Tato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
chcel som sadu tesnení na tlmič ani to mi neposlali ..a dokonca neodpisujú na maily
za takú maličkosť si celkom dosť pýtajú
Blackburn Mammoth/Mountain Mini Pump držiak na rám
4,99 €
MOC 5 €Lebo to tak maju vyhradni distributori Foxu "zmluvne" osetrene, aby si neliezli navzajom do kapusty. Normalne by sa s tym dalo zit, ked je distributor pre tvoju krajinu mojo alebo cyklosvec, kde sa veci daju normalne objednat ... ale kedze u nas mame Slovkolex...
Zháňam peniaze. Nevedel by niekto poradiť? ďakujem
Pracou si skusil? Ze vraj aj tak sa da.
Takže sa treba sťažovať vyššie u Fox-u, že slovenský distribútor zle zabezpečuje dodávku náhradných dielov...
pista to si mu neporadil najlepšie.
.Práca je ten najhorší a najzúfalejší spôsob na získavanie peňazí. Smutné je, že toto viem a napriek tomu ich aj ja získavam prácou.
no včera mi dorazila sada tesnení na fox z česka ..Cyklošvec
objednal som to asi pred týždnom a došiel mi len mail že objednavka prijata a potom až som sa dočítal že neposielajú na slovensko, no na počudovanie to došlo a pritom mi neposlali žiadny mail o tom že tovar bol odoslaný