Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Logika je iste Kenaiova silná stránka :-)

arrow_leftKenai napísal:
1. uz vas mam skoro polovicu bloknutu,
3. polozil som tu par otazok na ktore som este nedostal odpovede. Tak citam a cakam, kedy sa najde odvazlivec.

:-)
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 10:23:34
02
arrow_leftKenai napísal:
...Este som nevidel sa na DH traili hadat EN/AM/DH jazdcov, prave naoak maju radost pre uspechy a pokrok toho druheho. Aj ked tam zavita nejaky XC jazdec nikto si ho nedobra ze ide pomaly blokuje trail.

to je uplna blbost, a ty to vies
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 10:59:28
02
arrow_leftlapaloma napísal:
Kenai no žiadnu výzvu na demenstraciu v terene som nanašiel aj keď som pozeral spätne, ale každopádne sa skúsim doma dohodnúť na zajtra na tú jednu :P Keďže je to ale stretnutie HTčkárov, prídem (ak ma pustia) na graveli, dobre?

Toto myslel (bola fuska dohladat medzi mnohymi, vsak viete)

https://www.mtbiker.sk/forum/post1885348.html#p1885348

Vysvetlíte si to uz sami;)
Nebudem sa pliest do merania tepov ;)
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 12:51:31
10
okej dodám všetko :) a čo sa týka tepov, uviedol som to len ako zdôvodnenie prečo mu musia dať hore idúci prednosť :P lebo je proste pekelne sústredený
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 13:22:58
10
arrow_leftKenai napísal:
Tak ak to myslel takto tak to by som rad videl. Kazdopadne porovnanvat pulz mediz jazdcami je uplne irelevantne. Niekto ma max 190 aj po 40, niekto v 25 sa nedostane caz 180.
Ale urcite by pomohol screenshot o com hovori. Tiez by som rad videl GPX z jeho jazdy ak to teda dal bez obchadzania cez vsetky ficury za 5:44 Rad sa tam s nim pojdem previest, moze mi ukazat, kde plytvam energiou a ako to ist rychlejsie, vezmem aj kameru mozete to potom vsetci zhodnotit.

https://www.strava.com/activities/7982639869

Prílohy:

Untitled-2.jpg
Untitled-2.jpg 11.46 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.10.2022 - 13:30:07
10
tl;dr prispevok o chicken lines za 3 2 1...
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 13:40:26
00
ako ja nevravím, že som šiel master lajnu :) šiel som ale určite tú najvýraznejšiu
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 13:48:44
01
arrow_leftStanoLevice napísal:
možno by pomohlo, keby sa nedali na miestach so zákazom vstupu na bicykli vytvárať segmenty na strave, ale svet ešte tak ďaleko nedošiel :-)

