Nejaky cas som pracoval v restauracnom zariadeni v zahranici a tam sme mali kazdy urcene svoje stoly (rotacia) a co nechal zakaznik na stole bolo tvoje Ako si sa snazil tak ta ocenili.
Dalo by sa povedat ze na tipoch som mal viac ako na mzde
Ja som v USA v reštike žila len z tipov, nič iné nám neplatili v pohode som zarobila liter mesačne. Raz mi típek nechal kilo len za to, že som mu 10 minút pred záverečnou spravila kávu.
keď na pumpe padne terminál a mne sa minulo palivo v jednej nádrži, mám v paži a pokračujem ďalej len prepnem na druhú nádrž
machruješ ale ti to bude aj tak prd platné že máš dve nádrže , lebo to čo si do ktorejkoľvek z nich natankoval nemáš ako vrátiť a bez zaplatenia neodídeš
machruješ ale ti to bude aj tak prd platné že máš dve nádrže , lebo to čo si do ktorejkoľvek z nich natankoval nemáš ako vrátiť a bez zaplatenia neodídeš
Este sa mi nestalo ze by som natankoval a nesiel by zrazu terminal
Ale uz par krat som dosiel na pumpu kde uz mali vylepene ze im nejde 🤪 tak som nasadol a siel prec 🤣
no mne sa to práve stalo pred 2 mesiacmi natankoval som, došiel k pokladni a tam už ujco čo dotankoval 2min predomnou frfle že sa nedá platiť že sa im to dodrbalo a ani reštart nepomohol..
Takže žijeme v omyle, že niekto si dá namontovať/zlegalizovať LPG aby ho mohol používať len ako zálohu, keby mu došiel benzín 🤔
ja som mal voľakedy ilegálne a auto už nešlo na benzín a legalizovať som to nemal záujem, keďže vtedy som si vedel riešiť aj tankovanie aj STK/EK... Ale to už je doba, to už neni pravda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dalo by sa povedat ze na tipoch som mal viac ako na mzde
vacsinou sa pytam pri plateni kartou ci si tam vedia pridat a minimum ma taku moznost
Rovnako by si ale mali zratat, co ich stoji manipulacia s hotovostou + riziko pri jej prevoze atd
keď na pumpe padne terminál a mne sa minulo palivo v jednej nádrži, mám v paži a pokračujem ďalej len prepnem na druhú nádrž
to je výhoda pri osobnom aute s dvoma nádržami
machruješ ale ti to bude aj tak prd platné že máš dve nádrže
to je výhoda pri osobnom aute s dvoma nádržami
Máš LPG?
https://www.energia.sk/lpg-vozidla-nesmu-do-podzemnych-garazi-opravnene/
Este sa mi nestalo ze by som natankoval a nesiel by zrazu terminal
Ale uz par krat som dosiel na pumpu kde uz mali vylepene ze im nejde 🤪 tak som nasadol a siel prec 🤣
EDIT: ano mam LPG, ano parkujem v podzemkach
Myslim ze to chapes
ja som mal voľakedy ilegálne a auto už nešlo na benzín a legalizovať som to nemal záujem, keďže vtedy som si vedel riešiť aj tankovanie aj STK/EK... Ale to už je doba, to už neni pravda.