Lokalizácia
Formulár sa odosiela
OK, riešte si veci, ktoré sa u nás nedejú, a nás slovenských cyklistov sa netýkajú... Veď aj to je spôsob trávenia času... Ako keby som nič nepovedal, pokračujte :-) Mne by asi tiež nikto nenalepil (so zdravými rukami) takú nálepku na auto, ale zase neparkujem (nestojím) tam, kde nemám...... Inak - tie videá sú asi dva roky staré, takže debata aktuálna....
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 16:49:01
00
Tema sa vola skusenosti s vodicmi. Neviem preco by sme nemohli diskutovat k 2 roky starym videam o vodicoch...
A ano, je to uz neaktualne, volby v Rusku uz prebehli, kampan skoncila.
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 17:11:29
00
Súhlas... Ja len, že sa tu sekáte kvôli veciam v Rusku (či v Amerike, to je jedno)... Na Slovensku sa toho tiež deje nemálo...
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 17:37:16
00
táto téma sa zvrháva,chalani,ked chcete debatovať o videách z Ruska a tak podobne,založte si inú tému, napr. ´´ Zlatí dobrí slovenskí vodiči´´ a prispievajte tam. Tuto si ja osobne chcem počítať o skúsenostiach ktoré máte priamo vy a nie niekto z Ruska...a verím,že nie som sám.
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 18:08:25
02
Čo myslíš, prečo som sa (výnimočne) zapojil?
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 18:16:12
00
Axel odpust mi túto priamu otázku a nehladaj za tým žiadne vyryvanie (zatiaľ ;) ) : koľko máš rokov a ako dlho máš vodičák?
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 18:38:49
02
Mam po 30-ke. Vodicak snad odjakziva, odjazdene 10-25 tisic rocne v ramci EU a USA. Nejake dalsie otazky?
A to ze nesuhlasim s tym, aby si nejaki politickou stranou financovani samozvanci brali spravodlivost do vlastnych ruk neznamena, ze som nejaky grobian, co jazdi po chodnikoch a zbiera papieriky za pokuty za rychlost. Znova opakujem - neschvalujem taketo arogantne jazdenie. No odmietam suhlasit so sposobom riesenia, ake tito "aktivisti" prevadzkuju na autach zaparkovanych na ceste, akurat mimo povolenej zony. A to som sam z tych, co sprostym parkovacom zaklapa aspon spetaky a volava opicajtov zakladat papuce pre gerojov, co povazuju svoje auticko za golfovy vozik, ktory ma jazdit vyhradne po travniku. No budem ako verklik - odmietam sympatizovat s niekym, kto sposobuje inym skody a sam vytvara nebezpecne situacie na chodnikoch ako aj na cestach. A to cele len za cielom predvolebnej kampane...
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 18:57:52
00
Preco by sme mali prdiet na to?
Ked typek obhajuje aj toto...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uPSjlZJsJsg#t=83

fake podla mna...
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 18:59:54
01
keby to bolo real, tak sa tam dokopu a dobiju tou bejzbolkou do krvi a nie ze sa budu sacat jak baby....ucelove video s autom z vrakoviska
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 19:10:39
02
K tejto debate "na úrovni": často je jedno výchovné zaucho v podobe nálepky oveľa účinnejšie ako volať policajtov. Moja obľúbená: "Ani do kok**ov sa ti nedá nadat lebo sa nevieš ani poriadne postaviť " ;)
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 19:16:34
02
Axel ty na tom chodniku nemas vobec co hladat... cize ak sa ta ja rozhodnem blokovat ty s tym proste nic nemozes urobit pretoze v prave som na danom mieste ja :) a realne zavadzas ty mne nie ja tebe pretoze chodnik je pre chodcov ;) to je jedna vec....

