Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Veď aj príslovie na to máme: Na hrubé vrece hrubá záplata.
Zobraziť komentár 30.09.2017 - 18:47:45
01
tzv. civilizované riešenia a tzv. slušnosť v skutočnosti slúžia len na to, aby tzv. panstvo nebolo disturbované reflexiou "zdola" a aby sa dalo vyhýbať akémukoľvek riešeniu čohokoľvek
Zobraziť komentár 30.09.2017 - 19:57:56
00
Dalsia vec preco tie kamiony nechodia po dialniciach ale nicia uz dost chatrne cesty v malych mestach a obciach? Odkedy sa plati dialnicne myto stretavam kamiony na takych cestach kde predtym nechodili ani osobaky.
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 09:03:32
00
Po akych dialniciach?
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 09:04:19
02
110mat110 :lol: to si trafil. Ved len do modry ich ide minimalne 10 tych dialnic.
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 12:16:34
04
arrow_leftcult napísal:
Dalsia vec preco tie kamiony nechodia po dialniciach ale nicia uz dost chatrne cesty v malych mestach a obciach? Odkedy sa plati dialnicne myto stretavam kamiony na takych cestach kde predtym nechodili ani osobaky.

Zbytočný post. Dáš otázku a hneď na ňu aj správne odpovieš. Lebo mýto.
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 13:45:06
01
Ved presne tak kedze v tomto state nic nefunguje ako ma to vsetci vieme ale ked sa jeden uz nezdrzi a hodi suter lebo to spravil uz z tej nemohucnosti dobre ze ho panstina nejde dat na deres akoby sposobil milionove skody zacat treba od hora lebo ryba smrdi od hlavy a vzdy to plati len oni su oproti nam dobre chraneny...nikdy neriesia dovod pricinu preco sa take veci deju ale ze kto pozna toho zufaleho cykistu...ja sa mu necudujem pokial jazdi skoro denne zaziva to kazdy den kolizie s autami.ja sa nahresim za kazdym ked idem bikom po ceste uz mam zbierku videi ale nastastie sazatial nic nestalo ale tych sutrov by si zasluzilo viac soferov.
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 14:15:46
00
Ja si myslim ze Modrou tie kamiony len prechadzaju aby sa vyhli platenym cestam.. Nie len dialnice su platene. Par prispevkov dozadu som cital ze mlady cyklista zahynul po zrazke z kamionom. Niekedy clovek nema dost kamenov (Forrest Gump) 😊
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 15:30:35
00
Treba povedať jasne, že cyklista hádžúci kamene po autách je zmrd a netreba hľadať nezmyselné ospravedlňovanie a vysvetlenia prečo by to akože malo byť v poriadku.

Nie je a nebude.

Dnes na turistike so psami v MK som si mimovoľne uvedomil starú pravdu, že ľudí často vytáča najmä to, čo sami páchajú. Keď nás dnes obiehala už druhá partia, ktorá nás pomerne veľkou rýchlosťou míňala zozadu metódou 10cm tesnotky, bez zacengania, bez zakričania, tak mi prešlo hlavou, či práve tieto týpky najviac nenadávajú na fórach, že ich autá na cestách predbiehajú príliš natesno, takže by si zaslúžili hodiť do okna šuter...

Tak teda ešte raz a poriadne. Ak ti niečo spôsobil zmrd a ty sa necháš vyprovokovať k zmrdovskej protiakcii, to ťa nijakovsky nerobí menším zmrdom. Je úplne jedno, či je zmrd šofér, poľovník, alebo cyklista, pointa je nebyť zmrdom a nenechať sa vyprovokovať.

Koniec filozofickej úvahy o zmrdoch.
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 15:56:42
011
Pali sixtyfive je zrejme viac vodic z povolania ako cyklista. Treba si uvedomit ze ak je niekto zufaly robi zufale ciny. Tymto nechcem nieco take ospravedlnit. Ja jazdim autom motorkou aj na bicykli ale ako cyklista stretavam denne ovela viac zmrdov ako ked idem autom. A cyklista je v cestnej premavke dost zranitelny tak tie emocie su viac vyhrotene.
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 18:36:28
03
Pali65 Aj psickari su zmrdi lebo vidim ako ich psy seru kade tade a po zime ked sa roztopi sneh obchadzam same hovna.no netvrdim ze to bolo riesenie hadzat kamenom ale skor zufale konanie nakumulovane mozno 100krat si zanadaval a 101 mu povolili nervy takze nazyvat ho zmrdom je nespravne.
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 19:28:09
01
dnes som mal osobnú skúsenosť (ako divák) s cyklistom a autom na križovatke Južná trieda Požiarnická v KE, bajker v enduro oblečení išiel svižne - športovo po chodníku od námestia Osloboditeľov a na križovatku vbehol bez zaváhania a zabrzdenia na prechod a keby prichádzajúci vodič svetlého SUV neskočil na brzdu tak mladík skončí na prednom blatníku auta, vyplašený začal brzdiť po .... a hneď začal hlasne pindať (kričať) na vodiča PREČO mu nedal prednosť ...
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 19:50:56
00
LL no tak ano samozrejme najdu sa typci aj medzi cyklistami ako aj medzi vodicmi a motorkarmi aj chodcami...neobhajujem tvrdohlavo cyklistov samozrejme aj mne ako cyklistovi vadi ked sa rutia po chodniku pomedzi ludi a jasne aj pre neho plati ze nesmie vojst na cestu vletiet a obmedzit vodica auta a taktiez nemal co hladat na prechode pre chodcov takych vytahat za usi mal stastie velke ze ho nenabral.trebalo by zaskolit z pravidiel cestnej premavky
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 20:11:40
00
mňa skôr zarazilo to, že kde sa v ňom vzalo to presvedčenie, že je v práve a má prednosť (dokonca absolútnu) podľa správania
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 20:18:26
00
no to hej asi je to uz v cloveku ked tak reagoval neuvazene...ono by ho pani policajti rychlo vyviedli z omylu keby ze tu zrazku prezije mal by poucenie do konca zivota uz
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 20:35:02
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up