Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Teraz som to tu chcel dať :(
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 21:49:48
00
Na to niet čo povedať..... veľmi zle sa mi na takéto video pozerá, a ešte keď viem, že to neprežil :(
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 21:51:50
00
mne ked ignorant dopravných predpisov (rozumej ten čo riadi autobus, schválne nepíšem vodič) na kruháči vletel pomaly na predné kolo, ak by som nebrzdil tak ho mám, som písal mailom sťažnosť na DP v Trenčíne ani sa len neunúvali si dať tu námahu odpísať alebo nejako reagovať.
bolo tam č. autobusu, čas dopravného priestupku, miesto.
dobehnúť na najbližšej zastavke, naložiť slovne alebo ak sa niekto cíti tak aj ručne a ísť si po ceste mimo trasy dalej. ináč to nemá zmysel.
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 21:57:04
00
Problém je, že ako by sa to dokazovalo, ja sa ani nedivým, že sa tým nezaoberajú ;) Autobusár by mohol povedať, že má prednosť, ty si šiel rýchlo a kopa iných dôvodov.... ;)
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 22:03:14
00
to co je za <>vinu ze autobusar ma na kruhaci prednost ?
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 22:11:54
00
http://www.webnoviny.sk/slovensko/muzovi-ktory-zrazil-cyklistu-na-prech/434542-clanok.html?from=panel_plainarticle
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 22:15:35
00
Ja netvrdím, že má, ja som písal že by to mohol povedať (zle som to naformuloval) vychádzal som z toho, že väčšinou majú na "zádach" napísané "Mám prednosť"
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 22:17:58
00
ano, mas pravdu, ale ta prednost plati pri vychadzani zo zastavky, na kruhaci sa musia riadit pravidlami cestnej premavky, podla ktorych nemoze nikto nikoho obmedzit a ani ohrozit.

Aj tak to je zbytocne tu riesit take blbosti :)
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 22:21:44
00
maju prednost akurat tak na onen svet! Letny vecer, asi 23:00 siel som z prace po Luceneckej. Pri Shellke stal autobus a k nemu sa priblizovalo BMW 5, tak 6-8 rocny model, cierna farba. Ja cca 30 m za nim. Ked sme sa priblizili k stojacemu busu, prudko vybocil a to tak, ze BMW muselo strhnut do protismeru. Ja som mal viac casu na reakciu a pohodlne som zabrzdil. Za mnou nebolo siroka-daleko ziadne auto, takze busarovi stacilo pockat 2 sekundy a mal by volny vyjazd.
Borec v BMW slapol na plyn, obehol ho a zmizol. Ja som ho tiez obehol a palil dalej. Na dalsej zastavke (pri Strabagu) to cierne auto zastalo, vystupili z neho dvaja vyholeni typkovia a sofer zmizol na parkovisko za roh. Tak som zastal opodial a sledoval co sa bude diat. Prisiel bus, zastal im, otvoril dvere a chlap schytal niekolko kopancov za volantom. Ti dvaja vybehli z busu, sadli do auta a usli.
Vtedy som prvykrat nezavahal a odisiel prec s pocitom spokojnosti. Bolo to mozno hyenisticke z mojej strany, avsak co som mal robit? Napokon si ten arogantny busak mohol za to sam!
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 22:34:21
00
Násilie plodí len ďalšie násilie .. a nikdy sa tým nič nevyrieši....
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 23:14:56
00
Podla mňa arogatnosť vodičov busov je dôsledok toho predpisu o vychádani zo zastávky. Dáva im to pocit neohrozenosti a nadradenosti na ktorý si ľahko zvykli a zvyk je železná košela, tak to uplatnujú všade tam kde sa im to hodí!
Zobraziť komentár 29.11.2011 - 23:20:48
00
Ja ako cyklista a najme ako vodic auta vzdy pocitam s tym ze autobus MHD stojaci na zastavke da smerovku (namja ked nevidim ziadnych ludi nastupovat/vystupovat) a pripravujem sa na brzdenie resp. pouzijem svetelnu hukacku, nech moze ist a tak nezdrzue plynulost cestnej premavky. Vacsinou mi potom autobusar aj zablika naspat. Vtedy som vzdy rad, ze zakony funguju tak ako maju :-) Zda sa mi vsak, ze to pravidlo o vychadzani zo zastavky mimo mesta neplati. Podla mna najhorsie jazdia vodici dodaviek, ktori sa stale niekam ponahlaju.
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 07:58:51
00
ani nie prednosť im dáva pocit nadradenosti ale velkosť auta.. pri zrážke to autobus ani nepocíti a okrem toho nič ho to stáť nebude..

a toho mladého hajzlíka z martina ani netreba komentovať.. sa ani nesnažil brzdiť fakt, otázka je či ho nevidel alebo ho plánoval obísť.. by som zverejňoval xichty týchto zmrdov..
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 08:43:57
00
Predpokladám, že keď šiel stredom cesty počítal s nejakým takýmto prípadom, ale ako si ho ten cyklista prekvapil
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 10:11:50
00
a mozno pri tom ako siel stredom cesty cumel spolusediacej do vystrihu namiesto na cestu... ved to je urcite viac hodne pozornosti, co sa mi v X3 moze stat...
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 10:23:08
00
keyboard_arrow_up