na auto skacu vtedy ak sa dany sofer rozhodne ignorovat to ze su pred jeho autom a aj tak sa pohne proti nim...ked stojis priamo pred autom je to asi najrozumnejsi sposob ako sa nenechat zrazit ;) to je druha vec

za dalsie to video je nahrane uplne inym uzivatelom ako ostatne videa tejto skupiny :D :D takze o jeho pravosti mozme minimalne polemizovat :D :D :D

zase odbacas od temy.. ja neriesim ich ostatne aktivity!! mne sa zapacila tato jedna...v ktorej s nimi plne suhlasim....

co sa tyka toho cuvania....ako vychovny prostriedok je to idealne..kedze sa clovek musi vratit naspet na cestu odkial prisiel....keby im dovolovali sa zaradit na cestu v mieste kde ich zastavili aky by to malo zmysel? ziadny....

ohladne tych kamier... na verejnom priestranstve si mozes natacat hocico....teraz neriesme zverejnovanie materialu)....a sranda ze lepenie nalepiek na auto ti pride ako poskodzoanie cudzej veci ale lamanie kamery ti uz blbe nepride :D

ohladne agresivnosti a toho kto utoci... vodici vacsinou zacinaju byt agresivny uz len preto ze im brania v pokracovani jazdy po chodniku...a vodici utocia ako prvy.. lepenie nalepky sa vacsinou udeje az potom....a este raz... ak na mna vodic zautoci za to ze stojim na chodniku a branim mu v jazde po nom... tak obrana slznym plynom mi pride uplne adekvatna...

od cca. 2:00 si pusti toto video... jasne vidiet kto je agresor...a nasledne spacifikovanie je obrana...
http://youtu.be/Xh67gGpaX1A nasiel som ti ho aj s anglickymi titulkami ;)
a myslim si ze boli v tomto pripade(ako aj vo vela dalsich) dostatocne slusny.....
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 19:27:57
01
chalani pamatajte!
Ale suhlasim s Axelom, podobne stavanie sa do role spasitela vyvolava na ceste iba vasne a nasilie.

Prílohy:

184.jpg
184.jpg 26.12 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 09.02.2015 - 19:41:24
02
Stale si pleties pojmy a dojmy a spievas len o jednej veci. A hyperbolicky napisane chvalis vraha za to, ze ma pekne pokoseny travnik pred domom... Ja sa na celu tu akciu pozeram ako na celok a tam to proste smrdi viac ako moje vikendove ponozky.
Chodnik nie je tvoj majetok a je ta dejure hovno do toho, kto co na nom robi. Nemas ziadne pravo mi branit na tom chodniku tancovat, rozlozit si piknik, malovat po nom hakenkrojce alebo hoci aj jazdit autom. O zakonnosti a moralnosti sa nebavme, tu nikde nespochybnujem. A ano, nasiel si jeden pripad, kde sa chlapik nechal vyprovokovat. Mozeme si sem teraz do rana linkovat videa, kde to vyzera raz tak a raz onak. A prave na to ta cely cas upozornujem - robia NIELEN zasluzne akcie, ale buzeruju aj na miestach, kde je ich nic do toho, kde si kto odstavi auto alebo kade jazdi. A uz toboz ma nejaky pesiak nema ani len moralne pravo nutit niekade jazdit, v tomto pripade cuvat po chodniku niekam. Trestat ma moze maximalne tak moj nebohy otec, alebo represivna zlozka statu. Nie nejaky samozvany aktivista s nalepkami a patentom na rozum.
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 19:48:08
02
axel - kvoli takym ako ty vyzera tato republika tak ako vyzera.
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 19:52:11
05
a hlavne, bezne chodite bicyklom po chodniku, aj ja, vlastne vsetci okrem misapetrovica, kedze nema na com, tam chodime viac ci menej... je teda v poriadku aby nas porovnat skupina zacala olepovat, alebo cokolvek ine im napadne
prosto logika nepusti
Zobraziť komentár 09.02.2015 - 19:55:42
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up