Tato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
BTW: celá pointa správy mala byť, že sa to predáva aj samostatne a tým pádom by sa to malo dať vyhrabať aj niekde na Sk...
hladam krytky SPD otvorov v podrazke tretier od Shimana, nieco taketo http://www.bike-discount.de/en/buy/shimano-spd-sole-cover-smshmt33cc-incl.-screws-61553 . nevala sa to niekomu doma? Pripadne tip, kde to kupim na SK(kratka dodacia doba)?
P.S. Inak na co je to dobre? Lebo turistikovat v topankach s tak tuhymi podrazkami by som fakt nechcel.
Skúšal si už crankbrothers? Buď ich miluješ , alebo nenávidíš, ale majú v porovnaní s SPD vôľu do bokov a tým vieš byť aj pripnutý a aj mať koleno v uhle ktorý potrebuješ.
BTW :ja ich milujem
Ale ta cena, to je brutál.
Prosim ta vysvetli mi ako sa da stratit os z bicykla. Len tak nech neumrem hlupy.