Lokalizácia
Formulár sa odosiela
koho budete volit?
SMER 6% [ 19 ]
Siet 8% [ 26 ]
KDH 2% [ 5 ]
SNS 5% [ 15 ]
Most 5% [ 14 ]
Olano 14% [ 42 ]
SaS 49% [ 151 ]
niekoho kto sa nedostane do parlamentu 12% [ 36 ]
Celkový počet hlasov : 308
iron.hide ano tu poznam ale chcelo by to take ako davala martina :D . nie po lesnych chodnickoch zakon neporusujes len priamo po lese kebyze sa vozis . lebo v zakone nikde nebolo definovane co je lesna cesta a chodnik
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 14:16:02
00
Samozrejme, že porušujem. Je zakázané jazdiť mimo lesných ciest a značených trás. Lesná cesta je definovaná normou. Takže ak jazdíš po lesných cestách, tak zákon neporušuješ a ak jazdíš po chodníku (ak to nie je značená trasa), tak porušuješ. A pritom jediný účel toho zákazu je, aby si sa nemotal nimródom, keď si chcú zastrielať.
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 14:19:23
02
celý ten zákon je akurát nevykonatelný paškvil.A povedzme si pravdu ako podaktorí jazdia po lesných cestách ktoré sú zároveň aj TZT.Ohladuplnosť žiadna,takže sa takýmto zákonom ani nečudujem.
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 14:26:36
00
nj a hlavne ked po tych TZ chodia dochodcovia hlavne :D
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 14:29:08
00
Triki, zase splietaš dve na tri, ale čo už, je to tvoj názor. Takže tebe skrátka nevadí, že pretože si klika okolo smeráka Lebockého, predsedu všetky predsedov všetkých poľovníkov, chce strieľať v lesoch, tak si odhlasovali neodôvodnené obmedzenia pre cyklistov. To ti nevadí?
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 14:32:00
02
Ty máš asi problém s pochopením písaného textu.
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 14:43:17
00
To je možné, ale ty sa vyhýbaš odpovediam na otázky. Skúsím ešte raz:

"Takže tebe skrátka nevadí, že pretože si klika okolo smeráka Lebockého, predsedu všetky predsedov všetkých poľovníkov, chce strieľať v lesoch, tak si odhlasovali neodôvodnené obmedzenia pre cyklistov. To ti nevadí?"
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 14:48:48
00
este raz diky za rady. zobral som si ich k srdcu, co to som si nastudoval, poskrtal a sam som zostal prekvapeny, ako jednoznacne mi zostal MOST-HID. kruzkovat budem z tychto ludi:

zitnanska
svejna
sebej
kresak
dubeci

a ano, nie so vsetkym, co MOST spravil, som spokojny. po zvazeni vsetkych pro a kontra mi vsak pride ako najrozumnejsia volba.
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 14:50:23
02
Ak by si rozumel písanému textu nebudeš sa pýtať druhy krát.Toto sme preberali keď to bolo aktuálne.Ale tebe to napíšem ešte raz,takže vzhľadom na schválený paškvil je ten zákon nevykonatelný.Na druhej strane také volné jazdenie po lesoch ako je u nás je na západe raritou.A to ako sa tu u nás správajú cyklisti v lese si to obmedzovanie bohužial zaslúžime.
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 14:54:07
04
ale ked spoza krickov, stromu vybehnu dve, tri deti na lesny chodnik, potom co, ked ich cyklista dolame, alebo prihlusi? aj dospeli odvehnu z chodnika a malokto rata s tym, ze tade pojde cyklista, rychlo a taktiez aj bez svetiel, lebo aj pod stromami je znizena viditelnost a podmienky su rozne, turisti by potom tiez mali mat narok na viditelnost cyklistu. ja som proti povoleniu jazdenia cyklistov po lesnych chodnikoch.
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 15:11:26
00
triki keby ozaj prišlo na VEC zákon by bol konkrétne (aj na Tebe) veľmi ľahko vykonateľný a TY by so bol VEĽMI ale veľmi nemilo prekvapený ...
zase LEN kecáš ... (prázdne reči a nie 1. x, ale TO je Tvoj trvalý folklór) s ktorým predpokladám väčšina TU počíta ...

Naposledy upravil LL dňa 01.03.2016 - 15:14:45, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 01.03.2016 - 15:12:22
02
Briko
Žitňanská podporila pri hlasovaní Bubeníkovú z kauzy Gorila ak si na to spomínaš,aj na tomto sa rozpadla vtedajšia vláda.

...prečo teda nepríde na vec,aby som sa konečne mohol čudovať??...že by preto,lebo je v praxi nevykonatelný??...tak nekecaj.
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 15:14:35
00
arrow_leftadop napísal:
ale ked spoza krickov, stromu vybehnu dve, tri deti na lesny chodnik, potom co, ked ich cyklista dolame, alebo prihlusi? aj dospeli odvehnu z chodnika a malokto rata s tym, ze tade pojde cyklista, rychlo a taktiez aj bez svetiel, lebo aj pod stromami je znizena viditelnost a podmienky su rozne, turisti by potom tiez mali mat narok na viditelnost cyklistu. ja som proti povoleniu jazdenia cyklistov po lesnych chodnikoch.

adop zase tieto tvoje srandicky?
okrem toho, chodci su velmi casto roztahani aj na asfaltkach - stacia traja a dokazu obsadit celu siroku cestu, a niekedy na to postacuju aj dvaja, vsak to urcite vsetci dobre poznate.
---
triki - ako strasne sa ti zli zli cyklisti spravaju v lese? jazdia rychlo po zjazdovych singloch, kde pesiak nema vobec co robit? pesiaci su v lese casto bezohladnejsi ako cyklisti.
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 15:26:55
00
arrow_leftJaroh napísal:
Treba pozrieť statusy Lucie Nicholsonovej na Facebooku z leta, mám taký dojem, že tam postovala nejaké "cyklostatusy" s fotkami.

A ak toto Lucia Nicholsonová číta, tak by tu mohla ešte pred sobotou sľúbiť, že navrhne zrušenie zákazu jazdy po lesných chodníkoch, čo? :-D

Ja mám z Nicholsonovej furt pocit, že je to len pózerka. Niečo mi tam nesedí no pomenovať to presnejšie neviem. :)
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 15:28:11
01
o bezpecnosti cyklistov ani nehovorim. uz len korene po dazdi su katastrofa. viac sa nejdem vyjadrovat. su to vazne veci.
Zobraziť komentár 01.03.2016 - 15:29:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské / Celoodpružené)
keyboard_arrow_up