Som zvedavy na vysetrovanie. My sme sa v praci tak nejak zhodli ze urcite nemal prilbu a asi necumel pred seba. Je to tato cesta alurat segment opacne. Slusny zjazd cize musel ist rychlo. https://www.strava.com/segments/9446823
tam sa premávajú "kolobežkári" takých veľkých elektrokolobeežkoneviemčososedadlom ... má to fakt vysokú rýchlosť aj hore kopcom, tam takých nehôd musí byť mraky https://www.parksnow.sk/leto/atrakcie-ekolobezky.php
pravda pravda...ja napríklad nemám rád ani keď mi moja stará začne v aute o niečom rozprávať lebo potom nad tým začnem rozmýšľať a už sa mi stalo že idem do križovatky a neviem aká bola pred ňou značka!!! takže starej už vravím: ticho! povieš mi to doma
Nakladiak šiel oproti. Kokso, ja ten kolos vidim, tak zosadnem a šlahnem so sebou do tej buriny. Rovnako aj keby prichádzal zo zadu. Tam nebola šanca, aby sa vmestili. A idiot vodič nakladiaku.
JOLI Vševed Jezus ale píše, že to je JE irelevantné... Čiže podľa neho je jedno čo a kde na diaľnici odstavíš, ale keď do Teba niekto práskne, je to jeho chyba... Tak to ako sorry...
naburaj do auta, ktore stoji v zakaze a daj nam vediet, ako dopadlo vysetrovanie - kto dopadol horsie na sude
Od začiatku sa nebavím o zákonnom pohľade, bavím sa o pohľade morálnom a racionálnom... Dobre vieme, ako sú (niektoré) zákony postavené... Hlavne také, že máš pomaly predvídať aj neočakávaný pád čínskej vesmírnej stanice...
naburaj do auta, ktore stoji v zakaze a daj nam vediet, ako dopadlo vysetrovanie - kto dopadol horsie na sude
kludne sa moze stat, ze ten co stal v zakaze, dostane max. pokutu za zle statie /ak vobec/ .. ono totiz vela ludi teoretikov si mysli, ako tu obcas citam /teraz nepisem o tebe .. pisem vseobecne/ , ze to je velmi jednoduche, ale v skutocnosti na sude prebieha dokazovanie a miera zavinenia. Inak povedane viny moze byt vodic, ktory formalne zakon neporusi. Miera zavinenia sa skuma a dokazuje. Na to su znalecke posudky, kde samozrejme je dalsi kamen urazu .. moze sa hrat hra, najdi si svojho znalca. Ale to uz je ina kapitola.
Staci si predstavit opiteho, ktory lezi/spi na vozovke a prejde ho auto. Niekedy bude uplne bez viny, niekedy bude vinny usmrtenim. Zalezi na okolnostiach. Slepo sa spoliehat na zakony a najma na to, ze to niekto bude vzdy dodrziavat /niekedy sa musia porusit, aby nedoslo k vaznemu problemu/ s tym, ze zanedbam vlastnu obozretnost, nie je mudre.
V tejto veci... V živote (či mi už to niekto bude veriť, alebo nie) som nikdy neporušil žiadny predpis... Ako hovorí klasik - " ještě i to smetí jsem platil načas"... Napriek tomu, že mám BMW M5 (v tomto prípade vlastne neviem, načo ho mám, ale mám), som nikdy neprekročil maximálnu povolenú rýchlosť... Snažím sa predvídať, okolo autobusov na zastávkach chodím 30 km/h, cyklistov obchádzam cez druhý pruh (veď som jeden z nich), a potom, keď tu popíšem jednu situáciu, ktorá bola zo strany PZ SR totálne nezvádnutá, tak tu bude jeden zelený Je.us zvysoka múdry... A - údajne môj dotyčný komentár bol vyhodnotený ako ofenzívny, veď je administrátor, tak to je to najľahšie... Je.us - bravo....
Na tomto fore je to predsa normalne , mne sa to stalo velakrat .. ale ber to tak, ze skoro vsetky taketo problematiky su tzv. pivne reci, ktore sa rozvijaju z domova z klavesnice , v reale by to vyzeralo inak. Nieco sa da poriesit emotikonmi, lenze .. ludia ich nepouzivaju velmi a dostatocne .. a ked uz, tak potom sa buria ludia z Kosic
Vsak ja Jezusa poznam osobne a v reale by to vyzeralo inak. Skoda, ze dnes uz neni v mode rozne kempy , kazdy ma svoj zivot .. a potom to na fore vyzera dost divne
To mas ako s tou temou o vysnivanych zenskych .. virtualna realita
"V živote (či mi už to niekto bude veriť, alebo nie) som nikdy neporušil žiadny predpis... Ako hovorí klasik - " ještě i to smetí jsem platil načas"... Napriek tomu, že mám BMW M5 (v tomto prípade vlastne neviem, načo ho mám, ale mám), som nikdy neprekročil maximálnu povolenú rýchlosť... "
Mal som za to že najväčšiu "debilinu - konšpiračnú" som dnes čítal na železničnej stanici.
No a ty tu toto. Ak je to tak (ja neverím) tak choď do kostola a dávaj hriešnikom "rozhrešenia".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.strava.com/segments/9446823
Tento blb by šiel na červenú aj na ebiku. V bicykli to nie je. Je to v tom vákuu v dutine lebečnej.
Za toto máš páčika... Mohol by si to robiť častejšie!
Nemluvte za jízdy s řidičem ...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
kludne sa moze stat, ze ten co stal v zakaze, dostane max. pokutu za zle statie /ak vobec/ .. ono totiz vela ludi teoretikov si mysli, ako tu obcas citam /teraz nepisem o tebe
Staci si predstavit opiteho, ktory lezi/spi na vozovke a prejde ho auto. Niekedy bude uplne bez viny, niekedy bude vinny usmrtenim. Zalezi na okolnostiach. Slepo sa spoliehat na zakony a najma na to, ze to niekto bude vzdy dodrziavat /niekedy sa musia porusit, aby nedoslo k vaznemu problemu/ s tym, ze zanedbam vlastnu obozretnost, nie je mudre.
Vsak ja Jezusa poznam osobne a v reale by to vyzeralo inak. Skoda, ze dnes uz neni v mode rozne kempy , kazdy ma svoj zivot .. a potom to na fore vyzera dost divne
To mas ako s tou temou o vysnivanych zenskych .. virtualna realita
Mal som za to že najväčšiu "debilinu - konšpiračnú" som dnes čítal na železničnej stanici.
No a ty tu toto. Ak je to tak (ja neverím) tak choď do kostola a dávaj hriešnikom "rozhrešenia".