táto téma vzniká ako priestor na komunikáciu ohľadom zmien, ktoré nastanú v najbližšej dobe na MTBIKER fóre.
Historicky sme už viackrát avizovali, že MTBIKER fórum čakajú zmeny. Tie je potrebné spraviť najmä z technologických dôvodov, keďže aktuálne riešenie je už zastarané, čoskoro by nebolo podporované a obmedzuje nás v ďalšom vývoji.
Spolu s tým sa zmení fórum aj vizuálne, aby sme ho posunuli trochu vpred, keďže je to jediná časť webu, ktorá dlhú dobu neprešla žiadnymi zmenami či modernizáciou. Chceme vám priniesť nové funkcionality a budeme radi, keď si nájde aj nových používateľov.
Aké zmeny a vylepšenia nás teda čakajú?
- Rôzne vizuálne zmeny, aby bolo fórum v súlade so zvyškom webu a plnilo svoj účel
- Zmeny v navigácii v rámci fóra
- Diskusia nebude flat (jednoúrovňová), ale bude možné pridávať odpoveď na konkrétny komentár, pri ktorom vznikne vlákno (podobne, ako to máme v magazíne). Budete si môcť nastaviť, či chcete tieto vlákna vidieť defaultne zbalené alebo rozbalené.
- Možnosť nastaviť si notifikácie aj na konkrétne vlákno, nielen celú tému
- Prehľad nových komentárov naprieč všetkými témami na úvodnej stránke
- Možnosť zobraziť si v téme iba najlepšie komentáre
- Rýchlejší prístup k “mojim témam” – obľúbené, kde prispievate, vami pridané… s možnosťou customizácie
- Vyhľadávanie tém aj podľa tagov
- Pridávanie tém bez nutnosti voliť kategóriu či tagy
- Dark mode
Update fóra by mal prebehnúť v úvode decembra, aktuálne cielime budúcu stredu (03. 12.) poobede, ale v prípade problémov pri migrácii to ešte môžeme posúvať (už sa tak aj stalo, pôvodne som tu uvádzal utorok:)). Počas nasadzovania nového riešenia je možné, že fórum na pár hodín odstavíme úplne.
Budeme radi, ak následne využijete túto tému na vaše postrehy, návrhy či bugreporty.
Prosím, buďte s nami trpezliví pri následných opravách bugov, ktoré sme si pri vývoji neuvedomili. Zo skúseností predpokladám, že také budú, nakoľko aktuálne fórum využivate veľmi rôznorodými spôsobmi, a nie všetky poznáme. Posnažíme sa všetku spätnú odozvu posúdiť a validné pripomienky a vylepšenia zapracovať.
Na pc to uz ako tak funguje .na mobile po zadani aktualnych tem a klik na posledny prispevok ma to hodi aj na 3 dni stare prispevky.aj ked som to uz mal napr doobedu ptvorene..niekady ma to hodi aj o 5 dni späť nikedy len o par prispevkov .a nikedy normalne.je uple jedno ci tu temu vidim hodinu predtym alebo pred mesiacom...takze v mobile stale katastrofa
...ako sa aj u nás vo firme hovorí:
"Na tomto pracovisku sa pracuje tak dokonale, že každé ďalšie zlepšenie je krok späť"
99% chodím na fórum cez mobil a za mňa je to EE
Akože ja na fórum už prakticky nechodím ale tento nový dizajn tomu dá ešte ten posledný klinec do rakvičky .
Uz vidim novorocne zavazky ohladne navstev fora . . .
Teda, to muselo dát příšernou práci. … Přitom taková blbost, co?
uz som si zvykol :)
Pokecal som s copilotom na temu rozne typy fora a co povazuje za vhodne pre mtbiker :)
moje otazky, resp. odpovede na jeho otazky su ocislovane a boldom
oddelene ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.porovnaj vzajomne porovnaj vyhody a nevyhody diskusneho fora ktore me striktne linearnu hierchiu prispevkov v diskusnej teme voci foru, ktore umoznuje stromovu strukturu prispevkov v ramci jednej temy
Jasné, poďme to rozobrať systematicky. Diskusné fóra môžu mať buď lineárnu hierarchiu príspevkov (všetky príspevky idú za sebou chronologicky), alebo stromovú štruktúru (odpovede sa vetvia podľa toho, na čo reagujú). Každý prístup má svoje plusy aj mínusy:
📜 Lineárna hierarchia príspevkov
Výhody
Prehľadnosť v čase – príspevky sú zoradené chronologicky, takže je jasné, ako sa diskusia vyvíjala.
Jednoduchá navigácia – používateľ nemusí riešiť, kde sa vetví diskusia; stačí čítať od začiatku do konca.
Technická jednoduchosť – implementácia aj moderovanie sú menej komplikované.
Vhodné pre menšie témy – ak je téma úzka a diskusia nie je rozsiahla, lineárny formát je rýchlejší na čítanie.
Nevýhody
Ťažšie sledovanie kontextu – ak niekto reaguje na starší príspevok, čitateľ musí spätne dohľadávať, na čo presne odpovedá.
Chaotickosť pri veľkých diskusiách – pri stovkách príspevkov sa stráca logická štruktúra.
Obmedzená interaktivita – diskusia sa môže zvrhnúť na paralelné monológy, kde sa témy miešajú.
