Axel ty na tom chodniku nemas vobec co hladat... cize ak sa ta ja rozhodnem blokovat ty s tym proste nic nemozes urobit pretoze v prave som na danom mieste ja

a realne zavadzas ty mne nie ja tebe pretoze chodnik je pre chodcov

to je jedna vec....
na auto skacu vtedy ak sa dany sofer rozhodne ignorovat to ze su pred jeho autom a aj tak sa pohne proti nim...ked stojis priamo pred autom je to asi najrozumnejsi sposob ako sa nenechat zrazit

to je druha vec
za dalsie to video je nahrane uplne inym uzivatelom ako ostatne videa tejto skupiny

takze o jeho pravosti mozme minimalne polemizovat
zase odbacas od temy.. ja neriesim ich ostatne aktivity!! mne sa zapacila tato jedna...v ktorej s nimi plne suhlasim....
co sa tyka toho cuvania....ako vychovny prostriedok je to idealne..kedze sa clovek musi vratit naspet na cestu odkial prisiel....keby im dovolovali sa zaradit na cestu v mieste kde ich zastavili aky by to malo zmysel? ziadny....
ohladne tych kamier... na verejnom priestranstve si mozes natacat hocico....teraz neriesme zverejnovanie materialu)....a sranda ze lepenie nalepiek na auto ti pride ako poskodzoanie cudzej veci ale lamanie kamery ti uz blbe nepride
ohladne agresivnosti a toho kto utoci... vodici vacsinou zacinaju byt agresivny uz len preto ze im brania v pokracovani jazdy po chodniku...a vodici utocia ako prvy.. lepenie nalepky sa vacsinou udeje az potom....a este raz... ak na mna vodic zautoci za to ze stojim na chodniku a branim mu v jazde po nom... tak obrana slznym plynom mi pride uplne adekvatna...
od cca. 2:00 si pusti toto video... jasne vidiet kto je agresor...a nasledne spacifikovanie je obrana...
http://youtu.be/Xh67gGpaX1A nasiel som ti ho aj s anglickymi titulkami
a myslim si ze boli v tomto pripade(ako aj vo vela dalsich) dostatocne slusny.....