Potom sa už polovodiči vôbec nebudú okolo seba pozerať. A keď systém zlyhá, tak budú ľudí zrážať ako kolky, lebo "veď systém ma nevaroval!". Človek sa zodpovednosti najskôr musí naučiť a uvedomiť si, že na cestách nieje sám, že sú verejné, teda pre všetkých a nie sú to pretekárske dráhy. Kto má prachy na Lamborginy, nech si dojedná jazdy na pretekárskom okruhu a tam nech sa zabije sám. Za peniaze za prenájom okruhu mu auto odvlečú a zvyšky tela zabalia do luxusnej igelitky.
Zlaté Škodovky a Trabanty... To v nich človek ešte musel byť skutočne vodič, a nie ***** s úlohou stlačiť tlačidlo, a všetko ostatné urobí elektronika... Potom to na tých cestách tak vyzerá... A to ešte ideme mať lietajúce autá... To bude masaker...
Veru. Ja ked som presadol zo starych crepov typu Favorit a Fabia I do relativne modernejsieho auta (P307), tak som sa citil velmi divne. Ziadna spätna väzba od kolies vo volante, ziadny kontakt s vozovkou, reakcia na plyn brutalne oneskorena... Clovek je v tychto novych autach uplne izolovany od cesty. Z toho podla mna vznika vela nehod na okreskach medzi dedinami - ludia co nikdy nesedeli v starom aute vobec nevedia odhadnut fyzikalne hranice a pokojne predbiehaju aj na vode a valia to do ostrych zakrut bez spomalenia. Sranda je, ze bajk mi dal v tomto velmi vela - aj v aute viem vdaka tomu lepsie odhadnut hranice.
Videjka tej ruskej bandy su ucelovo zostrihane. VIdel som niekolko videi s pohladom z druhej strany celneho skla a to ich vystrajanie teda vyzeralo hoooodne inak...
Uz len to, ze posielaju mlade dievcata s nalepkami a ked sa sofer rozhodne situaciu riesit, tak sa vyroja piati svalnati a idu akoze dievca branit. Cista provokacia.
Takze nabuduce ti mozem hodit do kolesa papek, ked pojdes bajkom po chodniku? Alebo ti postriekat sprejom prilbu?
Alebo mozem natahovat draty a rozhadzovat klince po lese?
A neriesia len jazdicov po chodniku. S oblubou sa hraju na parkovaciu policiu a znemoznuju odjazd autam, ktore su zle zaparkovane. Ale na ceste !!! Toto sa nerobi ani u nas - ak tvoris prekazku cestnej premavke, tak ti papucu nedaju. Aby si neblokoval este dlhsie !
V poslednej dobe, uz ale pouzivaju nalepky co idu dole a robia show pre divakov s opakovanym lepenim, predtym mali nalepky trhacie, ktore si proste dole hned nedal. A to uz je poskodzovanie cudzej veci s paragrafom, ktory plati aj v takom uzbekistane, akym je rusko.
PS: nijako neobhajujem tych, co porusuju predpisy bezohladnou jazdou alebo parkovanim. Ale nemozes sa hrat na samozvane represivne zlozky. Tak ako ja neskriabem klucom blbcom co zle parkuju, ako nevytlacam z cesty vybrzdovacov a nestrielam po chodcoch, co chodia cez cestu mimo prechodu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bike Sense, Jaguar’s latest technology research to make drivers and cyclists saferOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
*revised by astro
Suhlasim. Ja takisto vdaka bicyklu lepsie reagujem na kontakt auta s vozovkou.
(i keď ja by som mal este pár dní ticho sedieť a suchat nohami...
http://youtu.be/eFWkRm19cWY
http://praha.idnes.cz/nehoda-porsche-na-evropske-tride-do5-/praha-zpravy.aspx?c=A150122_074147_praha-zpravy_jpl
a ešte títo "professional drivers"...
https://www.youtube.com/watch?v=oFXe1FjfYL8
Tento koment ...:
Proč se ty ***** z***** na silnici, kde nebyl moc provoz, neroz***** o strom a nevystříkaly jim mozky na okolní stromy?
Uz len to, ze posielaju mlade dievcata s nalepkami a ked sa sofer rozhodne situaciu riesit, tak sa vyroja piati svalnati a idu akoze dievca branit. Cista provokacia.
cista provokacia??a v com?? odkedy mozu auta jazdit po chodniku??
nepoviem kebyze to robia na ceste ale toto sa deje na CHODNIKU...
Alebo mozem natahovat draty a rozhadzovat klince po lese?
Alebo schvalujes to, ze sa vodicom hadzu na kapotu, olepuju im auta, striekaju do oci slzak?
https://www.youtube.com/watch?v=QePEBGpSqR0&feature=player_detailpage#t=1858
A neriesia len jazdicov po chodniku. S oblubou sa hraju na parkovaciu policiu a znemoznuju odjazd autam, ktore su zle zaparkovane. Ale na ceste !!! Toto sa nerobi ani u nas - ak tvoris prekazku cestnej premavke, tak ti papucu nedaju. Aby si neblokoval este dlhsie !
V poslednej dobe, uz ale pouzivaju nalepky co idu dole a robia show pre divakov s opakovanym lepenim, predtym mali nalepky trhacie, ktore si proste dole hned nedal. A to uz je poskodzovanie cudzej veci s paragrafom, ktory plati aj v takom uzbekistane, akym je rusko.
PS: nijako neobhajujem tych, co porusuju predpisy bezohladnou jazdou alebo parkovanim. Ale nemozes sa hrat na samozvane represivne zlozky. Tak ako ja neskriabem klucom blbcom co zle parkuju, ako nevytlacam z cesty vybrzdovacov a nestrielam po chodcoch, co chodia cez cestu mimo prechodu...