ltoako vieš že sú zmasakrované? veď tak nieje žiadna poriadna fotka... jedna fotka autobusu na briežku....
Lebo som tade siel .. chyba asi 20m na dlzku a za tym je vyorana hlina, ale boli tam hasici /vcera ma obiehali/, tak to asi strihali alebo tak nieco. Ten roh, ktory byva pravidelne demolovany raz za mesiac bol tentokrat ale celkom slusne rozbity.
ltoako vieš že sú zmasakrované? veď tak nieje žiadna poriadna fotka... jedna fotka autobusu na briežku....
ako vieš? ako vieš? http://mojhumor.sk/uploads/posts/t/l-3745.jpg
Sú ľudia, čo jazdia okolo. Pred niekoľkými rokmi som aj ja tadiaľ jazdieval doslova denne. Tie zvodidla sa tam opravujú nonstop. Niekedy som si dokonca hovoril, že by si tam roboši mohli niekde nablízku vybudovať detašované pracovisko a nemali by to ďaleko do práce. To je jednoducho miesto, ktoré magicky priťahuje búračky. Aj mne jeden zúfalec preletel tesne pred nosom. Podľa mňa ani netušil ako blízko od karambolu bol.
Jj, mne sa to stalo tiez raz-dvakrat s takym zufalcom (len tak-tak) a vela bolo takych, co prednost nedali vobec, ale nebolo to nebezpecne, este bola rezerva. Este moznost by bola gumove mantinely. Len tot ndavno tam bolo prevratene auto.
Niektori z tych vodicov to robia imho zamerne, lebo si myslia, ze stihnu a niekedy nestihnu. Nevedia odhadnut, alebo nechapu, ze je tam vyjazd z kruhacu. Ale niektori, kde to asi konci zle, proste nevidia .. nielen znacku, ale asi nic a vobec ich netrkne, ze ked letia dole kopcom a krizuju cestu, ze by bolo dobre davat pozor, lebo pokial nesedim v tanku, tak to moze boliet.
Ale ten kruhac za chvilu bude patrit minulosti .. zial. Cele sa to tam prerobit, ale imho to moc aj tak nepomoze. Ale jak to bude vyzerat, az to budu robit to som zvedavy. Stacilo mi 2 tyzdne Bajkalskej
edit: a pred 3 hodinami znovu (alebo to bolo vcera?) .. im vazne uz drbe http://radioaktual.sk/pod-pristavnym-mostom-sa-zrazili-auta-s-kamionom-zasahovali-tam-hasici/ .. a najlepsia je anketa .. skoro 80% ucastnikom ankety si mysli, ze je to nebezpecny usek. Ano je nebezpecny ale pre idiotov , ktori nepoznaju prednosti a nerozmyslaju. Ale na druhu stranu, mali tam dat stopku, 30tku a pekne inkasovat, hned by mali na vianoce
edit3: a dnes rano kusok odtial , asi 10m iveco + osobak ..
Iste, kto serie na znacky, tak mu nepomoze nic, aj ked dost dobre nerozumiem, ze ta tieto predstavy pobavia. Ale skus sa zamysliet nad tym, preco je stopka urobena tak, ako je urobena. Napoveda .. nie je okruhla.
Nepochopil si. Tu sa nebavíme o tom, že niekto "serie" na značky. On ich jednoducho nevidí, kalný pohľad, dlhé vedenie, neschopnosť vnímať vesmír okolo seba, "nie je v prítomnosti". Kto nezbadá trojuholník, tomu osemuholník nezaklopká na čelo, že "zobuď sa a stoj". Pre tieto mátohy za volantom je úplne jedno, akú značku osadíš vedľa cesty, takže spoliehať sa na to, že ak tam dáš stopku, vyriešiš problém, je dosť naivná predstava. Ešte na dokreslenie – všimni si, čo sa stane, keď niekde nahradia klasickú križovatku bezpečnejším kruhovým objazdom – mátohy zanechajú výrazné stopy na kopčeku v jeho strede, jednoducho ho "nevidia" a idú tak, ako boli naučení dovtedy – rovno. Policajti bohužiaľ nemajú metódy, ako by týchto ľudí odhalili a poslali spoza volantu radšej do prostriedkov hromadnej dopravy.
V poslednom čase sa mi pravidelne stáva, že sa auta obiehajú, keď som protismere, aspoň raz na výjazde. Dnes rovno 2x, raz som to dal do trávy a raz som sa skoro oprel o zvodidlá (vtedy obiehal "ukážkovo" autoškolu) a 1x mi skoro nedal prednosť na hlavnej, aspoň som mal taký pocit že sa mu moc nechcelo zastať, keď som preletel predneho. Včera mi tiež vybehla žena na hlavnú, že som flekoval a uhýbal sa do odbočovacieho pruhu. Dajaké zlé dni mám... V lese je aj tak najlepšie.
