pocuj hrdina je to cca 6 mesiacov co ma zrazilo auto a robil som salto cez kapotu tak mi nehovor ze o tom nic neviem
nemam chut sa tu s tebou hadat, rob si co chces, nabuduce ked nebudes mat tolko stastia a zlozi ta niekto lepsie tak ze par mesiacov budes lezat tak sa ta opytam ci aj ten vodic je v pohode ked sa ti ospravedlni
cokupit, toto sa moze stat ako, ze to neklasifikovali ako nehodu? Mne to pride velmi nestandardne ak bola zranena osoba a poskodene zabradlie. Vyvolava to podozrenie na korupciu a snahu kryt vinnika nehody.
podme tipovat model strieborneho auta ja hovorim Tuareg aj ked tych som velmi vela striebornych nevidel, pripadne Tiguan. To su teraz take bezne mestske presuvatka pre pipinky ktore nevedia poriadne ktory pedal na co sluzi aj ked tam spravidla mava len 2.
Dnes mi na Horskej oproti davali Policajti prednost a este aj zamavali. Zastali az v kriakoch s tou radarovou krabicou a nechali ma pekne prejst, nie ako vsetci idioti co si to oproti mne v zakaze valia 60 a neobtazuju sa uhnut ani o centimeter napriek tomu ze tam nemaju co robit.
cokupit, toto sa moze stat ako, ze to neklasifikovali ako nehodu? Mne to pride velmi nestandardne ak bola zranena osoba a poskodene zabradlie. Vyvolava to podozrenie na korupciu a snahu kryt vinnika nehody.
To je jedna moznost. Druha, pravdepodobnejsia je popisana v clanku. Skoda bola mala a zranenie zanedbatelne, plus vinnik sa priznal.
A najma: v PZ je modlou STATISTIKA! To je alfou a omegou policajneho managementu. A v statistike sa sleduju dopravne nehody a trestne ciny s neznamym pachatelom. Skodove udalosti a priestupky nikoho nezaujimaju, preto je kazdy policajt tlaceny do krivenia statistiky. A teda aby sa nestavali DN ale SU, ziadny TC ale P.
A potom sa sasovia v nabliskanych uniformach chvalia, ako nehodovost i kriminalita klesa... A vo vo vo tom to je.
Aj som si myslel, ze statistika... Ale tri poskodene auta a zabradlie a skoda pod 4000 eur je velmi tazko uveritelny pribeh. O zraneni ani nehovoriac. Ten novinar mal ist po tom ako po udenom...
minule som mal taký deň, že len samých blbcov za volantom som stretával..tri krát som skoro havaroval len kvôli ľudom, ktorý sa ponáhľajú a prebiehajú cez plnú čiaru a do zákruty..niekedy sa chytám za hlavu či všetkým musia dať tie vodičské preukazy
Bezna bec zasran v protismere na sportovej mazde vysmiaty muzika na plne pecky ale sa dosmeje jak trafi na takeho isteho umelca...tukam mu na celo a debil sa z toho smeje....to video tuch dvocj holiek z ciech by mali pravidelne ukazovat ako rychlo prist o zivot.
Ved to je jasne ze porusila...to bol len vtip.a takych jazdi kopec po cestach...vsetko mobily v ruke svetla to zaboha nezapne ved naco staci denne svietenie co ze zad v tme...taxikari nepriputani tiez vkuse telefonaty handsfree nic im nevravi...a tuningari hudba naplno moze hukat za nim kto chce kolko chce neuhne sa...atd atd sa cudujem ze kali nenavysi pocet hliadok a nech rubu pokutu za pokutou ako v nemecku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemam chut sa tu s tebou hadat, rob si co chces, nabuduce ked nebudes mat tolko stastia a zlozi ta niekto lepsie tak ze par mesiacov budes lezat tak sa ta opytam ci aj ten vodic je v pohode ked sa ti ospravedlni
https://www.bratislavskenoviny.sk/nasa-tema/46996-foto-auto-skoncilo-na-zabradli-ale-podla-policie-to-nebola-dopravna-nehoda
https://www.bratislavskenoviny.sk/nasa-tema/46996-foto-auto-skoncilo-na-zabradli-ale-podla-policie-to-nebola-dopravna-nehoda
To je jedna moznost. Druha, pravdepodobnejsia je popisana v clanku. Skoda bola mala a zranenie zanedbatelne, plus vinnik sa priznal.
A najma: v PZ je modlou STATISTIKA! To je alfou a omegou policajneho managementu. A v statistike sa sleduju dopravne nehody a trestne ciny s neznamym pachatelom. Skodove udalosti a priestupky nikoho nezaujimaju, preto je kazdy policajt tlaceny do krivenia statistiky. A teda aby sa nestavali DN ale SU, ziadny TC ale P.
A potom sa sasovia v nabliskanych uniformach chvalia, ako nehodovost i kriminalita klesa... A vo vo vo tom to je.
§ 4
Povinnosti vodiča
(1) Vodič je povinný
c) venovať sa plne vedeniu vozidla a sledovať situáciu v cestnej premávke,
§ 4
Povinnosti vodiča
(1) Vodič je povinný
c) venovať sa plne vedeniu vozidla a sledovať situáciu v cestnej premávke,
Jezus ale to bola vodička a zakon hovori o vodičovi
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1523116067778978&id=153132638110668