Je to neuveriteľné, ale s vysokou pravdepodobnosťou ten istý pán z minulého týždňa (podľa oblečenia), o ktorom som písala, že išiel kruháčom naplno na červenú mi predvčerom opäť zdvihol tlak. Naozaj nemám problém ísť aj 5 km/h za cyklistami po úzkej ceste, dávať pozor, obísť až keď je to bezpečné, ak dávajú smerovkou rukou a tlačia sa do stredu pruhu, lebo idú odbočovať vidím, čakám atď atď Lenže.... tento "cyklista" ma nemilo prekvapil. Tentokrát som šla autom zhora od Úsvitu cez veľký kruháč doprava smer Radvaň, je tam priebežný pruh takže som len zatočila a vpravo máme vysokánsky múr takže opäť nevidíte za roh križovatky v dostatočnom predstihu

a predo mnou zrazu v mojom (strednom) pruhu tento cyklista - nešiel v tom pravom, krajnom, ktorý nie je bežne pre autá lebo vedie na autobusovú zastávku a končí, ale nevadí, však nemusí sa uhýbať a potom zase pripájať, lenže on nešiel ani 10 km/h a kľučkoval z kraja do stredu pruhu a na kraj lebo si ŠŤUKAL TACHOMETER!!! Vyzeralo to, že je opitý alebo mi napadlo, že kolabuje. Tak som teda dobrzdila z 50 na 5 km/h a modlila sa aby auto za mnou videlo, že brzdím lebo mám na aute ťažné

a čakala kým si teda ujo donastavuje cyklopočítač... Takže opäť vás prosím, pane v žlto modro červenom odeve, so sivými vlasmi, na cestnom
bicykli - pre ochranu vlastného života a cudzieho osudu a majetku, nabudúce zastavte na krajinici alebo na chodníku, prípadne sa odpojte do pravého pruhu, kadiaľ nikto nejazdí autom a tam si našťukajte v cyklopočítači čo potrebujete a až POTOM vyrazte plynule do premávky. To že obmedzíte premávku, ok, stáva sa, ale to, že tým ohrozíte svoj život, to nie je OK.