Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Take veci sa zvycajne nesleduju. Proste len Ta niekedy znovu nahodou legitimuju, spravis nejaky iny pruser (povedme Ta zrazi auto) na biku alebo Ta niekto bonzne, a vtedy to zistia a dostanes paragraf marenia vykonu uradneho rozhodnutia, za ktore su (ak si dobre pamatam) 2 roky bezpodmienecne.
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 01:12:50
00
V dnesnej legislative nic take neexistuje. Pokuta ano, ale nie zakaz bicyklovania. Existuje ale zakaz cinnosti, ale ten sa vztahuje na vykon povolania.
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 06:23:28
00
Zakaz riadenia bicykla ? To maju odkial :D .. to sa vztahuje iba na motorove vozidla.
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 08:18:59
00
Nedavno bola reportaz ako zakazali chlapikovi viest konsky povoz ;)
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 08:27:56
00
Tusim sa mi nieco mari :D .. ale tak tam sa to da pochopit, nie kazdy kôň je vôl.
Zakaz riadit bicykla by ale bol iny precedens v otazke narusenia slobody .. aj ked v USA su aj ine vtipne veci, ktore sud zakazal... toz sa este mame mozno na co tesit.
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 08:52:19
00
Ja by som zakazal šoferovať (doživotne) auto jednej blondatej slepej sliepke, ktorá mi vcera pred ružinovskou nemocnicou odbočila asi meter pred predným kolesom do prava. Hlavna vec, že mala image okuliare, čo jej zaberali pol ksichtu.
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 09:29:06
00
Presne toto iste mi vcera urobil autobusar pri odbocovani do prava. Uz som videl ako ma natiera na zabradlie. V poslednej chvili zostal stat tak som ho predbehol ale tolko nadavok este asi v zivote nepocul. Cumel na mna ako debil s otvorenou hubou a ani nedychal.
Ako mozu byt takyto ludia vodici s povolania?
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 09:55:34
00
Zazivam to denne pri cesta z/do prace. Vlado - tie panicky co im ksicht nie je vidno cez okuliare...to je kategoria sama o sebe, smutne na tom je to, ze vacsinou kazda ma velke SUV...takze jej sa nikdy nic nestane a teba zabije ;(
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 09:57:38
00
Už si fakt nie som istý či mám na ceste prednosť ako motorové vozidlo, hlavne ak mám zelenú a auto oproti odbočuje doľava. Vodiči si myslia že nie, ako to je? :D
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 10:04:44
00
Tak ja to asi pritahujem od vtedy ako som sem prvý krát prispel :D,
dnes ráno krútim na žiletke do práce po hlavnej. Chlap s vozíkom odbáča z hlavnej do ľava. Ledva dobrzdím, už sa vidím naložený na vozíku. Tak som sa nasral že som zvrtol bike a poďme za ním hore kopcom. Driem ako červená myš aby sa mi nestratil. Na konci stúpania zabočí na parkovisko. Keď sa k nemu rútim s výzorom masového vraha tak sa mi už z diaľky ospravedlňuje že spravil blbosť a a je mu to ľúto a že fakt nechcel.... Som zvedavý ako by to vysvetlil mojemu 5 ročnému synovi keby ma tam prizabil.
Apropo dnes idem primontovať na cesták môj Drift Ghost a idem si takýchto blbov nahrávať. Som zvedavý čo na to povedia policajti.
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 10:12:34
00
Už si fakt nie som istý či mám na ceste prednosť ako motorové vozidlo, hlavne ak mám zelenú a auto oproti odbočuje doľava. Vodiči si myslia že nie, ako to je? :D

Jasn, že maš prednost ty. O tom niet pochyb. ALE! Vsimol som si, že dost zavisí aj od velkosti križovatky a tiež od toho ako rýchlo zareaguje vodič auta (oproti) a ja ako cyklista na zelenu. Ak je to velka križovatka tak sa stáva, že vodič odbočujúci vľavo skôr prejde križovatkou ako ja rovno. A vtedy vznikaju tieto situacie. A zasa na menších križovatkach tam musi (mal by) dať prednosť, lebo ked len raz otočím klukou tak som v polke križovatky. A tu sa stavaju tie kolizie si myslim najviac. Ak jazdi clovek po Bratislavskych križovatkach musi byt kurevský v strehu. Tuna vodiči nedaruju druhemu ani 1mm miesta. Česť výnimkám.
Roman: praveže ta slepica bola na takom osuchanom fiate punto. A vedla nej sedela kolegina tiež s leteckými okulármi. Ked tam biker vali cez 30km/h no nie je to sranda. A dokonca je tam aj odbočovací pruh.
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 10:34:19
00
Ludia si neuvedomuju, ze zelena neznamena "idem len ja a vsetci ostatni stoja". Potom sa cuduju.
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 11:07:59
00
tu by fakt pomohlo len ze ides stredom pruhu a nech ta obiehaju normalne ako akekolvek ine auto... bo inac sa tam furt budu tlacit a vytlacat a robit *****
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 11:28:34
00
dnes idem vyskusat taku lacnu kameru co som pouzival na vrtulniku dat na cestak a dufam ze jej po par vyjazdoch najdem idealne miesto :-D
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 14:18:05
00
...na prilbe :)
Zobraziť komentár 29.04.2013 - 14:19:16
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up