On ten problem nie je v dodrziavani odstupu ale v rozmyslani ako takom.Na useku kde je prerusovana ciara je to v drvivej vacsine v pohode.Ale ak je plna ciara tak nemalo plechovkarov sa snazi k nej zmestit aj ked je dostatocny prehlad na jazdu pol metra meter cez čiaru. Dalsia vec je rýchlosť, chem tym povedat ze pri tridsiatke je to uplne o inom ako pri devatdesiatke.
A ak sa schvali povinne 1,5 m odstup neverim v jeho očakávaný prinos.
Kto jazdi ako hovado dnes s nezmeni a ak bezmozkovy dodrziavac pojde za cyklistom 2km tak sa v kolone urcite najde hovado čo to cele bude predbiehat neunosne riskantne.
Ja verim, ze pomoze aj ony odstup vo vyhlaske. Vela ludi pravidla vo vseobecnosti dodrziava, akurat nechcu spravit 'nic navyse', a tu bezpecnu vzialenost si interpretuju tak, ze ta nedrgnu zrkadlom do lakta. Mozno ani po novom nenechaju prave meter a pol, ale po medializacii si snad pri cyklistovi na ceste spomenu, ze sa to riesi, a radsej teda prejdu kusok za ciaru.
Mudra rada na záver: Nech si dá každý pozor, aj cyklista aj motocyklista.... Zrejme sa už pupkáč na nás na cestách teší. Dement asi zaspal v minulom storočí a mal by ísť na preškolenie kedže cituje vyhlášku a už od 1996 je je v platnosti Zákon o premávke na pozemných komunikáciách.
Ja som si vsimol aj taky efekt, ze ked idem v aute a dobieham cyklistu (za mnou dalsie auta), tak ked ho obidem vyrazne cez protismer, tak aj ti za mnou ho obchadzaju s väcsim odstupom. Mozno predpokladaju, ze ked ho obchadzam s tak vyraznym odstupom, tak ze sa mota zo strany na stranu a aj oni teda automaticky nechavaju väcsi odstup. Ked cyklistu obidem s normalnym / primeranym odstupom, tak ti za mnou ho castejsie obchadzaju tesnejsie. Takze aj takto sa da vplyvat na ostatnych vodicov (aspon na tu normalnu väcsinu).
Zásadná chyba a to je 99% vodičov, že nedávajú pri predchádzaní cyklistu znamenie blinkrom. Potom sa stávajú také prípady, že idú dve-tri za sebou idúce autá a ten prvý odrazu prejde polovicou vozidla za stredovú čiaru no ten druhý a tretí už nestačí reagovať a zachytí cyklistu. Takýchto prípadov nehôd sa už stalo. Neviem ako presne na to myslí náš zákon o cestnej premávke, ale v ČR to je povinnosť už nejakých 5 rokov, že aj pri predchádzaní cyklistu je povinnosť dať znamenie ľavý blinkrom.
Ja som si vsimol aj taky efekt, ze ked idem v aute a dobieham cyklistu (za mnou dalsie auta), tak ked ho obidem vyrazne cez protismer, tak aj ti za mnou ho obchadzaju s väcsim odstupom. Mozno predpokladaju, ze ked ho obchadzam s tak vyraznym odstupom, tak ze sa mota zo strany na stranu a aj oni teda automaticky nechavaju väcsi odstup. Ked cyklistu obidem s normalnym / primeranym odstupom, tak ti za mnou ho castejsie obchadzaju tesnejsie. Takze aj takto sa da vplyvat na ostatnych vodicov (aspon na tu normalnu väcsinu).
Z pohladu cyklistu som si vsimol, ze to velmi zavisi od toho, ci dal prvy smerovku. Casto sa mi stalo, ze prvy mal dostatocny odstup, druhy mensi, treti este mensi a posledny ma lizol. Podla mna hlavne pre to, ze dalsi v kolone ani netusili, ze tam cyklista bude a ked ides nalepeny, tak nie je priestor na reakciu
no, minule som videl typka na BMW, co sa chcel zaradit z pripájajúceho pruhu na hlavnú na račianskej ulici a ani za toho boha nevyhodil smerovku. Radšej čakal, kým prejdú všetky autá. A to bola pomalá posúvajúca kolóna podotýkam..možno po čase ho napadlo, že má aj smerovky. Tak dlho som tam ale nečakal....
ak sa už vytvorí za cyklistom "kolóna" tak ten čo ho ako posledný už len lízne, by mal vrátiť vodičák musí byť každému jasné, že tá kolóna s rýchlosťou 20-30km/h sa nevytvorila len tak prenič, ale dajaká prekážka je v/na ceste..
samozrejme s blinkrami, že majú byť súhlasím
už chápem tak tam áno, no tam to tiež zaváňa tým oblúbeným lepením sa na zadky autám pred sebou.. lebo prvý ide len 90 a ja chcem ísť 100, ale predbehnúť sa bojím tak sa aspoň nalepím takýto potom povymetajú často aj jamy a zdochliny a kadečo, lebo nestíhajú reagovať všeobecne na nič
Niekto si myslí, že keď neprejde celým autom do druhého pruhu, smerovku dávať nemusí. Lenže pri obchadzani je tiez povinnosť ten blinker použiť. Pri predchádzaní nehovoriac. A je jedno, či obchadzam/predchadzam človeka, cyklistu alebo traktor. Málokedy vidam, že šofér smerovku použije pri obchadzani prekážky, ktorá nezasahuje do celého pruhu.
