Ak to je o tom stredajšom čo sa skrížil cez všetky pruhy, tak som zhodou okolností prechádzal okolo. Nevšimol som si žiadnu mimoriadnu aktivitu PZ, akurát miesto na zozipsovanie som si musel vynútiť, pretože trtko v nakladaku na ktorého vychádzala rada sa rozhodol že vo firemnej ochcavke nemám nárok. No a keď ma skúšal vytrúbiť tak nainštalovaný dopravný monocajt ani brvou nepohol...
Dnes som prvý raz videl ako funguje magnet v strednom pruhu na diaľnici medzi TT a BA. Doteraz som to iba tušil.
Predo mnou išiel v strednom pruhu Mercedes V bielej farby s KM značkou. Nechcel som ho predbehnúť sprava, aj keď niekedy to inak nejde. Tak som sa zaradil z pravého do stredného za toto auto. Videl, že sa blížim a nič, tak som mu raz krátko zablikal, aby uhol, veď široko ďaleko pravý pruh voľný. Trvalo to pár sekúnd, pokiaľ pochopil a zaradil sa. Lenže medzitým som už začal manéver v ľavom pruhu, už som nabral podstatne väčšiu rýchlosť, tak reku veď dobre, môžem sa zaradiť naspäť do stredu. Aj som začal a pozerám do zrkadla, Mercedes sa ťahá naspäť do stredu, bez smerovky, len tak, príťažlivou silou 😀 pravý pruh bol stále široko ďaleko voľný, a teda aj som sa tam potom vrátil.
Možno jeden zo skupinky tvrdiacej, že pravý pruh je rozbitý. Houby, je rovnako rozbitý ako aj stredný a ľavý.
Proste v strednom máš viac možností na korekcie, napríklad po manipulácii s telefónom (teda predpokladám,že to je jedna z motivácii/výhovoriek/mozgových pochodov takýchto šoférov)
Ja ak mám chuť a náladu tak stredopruhárov vyblikávam / presvecujem... tak na 70% to funguje a uhnú sa.. ale ako bolo písané.. hneď za mnou zaúraduje neviditeľný magnet a šup naspäť do stredného a na takých čo majú potrebu odblikať naspäť mám domontovaného ledkového f*ckera
Blizi sa krizovatka/odpocivadlo/pumpa, idem radsej do stredu. Pasu sa srnky v priekope pri dialnici, tie useky idem radsej stredom. Je hustejsia premavka, namiesto neustaleho strikovania pravy/stredny/pravy/stredny obchadzajuc kazdy jeden kamion, idem radsej stredom. Atd atd a to hovorim ako clovek, co sa tlaci vpravo ked sa da a neustale sleduje aj spataky, aby som nikoho neblokoval.
Co mam skusenosti, niektori si proste daju tempomat a kvakaju a nevnimaju svet okolo seba. Takych pokojne obieham aj zprava, pretoze je to lepsie ako ist kilometre za nimi a blikat a trubit a byt v napati, ako zareaguju. Je to risk. Jednej sle***** v x6 som fajne zatrubil a dodnes s laskou spominam na to, ako jej ten mobil vyletel z ruky a odrazom od strechy padol niekam pod nohy...
Tak bud by som si po napisani precital prispevok, alebo by som sa s tym nechvalil. Pretoze z toho, ako je to napisane, mi vychadza, ze trtko sedel vo firemnej oktavke
Nevšimol som si žiadnu mimoriadnu aktivitu PZ, akurát miesto na zozipsovanie som si musel vynútiť, pretože trtko v nakladaku na ktorého vychádzala rada sa rozhodol že vo firemnej ochcavke nemám nárok. No a keď ma skúšal vytrúbiť tak nainštalovaný dopravný monocajt ani brvou nepohol...
cokupit i keď ostatné viacmenej chápem, ale toto mi prosím vysvetli
"Pasu sa srnky v priekope pri dialnici, tie useky idem radsej stredom. "
Kde vidievas srnky v priekope pri trojpruhovej diaľnici??
Zrak mám celkom dobrý, zvyčajne ich vidno len dostatočne ďaleko v poliach, nie sú až také blbé, resp bol som v tom,že diaľnica je oplotena;)
Dnešný večerný stredoprudovy jazdec, na prázdnej diaľnici, cca od Senca 'vela km' za Čataj či Voderady,všetci sme šli ~100, tento bol tak 200 m za nami, tipoval som,že to je nejaký kamión, aj som 2* krátko blikol zadnými hmlovkami (keď nič iné nebolo v okolí). Nakoniec nas predbehol, furgon/nakladak do 3.5t s bukurestskou RO značkou, stále v strede.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.trnavskyhlas.sk/c/36809-po-nehode-kamionu-na-d1-dostalo-pokutu-32-vodicov-s-mobilmi-v-rukach/?fbclid=IwAR0igpi8DVBS8o05DB0k5FZNoHQoBV8jeqLl-4scUp3un-95ht1y2JN7UEo_aem_AQASW1u3Ujif8sax_MfuphfNfM5W_urvbbCLU0AWseeeyoPdjnBmatkQ6mHcm3Z2XJA
Predo mnou išiel v strednom pruhu Mercedes V bielej farby s KM značkou. Nechcel som ho predbehnúť sprava, aj keď niekedy to inak nejde. Tak som sa zaradil z pravého do stredného za toto auto. Videl, že sa blížim a nič, tak som mu raz krátko zablikal, aby uhol, veď široko ďaleko pravý pruh voľný. Trvalo to pár sekúnd, pokiaľ pochopil a zaradil sa. Lenže medzitým som už začal manéver v ľavom pruhu, už som nabral podstatne väčšiu rýchlosť, tak reku veď dobre, môžem sa zaradiť naspäť do stredu. Aj som začal a pozerám do zrkadla, Mercedes sa ťahá naspäť do stredu, bez smerovky, len tak, príťažlivou silou 😀 pravý pruh bol stále široko ďaleko voľný, a teda aj som sa tam potom vrátil.
Možno jeden zo skupinky tvrdiacej, že pravý pruh je rozbitý. Houby, je rovnako rozbitý ako aj stredný a ľavý.
Co mam skusenosti, niektori si proste daju tempomat a kvakaju a nevnimaju svet okolo seba. Takych pokojne obieham aj zprava, pretoze je to lepsie ako ist kilometre za nimi a blikat a trubit a byt v napati, ako zareaguju. Je to risk. Jednej sle***** v x6 som fajne zatrubil a dodnes s laskou spominam na to, ako jej ten mobil vyletel z ruky a odrazom od strechy padol niekam pod nohy...
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-led-light-middle-finger.html?spm=a2g0o.productlist.search.0
"Pasu sa srnky v priekope pri dialnici, tie useky idem radsej stredom. "
Kde vidievas srnky v priekope pri trojpruhovej diaľnici??
Zrak mám celkom dobrý, zvyčajne ich vidno len dostatočne ďaleko v poliach, nie sú až také blbé, resp bol som v tom,že diaľnica je oplotena;)
Dnešný večerný stredoprudovy jazdec, na prázdnej diaľnici, cca od Senca 'vela km' za Čataj či Voderady,všetci sme šli ~100, tento bol tak 200 m za nami, tipoval som,že to je nejaký kamión, aj som 2* krátko blikol zadnými hmlovkami (keď nič iné nebolo v okolí). Nakoniec nas predbehol, furgon/nakladak do 3.5t s bukurestskou RO značkou, stále v strede.