Bajk mi nikto neobhliadal, posielal som len fotky do poistovne a faktury za poskodene veci. Potom aj posudok od chirurga a vseobecneho lekara.
Chalani maju pravdu treba ist vzdy minimalne na pozorovanie, nie je to sranda. Tiez som bol macher ked som si vyrazil pri pade dych, nakoniec to bola slezina a potom som niekolko rokov chodil na ultrazvuk ako *****no.
Vodic auta to ma vacsinou za jedno. Vysetrovanie prebieha vacsinou oneskorene. A pokial pojdes hned na vysetrenie tak hned vies na com si. Lebo ak sa po par dnoch das vypisat pre komplikacie po nehode tak ajtak sa to rata vinnikovi do potazujucich okolnosti. A podla toho sa to potom vsetko klasifikuje, ci to je len nehoda, alebo aj ublizenie na zdravi a s tym suvisiace odskodnenia, trvale nasledky atd.
Veľa plechovkistov po podobných zrážkach má hlášky typu "nečakal som, že bicykel ide tak rýchlo".
A dokonca keď mňa v hlbokých 90tych zozadu zoťal plechovker v TN, podotýkam, že tak kikirík dres ste už dávno nevideli (skúsim vydolovať komprofoto, rok cca 1992), tak tiež ma vraj "nevidel".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
DPF nefunguje správne takmer nikomu, pretože drtivá väčšina vodičov, čo má diesel nevie ako ho treba regenerovať, niekedy ani vôbec že ho treba regenerovať a nejazdí tak, že by sa regeneroval. Niektorí ani nevedia,čo to je. Väčšina je na pokraji zadretia.
Tak treba volit inu znacku alebo dodavatela. Na niektorych eshopoch su dokonca vyssie indexy (aj XL zosilnene) lacnejsie nez klasika.
Dresy BTC Častá.
Chíľu pred tým sme ich obiehali v kopci pred D.Orešanmi (smer od Dolian), sestranica ich chcela obiehať, hovorím vydrž a choď pomaly za nimi, tu je to nebezpečné ich predbiehať, nevidíme za horizont. Tak sme šli asi pol minúty za nimi, oni pekne po troch vedľa seba...
Nevedel som do ktorej témy.
Ešte som potom na nich za Orešanmi, keď sme ich znovu obiehali, kričal z okna: "keď už sme púšťali tých chodcov, tak ste mohli zastaviť". Ale sestranica sa asi za mňa hanbila, ihneď pridala.
Slále lepšie ako si pozvárať vlastný rozmer
kanál tvrdej bob stojí za zhliadnutie celý
prvých 7s relevantných
Zistil som ze ked idem na bicykli rychlejsie, vodici ma nevidia. Vid foto.
Siel som po hlavnej ceste v BA a naraz vybehlo auto z vedlajsej cesty. Bolo to take rychle ze som nevedel kam uhnut az som sa naraz kotulal po zemi... (2 salta a 3 kotrmelce) narazil som prednym kolesom kolmo do boku auta, tretry sa odopli a letel som.
Pozbierala ma jedna pani ktora soferovala vozidlo za vozidlom vinnika. Zrazu 3ja ludia sa nadomnou zohynali, volali zachranku... po 10 minutach som zacal vnimat realitu. Prisli policajti, sanitka. osetrili mi zosuchane koleno a zadok. Nic zlomene ani pomliazdene takze som odmietol prevoz do nemocnice - Co ocenil aj vinnik a neprisiel o papiere kedze pracuje ako taxikar.
Nastastie som si v ten den nedal pivo iba iontovy napoj.
Vodic dostal pokutu kedze ho policia uznla vinnym, spisali sme spravu o nehode.
Vinnik ma odviezol aj s bicyklom domov.
Teraz cakam na obhliadku bicykla a postup akym mi nahradia skodu.
Poistovne na taketo pripady nemaju vytvorene tabulky ako pri nahradnych dieloch pre auta a motorky.
Vela stastnych km prajem.
Vodic auta to ma vacsinou za jedno. Vysetrovanie prebieha vacsinou oneskorene. A pokial pojdes hned na vysetrenie tak hned vies na com si. Lebo ak sa po par dnoch das vypisat pre komplikacie po nehode tak ajtak sa to rata vinnikovi do potazujucich okolnosti. A podla toho sa to potom vsetko klasifikuje, ci to je len nehoda, alebo aj ublizenie na zdravi a s tym suvisiace odskodnenia, trvale nasledky atd.
A dokonca keď mňa v hlbokých 90tych zozadu zoťal plechovker v TN, podotýkam, že tak kikirík dres ste už dávno nevideli (skúsim vydolovať komprofoto, rok cca 1992), tak tiež ma vraj "nevidel".