Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mám pocit že povodne stredom nešiel ale vybočil neskor..
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 11:35:29
00
Predpokladám, že keď šiel stredom cesty počítal s nejakým takýmto prípadom, ale ako si ho ten cyklista prekvapil

Chlapce, Tebe to ide, ty si kamos s tym Dannym na Authore ?

To, ze nemas vodicak som si uz domyslel, ale na tie Tvoje blbosti si nejak neviem zvyknut.
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 11:45:39
00
Na tom videu je vidno, že sa trošku uhýbal vľavo. Určite si myslel, kam sa ten prij..ý cyklista trepe? Veď idem JA! Krásne vidno, že vodič si vôbec neuvedomuje, čo môže spôsobiť. A takému debilovi dali vodičák. Za zabitie max. 5 rokov? A vrátia mu aj vodičák, však? Dobrý právnik a má iba podmienku. "Veď ten cyklista tam nemal čo robiť." Extrémne mierny trest.

Ito, násilie medzi ľuďmi vždy bolo, je a aj vždy bude. To že sa to civilizácia súdnickým systémom a zákonmi snaží redukovať, je vec druhá. Biť a zabíjať sa bude stále. Patrí to do zákonov prežitia a prirodzených pudov. S tým sa nič zásadné spraviť nedá. A max 5 rokov za zabitie mi už pripadá veľmi poľahčujúce. Nebudem to ďalej radšej rozvíjať. Lebo to skončí nútenými prácami, aby si neleňošili väzni pri telke....
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 12:13:37
00
S tým sa nič zásadné spraviť nedá.

No, pokiaľ tomu ľudia budú veriť a ospravedlňovať svoje chovanie tým, že ide o základný inštinkt prežitia tak áno .. nedá :) .. ovšem ich to znižuje na úroveň zvierat. V každom prípade je také správanie nerozumné ... no ale doba je takáto, žiaľ. Všade samé modré slúchadlá a Breivik :(
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 12:52:13
00
na druhej strane kým nedostane príučku bude stále kkt..
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 13:16:06
00
Za tmy veľa ľudí (nie len vodičov) vie ešte horšie odhadnúť rýchlosť tých druhých. Áno, teraz narážam na to, na čo tam ten cyklista liezol, keď videl blížiace sa svetlá a či sa vôbec pozrel. Fakt, že chlapec letel neprimerane rýchlo, je druhá vec...
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 17:08:03
00
chalan išiel fakt rýchlo, ale na druhej strane, ako píše tmax, spôsob akým šiel ten cyklista mi vôbec nepripadal normálny...každopádne je to smutné...
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 17:13:17
00
Ito, máš pravdu. Odlišujeme sa od zvierat. Robíme ešte väčšie zverstvá. Máme väčší mozog a máme ruky. Prečo sa mlátiť papekmi, keď géniovia vymysleli atomky. :?: Sme ešte horší ako po zoskoku zo stromu... :( Tomu sa hovorí evolúcia.
Zobraziť komentár 30.11.2011 - 22:03:32
00
no zas keď si vezmem ako rýchlo šiel tak keď cyklista vchádzal na cestu bol chlapček na X3 ešte pekne ďaleko.. a keď na teba svietia svetlá tak moc sa vzdialenosť odhadnúť nedá..
Zobraziť komentár 01.12.2011 - 17:21:43
00
nemyslíš --> zaplatíš
myslíš --> investuješ do antiradaru
:)

nemyslíš --> doplatiš
myslíš --> nemusiš do ničoho investovať
Maš zvláštny postoj k zodpovednosti. Je to vekom či? Nech ta tie silacke reci v zivote nikdy nedobehnu.
Zobraziť komentár 01.12.2011 - 17:32:46
00
no moj zazitok z vyjazdu po ceste na cestnom biku , stvrtok vsetko v pohode smer LM-Vychodna nakrmil som psa a davaj ho naspet, vsetulinko bolo v pohode ale priamo v LM som zazil hned dva prusery , raz nakladak nedal prednost z vedlajsej ja som bol na hlavnej pritom na jasne videl , druhy raz mi vvybehla do protismeru cuza co predbiehala a musela to spravit prave vtedy ked som prechadzal okolo ,ale cesta je oblemovana obrubnikmy cize nebola moznost sa jej velmi vyhnut takze sme sli na centimetre, tak ma reku napadla myslienka nainstalovania vysokorozlisnej kamerky na riaditka a budem to posielat rovno na policiu , co myslite ??
Zobraziť komentár 03.12.2011 - 21:27:49
00
Nie len na slovensku su nezodpovedny vodici. Toto video z Londyna ma fakt sokovalo http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=6qycF0raqpg
Zobraziť komentár 04.12.2011 - 08:04:54
00
som rad,ze nezijem vo velkom meste a nemusim sa pomali pri kazdom vyjazde potykat s niecim takymto

http://www.youtube.com/watch?v=QSiBVTtrS1w&feature=related
Zobraziť komentár 04.12.2011 - 10:24:48
00
"Mám rád" takýchto debilkov :fubar: s kamerou na prilbe ktorí vedome vyhľadávajú problémy a ktorým je úzka aj časť cesty na ktorú sa auto v pohode zmestí .
Zobraziť komentár 04.12.2011 - 10:56:14
00
je to pekny pako, cudujem sa, ze mu niekto nepodaroval jednu vychovnu (alebo to iba vystrihol), a po zazitku s cyklistom tohto typu sme vsetci ......
Zobraziť komentár 04.12.2011 - 11:17:33
00
keyboard_arrow_up