Pani dnes som sa so zenou po zotmeni isiel prejst zo Zelenenj stuodnicky po cervenej TZ smerom ku Slivovi. Isli sme vedla seba neosvetleny ja v ciernom zena v hnedom, ako nermalni turisti. Teda nemali sme maskace cize asi nas bolo stale este prilis dobre vidiet ale nemozeme byt dokonali. Naraz sa oproti nam necakane ruti cyklista ocividne endurak (fullface prilba) so svotlom, ktore sme videli na min 200m sokujucou rychlostou mozno aj 15km/h. Uhli sme obja na bok z chodnika este skor ako si nas vsimol a on nezastavil, nezrazil nas a ani nam nedal prednost. Dokonca aj ked sme boli chodci na TZ a isli do kopca. Ked som ho pozdarvil sokovane na mna pozrel, ako ze co ty luza chodecka ma oslovujes a bez slova pokracoval.
Som z toho nejaky zmateny. Patri to skor do skusenosti s chodcami? Vsetci sme porusili zakon, bonton, kodex a napriek tomu sa nikomu nic nestalo, nedoslo ku konfliktu, ziadne vykrikovanie nadavak, nikto nikomu nechcel dat cez papulu a nikto si nepokazil den. Co sme urobili zle ?
PS: Zdravite ako chodci bikerov v lese ? Pozeraju tiez na vas ako na debila ? Ja sa citim ako biker, aj ked nemam
bike zo sebou. Mal by som nosit aspon prilbu, nech na mna tolko nezazeraju a dojde im, ze mozno nie som v lese proti nim, ked nie som na
biku ? To iste zazivam, ked pozdravim cyklistu a sedim v aute, ak nemam bike na streche, tiez pozera ako by som si z neho srandu robil. nie je to divne ? Asi by som mal prestat vnasat cyklistom do myslenia take soky.