Prečo máte v poslednej dobe tendenciu rýpať a argumenrovat voči všetkému svojim názorom? Však sa hádajte doma so susedmi, nie tu na fóre, kde je komunita nadšencov a mala by byť priateľská atmosfera!? Čo sa s vami deje ľudia?
Prečo máte v poslednej dobe tendenciu rýpať a argumenrovat voči všetkému svojim názorom? Však sa hádajte doma so susedmi, nie tu na fóre, kde je komunita nadšencov a mala by byť priateľská atmosfera!? Čo sa s vami deje ľudia?
v každej komunite sa nájdu zúfalci čo si potrebujú riešiť svoje komplexy
Najlepšia je ignorácia
Priatelska atmosfera na tomto fore? to si si pomylil nie? staci ze mas ebike, alebo trojprevdonik, ci nebodaj odfotis bike mobilom zo zlej strany a niektory jedinci by ta ritualne ukamenovali ... tolko k miestnej priatelskej atmosfere
ale tak okrem tych truhlikov co vedia vsetko of fotografovania az po auta cez GDPR a egohonicov su tu aj nejaky normalni ludia ak to este nevzdali ako niektori.
Toť jeden nenormálny, neuroticky vybrzdovac. Idem autom od Hornbachu do DNV, MPR je 70, ja idem tachometrovych 75+, zrazu na kufri nalepená zelenkava Octavia. Ale že fest nalepená. Neriešim, idem si svoje. Nepredbieha lebo nemôže, oproti idú autá. Pri kameňolome je MPR obmedzena na 50, zložím nohu z plynu a pozvoľna spomaľujem. Truhlik vycíti šancu a malú medzierku a sekne ma, zaradí sa tesne predo mňa a dupne na brzdu až mu pisknu gumy. Potom dobehne kolónu a celý čas sa v nej ťahá pekne predo mnou. Kkt BL567AU
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lebo som tade siel
ako vieš? ako vieš? http://mojhumor.sk/uploads/posts/t/l-3745.jpg
Sú ľudia, čo jazdia okolo. Pred niekoľkými rokmi som aj ja tadiaľ jazdieval doslova denne. Tie zvodidla sa tam opravujú nonstop. Niekedy som si dokonca hovoril, že by si tam roboši mohli niekde nablízku vybudovať detašované pracovisko a nemali by to ďaleko do práce. To je jednoducho miesto, ktoré magicky priťahuje búračky. Aj mne jeden zúfalec preletel tesne pred nosom. Podľa mňa ani netušil ako blízko od karambolu bol.
Niektori z tych vodicov to robia imho zamerne, lebo si myslia, ze stihnu a niekedy nestihnu. Nevedia odhadnut, alebo nechapu, ze je tam vyjazd z kruhacu. Ale niektori, kde to asi konci zle, proste nevidia .. nielen znacku, ale asi nic a vobec ich netrkne, ze ked letia dole kopcom a krizuju cestu, ze by bolo dobre davat pozor, lebo pokial nesedim v tanku, tak to moze boliet.
Ale ten kruhac za chvilu bude patrit minulosti
http://www.topky.sk/cl/100370/1712283/Nehoda-autobusu-pod-Pristavnym-mostom-v-Bratislave--osem-zranenych--medzi-nimi-aj-deti
edit: a pred 3 hodinami znovu (alebo to bolo vcera?) .. im vazne uz drbe
http://radioaktual.sk/pod-pristavnym-mostom-sa-zrazili-auta-s-kamionom-zasahovali-tam-hasici/ .. a najlepsia je anketa .. skoro 80% ucastnikom ankety si mysli, ze je to nebezpecny usek. Ano je nebezpecny ale pre idiotov , ktori nepoznaju prednosti a nerozmyslaju. Ale na druhu stranu, mali tam dat stopku, 30tku a pekne inkasovat, hned by mali na vianoce
edit3: a dnes rano kusok odtial , asi 10m iveco + osobak ..
Presne toto som si hovoril, keď som minulý rok v auguste kupoval po X desaťročiach cesťák ?
Sedící býk nemluvit jazykem tvého kmene.
Nechápem, teba aké autá obiehajú keď si v protismere na výjazde? Prečo jazdíš v protismere? Na výjazde z čoho? Domu, supermarketu, diaľnice?
v každej komunite sa nájdu zúfalci čo si potrebujú riešiť svoje komplexy
Najlepšia je ignorácia
Priatelska atmosfera na tomto fore?
https://autobild.cas.sk/clanok/216031/umyselny-naraz-vodicovi-dosla-trpezlivost/?utm_source=cas.sk&utm_medium=zona-hp&utm_content=box-muzske-magaziny-hp&utm_campaign=cross