Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kery nad kereho :lol: Toto je uz dost offtopic, musite uznat chlapi. :roll:

Jedina vec, ktora sa tu riesi su chicove podozrive vyjazdy (ako pise root) na TRM, ale to sa uz doriesi inde a s chicom samotnym.
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:20:42
00
Mne je to inak uplne jedno, ale hento proste bije do očí (chico)....

Buno, ako môžeš povedať, že je to ťažšie ako Krejzi, keď si Krejzi ešte nešiel a tento rok bude nová trať, ktorú ešte nešiel nikto?

A ak nevieš, ja som momentálne zo zdravotných dôvodov indisponovaný a takmer mesiac som nesedel na biku a fyzickú aktivitu mám zakázanú, takže na slanský určite neprídem, čo a ako bude ďalej sa uvidí po 25.6. kedy idem na kontrolné odbery krvy.

len to odhadujem podla toho co som isiel kratku mynuly rok na horalovy a na slanskom a na slanskom som bol 2x tak do.ebany

inac neviem o tvojich zdravotnych problemoch ale dufam ze sa ti to da co najskor doporiadku
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:22:32
00
myslim ze tam mal nejake problemy :idea:

sorry :oops: ..je fakt ze neviem,..ale ja som tam tiez nakemu typkovi robil asi 15 minut retaz(vypadol nam kolik do travy... a zatial ma aspon 15-20 ludi obehlo)-a nie som "vysoko" trenovany...takze ako to je s tym trening vs. race? :roll: ...a tim sa nesnazim,buna nejak podcenovat,odsudzovat,alebo cokolvek tohto typu :!: :wink: -osobne nemam vobec rad taketo " :twisted: " napätia"
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:22:42
00
este ze nejazdis pod svoje moznosti :P

ked tie zjady boly tak krasne :D
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:24:05
00
..so PEACE !!! :wink: ..osobne si myslim,ze ak ma kazdy-a to aj chico,trochu sebakritiky a fair play v sebe tak sa nebude sam pred sebou ani pred nikym inym zhadzovat,a uzna ak pochybil...ak nie tak nie-tiez moznost...hawk :!:
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:26:41
00

ked tie zjady boly tak krasne :D

Tie uz poznam ako cestu do skoly :P
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:26:49
00
Tie uz poznam ako cestu do skoly :P

no ja som tam bol ten krat poprve tak som to kus prehnal ale to co tu piseme je uz fakt OT

Naposledy upravil buno dňa 13.06.2008 - 09:30:03, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:29:07
00
jo a ked uz napis aj tvoje meno nech vidim ako si skoncil ty?

20-st.c.21...fakt o nic nejde..len som porovnaval-trening a prax...-nic v zlom... :wink:
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:29:52
00
20-st.c.21...fakt o nic nejde..len som porovnaval-trening a prax...-nic v zlom... :wink:

V pohodke ked dakde na maratone uvidis ciernu astru z vranovskou (VT) SPZ tak sa ozvi pokecame :)
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:32:31
00

V pohodke ked dakde na maratone uvidis ciernu astru z vranovskou (VT) SPZ tak sa ozvi pokecame :)

ja som ta videl-v PE si stal vedla nas...tusim :wink:
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:53:26
00
no mozne to je :) ked si ma videl s cigaretou v hube tak to som bol ja potom
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 09:59:59
00
Ako vravel trener karate: "Klames len sam seba." Uz sa, prosim, nehadajte pre take banality. Vsak si pripadneho podozriveho odmyslite z rebricku (o to ide, nie?) a zivot ide dalej.
PS: Ale poctenicko je to tu very good. :D
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 10:08:31
00
Moj prvy prispevok a uz asi pojdem niekomu proti srsti, ale akozto stinkova TRM podrztaska nemozem nereagovat.

Za prve - az si chlapci chcu 'nieco vydiskutovat' tak zalozme novy topic, v tejto fazi zatial aj ja som za konfrontaciu dat ktore sa mozu javit ako nepresne, pripadne nepravdive. Dobre citajte co pisem, nestojim za nikym, len hovorim ze toto by mohlo ist na novy topic.

Hlavnu vec co ale skor treba riesit je nie ci ten alebo henten individual ma take alebo onake data, ale to ako to je mozne riesit 'in the long run', tj. nejakym efektivnym semi-automatizovanym postupom ktory bude garantovat vacsiu presnost dat. Pretoze asi sa tu na Fore vseci zhodneme ze riesit kazdy jeden vyjazd a kazde jedno cislo takuto debatou je hovadina. Takze mate niekto navrhy?

Jo a Buno no veru neuskodilo by si po sebe citat a co to sa naucit, tu mi to ani moc nevadi (okrem "prezunkcie neviny", na tom som sa fakt zasmial :lol: (minimalne v cestine je to "presumpce neviny" z anglickeho "presumption", takze v slovencine to bude bud preZumpcia alebo preSumpcia, to ani ja neviem)) ale na TRM sme sa uz na zakladnej gramatike dohodli takze tam na to asi budeme gezovat...
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 16:12:50
00
shit tu to bezi jak volade na chate... idem sem napisat a ked to poslem tak je tu o 10 prispevkov vac :D
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 16:16:50
00
joj kua ma stvete s tou gramatikou. Ja ak ma niekto dokaze naucit pisat gramaticky spravne tak spravy zazrak v zivote som nemal z diktaku inu znamku ako 5 moj rekord je 53 chyb v 10riadkoch taze toto tu je este nic :)
Zobraziť komentár 13.06.2008 - 16:27:53
00
keyboard_arrow_up