Tie 5% provízie za terminaly su od sukromnych spolocnosti,ktore maju domicil mimo EU. Vacsina bankovych terminalov ma.proviziu okolo 1% a klesá s rastucim objemom platieb.
1,8% je poplatok za transakciu a myslim ze to ma aj nejake default minimum plus k tomu je pausal za terminal neviem kolko, cca 150 ci tak nejak
Ten mpos csob vyzera nejak lacno, otazka je v com je to ine ako bezny pos terminal
Ziadne minimum nie je. Tie argumenty niektorych ***** predajcov nie su podlozene na skutocnosti a musia akceptovat vsetky platby, inac im mozu zrusit sluzbu.
Ten poplatok nie je nejaky hrozny, kedze vklad hotovosti do banky je spoplatneny a ak donesiete za tasku minci, tak vam to zrataju a zarataju. V konecnom dosledku je terminal lacnejsi, kedze uzavierka hotovosti je podstatne zdlhavejsia, kedze treba pocitat prachy - na terminali ju len vytlacite a hotovo.
Zbytočná debata treba si to skúsiť naživo v predajni a najlepšie z oboch strán pultu.
Zbožňujem platby že 0.3e.... Budem platiť kartou zaplatí a potom viete čo dajte mi ešte maticu na ten ventilok.... 0.2e.... To zaplatím v hotovosti...a vytiahne 5e
Pochopím že ľudia nechcú mať pri sebe vecsiu hotovost ale takéto prkotiny platiť kartou?
Ja len konstatujem ze spominanych 5% je vela. Ja pre svoju pracu POS nepotrebujem, takze sa na to divam len ako zakaznik. Obchodnika snad nik nenuti mat terminal, tak ako mu nik nezakazuje navysit cenu tovaru o lubovolnu sumu. Je to jeho slobodna volba.
perez My ten terminál samozrejme máme.
Mať terminál nás núti zákazník. Chce ho a my mu musíme vyhovieť, aby sme boli konkurencieschopný. Navýšiť cenu o ľubovolnú sumu mi "zakazuje" tiež zákazník a konkurencia.
Proste tak je v niektorých komoditách domrvený trh. Tak ak chceš prežiť, musíš akceptovať stav.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
preco by ich mali predajcovia vyuzivat, ak by mali domacich poskytovatelov s 1% ?
Ten mpos csob vyzera nejak lacno, otazka je v com je to ine ako bezny pos terminal
Ten poplatok nie je nejaky hrozny, kedze vklad hotovosti do banky je spoplatneny a ak donesiete za tasku minci, tak vam to zrataju a zarataju. V konecnom dosledku je terminal lacnejsi, kedze uzavierka hotovosti je podstatne zdlhavejsia, kedze treba pocitat prachy - na terminali ju len vytlacite a hotovo.
Zbožňujem platby že 0.3e.... Budem platiť kartou zaplatí a potom viete čo dajte mi ešte maticu na ten ventilok.... 0.2e.... To zaplatím v hotovosti...a vytiahne 5e
Pochopím že ľudia nechcú mať pri sebe vecsiu hotovost ale takéto prkotiny platiť kartou?
Mnoho veci predávame s 5% hrubým ziskom. Tak si zrátaj čo ti zostane, keď draho zaplatíš platbu kartou a polovicu zisku ti vezme štát.
Mať terminál nás núti zákazník. Chce ho a my mu musíme vyhovieť, aby sme boli konkurencieschopný. Navýšiť cenu o ľubovolnú sumu mi "zakazuje" tiež zákazník a konkurencia.
Proste tak je v niektorých komoditách domrvený trh. Tak ak chceš prežiť, musíš akceptovať stav.