Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mne dnes 3auta nedali prednost dalsi 2 ma predbehli a v zapeti odbocovali co som sa uz videl v ich kufri no neviem vecne sa pchaju neda ziaden nohu z toho plynu zabilo by ho spomalit zamnou a tych 20metrov ist zamnou a tak v klude odbocit...kamerka ma aspon co tocit no hh
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 20:38:02
00
Nie, ten co hodil kamen, nie je zmrd. Zmrdi su vsetci ti vodici, ktori ho k tomuto zufalemu cinu dohnali.
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 22:04:13
01
A to vies na zaklade coho?
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 22:17:19
03
Kazdy kto sa pohybuje s bicyklom po nasich cestach, tak vie. Ostatnym to nema zmysel vysvetlovat - mnohi z vas sa autom dovezu rovno do lesa a az tam nasadnu na bike. Skuste si tie cesty obcas aj vy.
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 22:22:34
01
Nepochopia kym nebudu chodit denne po cestach, ja som raz skoro hodil bidon ale bolo mi ho luto (toho bidonu)
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 22:29:53
01
Ja som uz raz hodil, a luto mi ho teda urcite nebolo
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 22:33:37
00
Nuz takto: uz vyse 10 rokov jazdim takmer denne do prace na biku (min. 2 x 22km) a uz mam roznych skusenosti viac ako dost. No ale urobit si zaver na zaklade par foto veru nedokazem, jednoducho som tam nebol a nemam paru co tomu mohlo predchadzat - vy to viete, alebo lestite gulu?
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 22:38:02
09
však to, napríklad mu mohol kamionak pretiahnuť frajekru :D jasné že najpravdepodobnejšie je tá verzia, že mu niečo oplácal, čo mu predtým spravil na ceste, ale brať to ako fakt sa nedá.
Zobraziť komentár 01.10.2017 - 22:40:48
01
Toto fórum je fantastický zdroj sociologického materiálu. Dá sa na ňom krásne študovať, ako určití jedinci v dave dokážu ospravedlňovať a obhajovať v podstate neakceptovateľné správanie len preto, že "toto je náš dav" a "tento Ferko je náš", "nám tu ubližujú", atď. Alarmujúce je len to, že toto je mechanizmus rovnakého druhu, ako keď v nejakej kultúre začnú vykladať, že "tú ženskú by určite neznásilnili, keby nebola provokovala a neobliekala sa ako cundra"...

"On ju normálne zaklal nožom!"
"Preboha, koho?"
"No predsa svoju manželku."
"Ach áno, naživo si predstavujem, ako mu chudákovi robila zo života peklo."

Tak len dúfam, že tu bude viac obhajcov zmrda, čo vrhá kamene, ešte by sa mi zišiel nejaký študijný materiál. Parádne toto vlákno. :D
Zobraziť komentár 02.10.2017 - 06:40:47
06
Pali65 si mimo nikto ho neobhajuje niesme na sude ale len konstatujeme ze je to skratka fakt a realita co sa deje na nasich cestach.je to diskusne forum tak sa bavime na urcitu temu.kedze si na stranke zameranej cyklistom co si ocakaval ze budeme blahorecit vodica nakladiaka?ano nevieme ako a co sa udialo mozno bol sofer zamysleny ako chapem ze nakladiak je kolos a videl som tu aj foto niekde ze kde ma obmedzeny vyhlad a ked su este cesty k tomu uzke.oplacat sa nema no ale asi mu fakt bolo luto bidonu...
Zobraziť komentár 02.10.2017 - 07:26:00
00
žiadne okolnosti ho neospravedlňujú, ak ho kamionista vytlačil alebo ohrozil na ceste je to ch*j, ale ten cyklista čo mu o pár minút vedome a naschval hodí kameň do auta je 100x väčší *****! za 1. je to akt pomsty, mal niekoľkonásobne viac času na "prípravu" (narozdiel od jazdy v premávke) a už absolútne nedomýšla ďalšie možné následky.. ak to dáme do jednej skupiny je to ako keď niekto zrazí dakoho nepozornosťou na prechode vs niekto to nadrbe do človeka naschval od nervou!

arrow_leftcult napísal:
Dalsia vec preco tie kamiony nechodia po dialniciach ale nicia uz dost chatrne cesty v malych mestach a obciach? Odkedy sa plati dialnicne myto stretavam kamiony na takych cestach kde predtym nechodili ani osobaky.

ja by som dal mýto všade, nižšia trieda cesty tým vyššie mýto.. inak to bude tak ako je to teraz..
Zobraziť komentár 02.10.2017 - 09:54:45
00
A aky trest dostanu ci ho prejde na prechode naschval alebo nechtiac?asi rovnaky ved ked ho chytia bude niest nasledky.Tak tu nesud ani nenadavaj skoda sa rozculovat taka je realita stalo sa.
Zobraziť komentár 02.10.2017 - 11:22:53
00
arrow_leftLL napísal:
mňa skôr zarazilo to, že kde sa v ňom vzalo to presvedčenie, že je v práve a má prednosť (dokonca absolútnu) podľa správania

vodic ma predvidat - najma ak ho (cyklistu) bolo vidno. a aj ked ho vidno nebolo.

(keby sme to chceli hnat ad absurdum)
Zobraziť komentár 02.10.2017 - 15:36:41
00
vodic nema (ako) predvidat, ze na prechode pre CHODCOV sa vyskytne cyklista.
Zobraziť komentár 02.10.2017 - 16:02:37
04
arrow_leftHosť napísal:
vodic ma predvidat - najma ak ho (cyklistu) bolo vidno. a aj ked ho vidno nebolo.

(keby sme to chceli hnat ad absurdum)

cast v bolde - LL nepisal ze vybehol na prechod spoza rohu.

rovnako ako vodic nema ako predvidat ze z pred autobusu niekto vybehne mimo prechodu pre chodcov - kedze chodci maju pouzivat najma prechod pre chodcov a aj tak to policajti pri takej nehode vyzaduju.
Zobraziť komentár 02.10.2017 - 16:13:29
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up