A podla jedneho fizla sudis cely kontinet ? neobhajujem fizla z toho videa, ale jasne mu povedal ze nema dava nikam ruky a ten clovek sa napriahol k hrudniku, asi si isiel vyhrnut tricko neviem, jasne bolo vidiet ze bol zosraty a nevedel co robi, tak ako by bol takmer kazdy a policat to vyhodnotil ze mozno ide vytiahnut zbran a zastrelil ho. Navyse to znavne nebola bezna policia ale nejaka zasahovka. V USA je vela dementov a je tam povolene nosit zbran, takze aj policia je tvrdisia al epsie ozbrojena. Neboj sa aj slovensky kuklac by sa s te bou nesral.
Fizel zbytocne eskaloval situaciu, daval protichodne pokyny a obet bola ozrata a neozbrojena. Tam kde europski policajti zvysuju hlas, americki stlacaju spust. To nie je chyba jedneho policajta, ale celeho systemu.
V normálnej krajine by ťa nenechávali najprv ležať hubou na zemi a potom sa opitý kolenačkovať k fízlovi s tým, že len čo stratíš rovnováhu, tak si ten s radosťou konečne strelí.
Kukláči? Nuž, jeden istí, druhý prehľadáva. Kolenačkovanie nepotrebné.
U nás by toto s prehľadom, bez zbytočného násilia a bez streľby vyriešila jedna bežná motohliadka. Dokonca aj bez vyrábania criminal offense z takej *****.
"jasne bolo vidiet ze bol zosraty" a "policat to vyhodnotil ze mozno ide vytiahnut zbran" neznie ani len približne ako nejaká logická súvislosť
fuj toto som nemusel vidiet, cely ten stat je jedna velka sracka a k tomuto nasiliu su dlhodobo vedeni vsetci amici uz od malicka.
preco toto ma byt zrovna celosvetovy vzor? fakt netusim
toho fizla neodsudili uz len z principu aby sa ostatni nebali strielat ked nahodou bude treba.
Bohuzial aj ten ich sudny system je podla mna na hlavu ked o tebe rozhoduje neviem kolko BFU ktori su tam nasilu a chcu ist cim skor domov.
to video som si pozrel a až mi zle ostalo... ten fízel bol viac v strese ako ten chudák oproti nemu....
najskôr ho nechá lahnúť prekrýžiť ruky nohy..a namiesto toho aby k nemu došiel a spútal ho... mu povie aby sa zdvihol.. následne nech sa nedvíha potom nech sa doplazí k nemu wtf?
to je obyčajná manipulácia s cieľom dohnať protistranu k chybe, aby si mohol vystreliť
fízel nebol celkom v poriadku:
"Brailsford had previously been investigated for body slamming a teenager during an arrest. Later that month, the Mesa Police Department, citing several policy violations that included the words "YOU'RE FUCKED" engraved into his rifle dust cover and unsatisfactory perf ormance, fired Brailsford."
...narasta pocet aut rychlejaie ako sa stiha prisposobovat infrastruktura, respektive u nas na SK skoro vobec, vid dialnica Ba-Ke a ine "hotove" projekty.
Bavite sa o blbostiach, zatial co na cestach sa objavuju chrapuni ako huby po dazdi!!! Co sa to deje s ludmi??.
hlavne tie tvoje zvolania tu vyvolavaju vasne. Skus najst aj nejake pozitivum na (nielen) ceste, alebo len zvolavaj dalej. No nepomozes tym nikomu, toboz nie sebe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://en.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Daniel_Shaver
(video je na youtube, len pre silne zaludky)
Niesme na sude ze musime vsetko dokonale formulovat aby sa to nedalo nijako prekrutit proti nam.
Kukláči? Nuž, jeden istí, druhý prehľadáva. Kolenačkovanie nepotrebné.
U nás by toto s prehľadom, bez zbytočného násilia a bez streľby vyriešila jedna bežná motohliadka. Dokonca aj bez vyrábania criminal offense z takej *****.
"jasne bolo vidiet ze bol zosraty" a "policat to vyhodnotil ze mozno ide vytiahnut zbran" neznie ani len približne ako nejaká logická súvislosť
lebo sa predpokladá, že policajti sú tiež vodiči
preco toto ma byt zrovna celosvetovy vzor? fakt netusim
toho fizla neodsudili uz len z principu aby sa ostatni nebali strielat ked nahodou bude treba.
Bohuzial aj ten ich sudny system je podla mna na hlavu ked o tebe rozhoduje neviem kolko BFU ktori su tam nasilu a chcu ist cim skor domov.
najskôr ho nechá lahnúť prekrýžiť ruky nohy..a namiesto toho aby k nemu došiel a spútal ho... mu povie aby sa zdvihol.. následne nech sa nedvíha potom nech sa doplazí k nemu wtf?
fízel nebol celkom v poriadku:
"Brailsford had previously been investigated for body slamming a teenager during an arrest. Later that month, the Mesa Police Department, citing several policy violations that included the words "YOU'RE FUCKED" engraved into his rifle dust cover and unsatisfactory perf ormance, fired Brailsford."
https://www.cas.sk/clanok/703439/policajna-strelba-v-bratislave-andrej-nechcel-vystupit-z-auta/
A ešte jedno hovado
https://www.cas.sk/clanok/703381/po-tomto-videu-sa-budete-bat-sadnut-do-auta-jana-ohrozil-vodic-na-bmw-namiesto-ospravedlnenia-urobil-nieco-hrozne/
hlavne tie tvoje zvolania tu vyvolavaju vasne. Skus najst aj nejake pozitivum na (nielen) ceste, alebo len zvolavaj dalej. No nepomozes tym nikomu, toboz nie sebe
K tomu druhemu videu.....co sa to s ludmi deje?