Pre zaciatok by pomohlo, ak by sa vobec verejnost vedela dohodnut, ktore miesta to su. :!:
Preto ze ako sa tu mozes docitat ,zakon je nam na prd, vsetko urcuje cedula osadena boh vie kym, ktora ani nie je dopravnym znacenim. Potom je tazko v niecom robit poriadok. Mozno by zapratavaci miesto tahania konarov mali nakupit cedule a zatlkat. Blbcia ko ja by im ich este mozno aj pomohli ich stavat, tak akmo som staval tu vedla TBK1.
A este vecsi blbci by sa nimi riadili. :yawn:
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 18:45:22
00
lapaloma OK uz chapem co si myslel.
No to mas asi segment
https://www.strava.com/activities/7982639869/segments/3017473279329055544
Co nie je cely pisany kamen, dokonca to ani nie je aktualna trasa. Preto som pisal 5:44. Isiel si to cez Vilov jarok (kedisi hlavna lajna dnes uz alternativna nostalgocka kratsia priama dole)
Dalsia vec je ze trail sa za posledne obdobie vyrazne zmenil. Klopky su obrvoske a vsade, uz tam nie su odklopene zakruty co boli, Pribudol drop a dost skokov do ktorych treba brzdit, ak chces trafit doskosky. No a v neposledej rade B lajny su nepomerne rychlejsie ako A lajna. A B lajny su viac vyjazdene, lebo tam je velka majorita slabsich jazdcov a deti co neskacu. Ale aj tak pekny cas. Na akom biku si to isiel ?
Tu je aktualna trasa, zvyraznene casti co si vynechal:
Príloha:
Capture.PNG
Capture.PNG 124.61 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Tuto sobotu neviem ci budem moct, robim okolo domu nejaku betonaz a neviem ako to stihnem zajtra dorobit. Take roboty sa zle kuskuju. Mozem ti napisat SS v sobotu do obeda, aby si sa neprehnal. Urcite ta nikto nevyhodi kvoli biku ci niecomu inemu, ved je to na verejnom priestranstve. Otazka je skor, ci to teba bude bavit.
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 19:14:50
00
Tak ako, už oddýchnutý ?
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 19:54:15
01
Nie, unaveny, sem k vam som si prisiel oddychnut. Od cias jednoduchej marie nic tak nepobavi.
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 20:03:37
01
Tl;dr trafil som? 😁
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 20:27:49
00
arrow_leftKenai napísal:
...Mam velku trezlivost, ale cast ucastnikov je proste pre tento zivot uz strateny pripad, a ja im uz nedokzem pomoct....

...Nebudem reagovat na to ked niekto pise len aby pisal a nema to ziadnu informacnu hodntu...

Len či to, človeče, nie je skôr tak, že "všetci ostatní idú v protismere..."
Zobraziť komentár 20.10.2022 - 23:57:50
07
Keď si už myslíte, že vás nič neprekvapí, choďte sa podvečer pozrieť na oplotený a uzavretý pumptrack 🙂

scontent.fbts5-1.fna.fbcdn.net

https://www.facebook.com/bikeingpumptracks/photos/a.907758449343165/5235950423190591/

A niekto ma problem s ignorovanim nezakonnych cedul, vazne ? :-D
Zobraziť komentár 21.10.2022 - 01:16:04
01
Pani dnes som sa so zenou po zotmeni isiel prejst zo Zelenenj stuodnicky po cervenej TZ smerom ku Slivovi. Isli sme vedla seba neosvetleny ja v ciernom zena v hnedom, ako nermalni turisti. Teda nemali sme maskace cize asi nas bolo stale este prilis dobre vidiet ale nemozeme byt dokonali. Naraz sa oproti nam necakane ruti cyklista ocividne endurak (fullface prilba) so svotlom, ktore sme videli na min 200m sokujucou rychlostou mozno aj 15km/h. Uhli sme obja na bok z chodnika este skor ako si nas vsimol a on nezastavil, nezrazil nas a ani nam nedal prednost. Dokonca aj ked sme boli chodci na TZ a isli do kopca. Ked som ho pozdarvil sokovane na mna pozrel, ako ze co ty luza chodecka ma oslovujes a bez slova pokracoval.

Som z toho nejaky zmateny. Patri to skor do skusenosti s chodcami? Vsetci sme porusili zakon, bonton, kodex a napriek tomu sa nikomu nic nestalo, nedoslo ku konfliktu, ziadne vykrikovanie nadavak, nikto nikomu nechcel dat cez papulu a nikto si nepokazil den. Co sme urobili zle ?

PS: Zdravite ako chodci bikerov v lese ? Pozeraju tiez na vas ako na debila ? Ja sa citim ako biker, aj ked nemam bike zo sebou. Mal by som nosit aspon prilbu, nech na mna tolko nezazeraju a dojde im, ze mozno nie som v lese proti nim, ked nie som na biku ? To iste zazivam, ked pozdravim cyklistu a sedim v aute, ak nemam bike na streche, tiez pozera ako by som si z neho srandu robil. nie je to divne ? Asi by som mal prestat vnasat cyklistom do myslenia take soky.
Zobraziť komentár 23.10.2022 - 22:46:26
01
keyboard_arrow_up