Niekto si myslí, že keď neprejde celým autom do druhého pruhu, smerovku dávať nemusí. Lenže pri obchadzani je tiez povinnosť ten blinker použiť. Pri predchádzaní nehovoriac. A je jedno, či obchadzam/predchadzam človeka, cyklistu alebo traktor. Málokedy vidam, že šofér smerovku použije pri obchadzani prekážky, ktorá nezasahuje do celého pruhu.
nápodobne a potom keď si za ním z ničoho nič ***** toto spraví a ty sa môžeš aj rozkrájať. lebo najlepšie je, keď on ani nevybočí zo smeru, obehne cyklistu na 0,4 m a keď chce byť človek ohľaduplný, tak mu všetko v aute lieta.
inak netuším, či je vodič autobusu/trolejbusu MHD v BA diagnóza, alebo kde robia vodičáky, ale za posledný týždeň sa jeden trolejbus postaví v kolóne na svetelný prechod pre chodcov na Trnavskom smerom na Račko. A druhý expert hodí blinker zo zastávky, j***e to cez do druhého pruhu - do mojho jak keby sa nechumelilo, pričom som ho púšťal do toho jeho, lebo som sa mu uhýbal a celé to bolo preto, lebo on sa rozhodol o 300 metrov odbočovať, tak sa bál, že sa tam už asi nedostane, škoda len, že ja som bol rozbehnutý 50 a on vychádzal zo zastávky. lebo ja mám asi vedieť celý trafikon Ba MHD aby som vedel, kde ktorý idiot bude odbočovať.
On ten problem nie je v dodrziavani odstupu ale v rozmyslani ako takom.Na useku kde je prerusovana ciara je to v drvivej vacsine v pohode.Ale ak je plna ciara tak nemalo plechovkarov sa snazi k nej zmestit aj ked je dostatocny prehlad na jazdu pol metra meter cez čiaru. ...
Bingo! Veľa vodičov netuší, že pri predbiehaní cyklistu môže prejsť cez plnú čiaru. Myslia si, že sa musia zmestiť do jazdného pruhu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ak sa schvali povinne 1,5 m odstup neverim v jeho očakávaný prinos.
Kto jazdi ako hovado dnes s nezmeni a ak bezmozkovy dodrziavac pojde za cyklistom 2km tak sa v kolone urcite najde hovado čo to cele bude predbiehat neunosne riskantne.
Z pohladu cyklistu som si vsimol, ze to velmi zavisi od toho, ci dal prvy smerovku. Casto sa mi stalo, ze prvy mal dostatocny odstup, druhy mensi, treti este mensi a posledny ma lizol. Podla mna hlavne pre to, ze dalsi v kolone ani netusili, ze tam cyklista bude a ked ides nalepeny, tak nie je priestor na reakciu
samozrejme s blinkrami, že majú byť súhlasím
nápodobne a potom keď si za ním z ničoho nič ***** toto spraví a ty sa môžeš aj rozkrájať. lebo najlepšie je, keď on ani nevybočí zo smeru, obehne cyklistu na 0,4 m a keď chce byť človek ohľaduplný, tak mu všetko v aute lieta.
inak netuším, či je vodič autobusu/trolejbusu MHD v BA diagnóza, alebo kde robia vodičáky, ale za posledný týždeň sa jeden trolejbus postaví v kolóne na svetelný prechod pre chodcov na Trnavskom smerom na Račko. A druhý expert hodí blinker zo zastávky, j***e to cez do druhého pruhu - do mojho jak keby sa nechumelilo, pričom som ho púšťal do toho jeho, lebo som sa mu uhýbal a celé to bolo preto, lebo on sa rozhodol o 300 metrov odbočovať, tak sa bál, že sa tam už asi nedostane, škoda len, že ja som bol rozbehnutý 50 a on vychádzal zo zastávky. lebo ja mám asi vedieť celý trafikon Ba MHD aby som vedel, kde ktorý idiot bude odbočovať.
Bingo! Veľa vodičov netuší, že pri predbiehaní cyklistu môže prejsť cez plnú čiaru. Myslia si, že sa musia zmestiť do jazdného pruhu.