to máme podobné, mňa tiež najskôr ľavé otravovalo (začiatkom leta) a minulý týždeň začalo pravé, diagnostikoval som si to ako zapálené šľachy a naordinoval masť z koňa (konskú masť) a je to lepšie, pomohla mi aj pri tom ľavom.
mne na lave pomohlo iba nahrievanie takym specialnym laserom u traumatologa to prave ma zacalo boliet len tak zrazu....nechapem preco......uz mesiac som na babe nebol....trening bol rovinaty....a zrazu v polke treningu len tak z nicoho nic zacala ta znama pichava bolest :/
nechapem co vas na tom tak fascinuje. je to poloprazdne parkovisko - tak snad nie je az take podstatne ci od seba stoja 30 cm alebo 70 cm. navyse odfotene "ciary" podla zakona nic neznamenaju. ak sa mylim, opravte ma, ale vodorovne znacenie byva biele alebo oranzove.
co ma na tom fascinuje? praveze to ze je poloprazdne parkovisko a oni ako ovce jeden za druhym pozastavovali na debila....a jeden dokonca na chodniku....
Asi tam zaparkovali keď bolo plné. Okrem toho chodníka som už viac x stál podobne, prídeš na plné parkovisko a nájdeš miesto iba ''na čiare'', vedľajší odídu a zostanes tam parkovať ako.....
Niekedy to ani nerobia naschvál, stačí že má niekto širšie auto, ku nemu ďalší širší a je to. Tie parkovacie miesta nebývajú práve široké.
andrej pezinsky lidl nikdy nema plne parkovisku plne su maximalne miesta hned pri vchode...hodinu predtym som siel z roboty domov na obed...bolo poloprazdne...o hodinu neskor som sa vracal s obednej pauzy a uvidel toto
Dnes som stretol perfektneho sofera. Na uzkej ceste v neprehladnej zakrute som videl ako ide oproti mne auto a pocul auto zozadu. Tomu vzadu som ukazal nech spomali a ten sa za mnou drzal az kym som mu neukazal, ze moze ist. Potom mi este aj zablikal smerovkami. PAN sofer.
No a ja to z pohladu sofera zhodnotim takto - este sa mi nestalo, aby mi nejaky cyklista ukazal, ze mozem ist (horizont, zakruta,...). Pritom je to len pohyb rukou a sme obaja vysmiati.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.zilinak.sk/prispevky/644/mlada-studentka-zuzka-21-z-petrovic-spadla-s-autom-do-rieky
nechapem co na tom moste vobec chcela s tym autom ?
ale musim povedat ze vodici su v tom nevinne
Niekedy to ani nerobia naschvál, stačí že má niekto širšie auto, ku nemu ďalší širší a je to. Tie parkovacie miesta nebývajú práve široké.
http://www.topky.sk/cl/100370/1421481/Mlady-podnikatel-Michal---30--sa-rutil-na-luxusnom-BMW-Bratislavou--FOTO-osudovej-nehody-
Predsa len chce to fištróna, dokázať takto pekne natočiť na svoje auto zvodidlá. No na darwinovu cenu je to stále slabý adept, keďže takýchto nehôd z hlúposti dotyčného je po svete veľa.
No a ja to z pohladu sofera zhodnotim takto - este sa mi nestalo, aby mi nejaky cyklista ukazal, ze mozem ist (horizont, zakruta,...). Pritom je to len pohyb rukou a sme obaja vysmiati.