🌳 Stromová štruktúra príspevkov
Výhody
Jasný kontext odpovedí – každá reakcia je priamo naviazaná na konkrétny príspevok, takže sa nestráca súvislosť.
Možnosť paralelných diskusií – v jednej téme môžu prebiehať viaceré poddiskusie bez toho, aby sa miešali.
Flexibilita – používatelia si môžu vybrať, ktorú vetvu sledujú, a ignorovať ostatné.
Vhodné pre komplexné témy – keď sa rozoberá viacero aspektov naraz, stromová štruktúra udrží poriadok.
Nevýhody
Zložitejšia navigácia – pri hlbokých vetveniach môže byť ťažké sledovať celkový priebeh diskusie.
Technická náročnosť – implementácia aj moderovanie sú komplikovanejšie (napr. presúvanie príspevkov medzi vetvami).
Riziko fragmentácie – diskusia sa môže roztrieštiť na množstvo malých vlákien, čo znižuje pocit jednotnej debaty.
Pre nových čitateľov menej intuitívne – ak niekto príde neskôr, musí si vybrať, ktorú vetvu sledovať, a môže stratiť celkový obraz.
🔍 Zhrnutie
Lineárna štruktúra je vhodná pre menšie, jednoduchšie témy, kde je dôležitý časový sled a prehľadnosť.
Stromová štruktúra je ideálna pre rozsiahle diskusie s viacerými podtémami, kde je dôležité udržať kontext a umožniť paralelné debaty.
👉 Prakticky: Reddit používa stromovú štruktúru, zatiaľ čo tradičné fóra (phpBB, vBulletin) skôr lineárnu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chceš, aby som ti pripravil aj tabuľku porovnania (lineárne vs. stromové) pre rýchly vizuálny prehľad?
2. ano
Perfektné 👍, tu je prehľadná tabuľka porovnania:
📊 Porovnanie lineárnej vs. stromovej štruktúry diskusného fóra
Kritérium Lineárna hierarchia (chronologická) Stromová štruktúra (vetvená)
Prehľadnosť Jednoduchá, všetko ide za sebou. Kontextovo jasná, ale môže byť zložitejšia pri hlbokých vetvách.
Navigácia Ľahká – stačí čítať od začiatku. Vyžaduje sledovanie vetiev, môže byť menej intuitívna.
Chronológia Zachováva časový sled diskusie. Časový sled sa môže roztriešti medzi vetvami.
Kontext odpovedí Slabší – treba dohľadávať, na čo sa reaguje. Silný – každá odpoveď je priamo naviazaná na príspevok.
Paralelné diskusie Ťažko udržateľné, témy sa miešajú. Možné – viacero poddiskusií môže prebiehať súčasne.
Technická náročnosť Jednoduchá implementácia a moderovanie. Zložitejšia implementácia, správa a moderovanie.
Vhodnosť pre témy Malé, jednoduché témy. Veľké, komplexné témy s viacerými aspektmi.
Riziko chaotickosti Vysoké pri veľkom počte príspevkov. Riziko fragmentácie na množstvo malých vlákien.
👉 Zhrnutie:
Lineárne fórum je ideálne pre menšie komunity alebo témy, kde je dôležitý časový sled.
Stromové fórum lepšie funguje pri rozsiahlych diskusiách, kde sa rozoberá viacero podtém naraz.
Chceš, aby som ti pripravil aj praktické príklady platforiem, ktoré používajú každý z týchto modelov (napr. Reddit vs. klasické phpBB fóra)?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. existuju stromove fora, ktore umoznuju zobrazit prispevky v teme aj linearne (ako jeden z moznych pohladov), pricom prispevky obsahuju aj link na parent prispevok, aby sa k nim dalo rychlo ak v linernej strukture nie je hned jasny ich kontext.
Áno, takéto fóra existujú – ide o hybridný prístup, kde sa stromová štruktúra dá zobraziť aj lineárne, pričom každý príspevok obsahuje odkaz na svoj „parent“ (nadriadený príspevok). Tento model kombinuje výhody oboch systémov: zachováva kontext vetvenej diskusie, ale zároveň umožňuje jednoduché chronologické čítanie.
🔄 Ako to funguje
Stromová štruktúra: príspevky sú naviazané na konkrétne odpovede, takže kontext je jasný.
Lineárny pohľad: používateľ si môže prepínať zobrazenie tak, aby videl všetky príspevky chronologicky pod sebou.
Parent link: každý príspevok má odkaz na nadradený príspevok, takže aj v lineárnom zobrazení sa dá rýchlo zistiť, na čo reaguje.
📌 Príklady platforiem
Reddit – primárne stromová štruktúra, ale existujú režimy zobrazenia, kde sa príspevky dajú zoradiť chronologicky alebo podľa hodnotenia; každý komentár má odkaz na parent.
Discourse – moderné fórum, ktoré kombinuje lineárne vlákno s možnosťou zobraziť kontext odpovedí (kliknutím na „in reply to“ sa ukáže parent).
Stack Exchange – odpovede sú lineárne, ale komentáre k nim tvoria stromovú štruktúru; vždy je jasné, na čo komentár reaguje.
Niektoré open-source fóra (napr. Flarum alebo NodeBB) umožňujú pluginmi alebo nastaveniami prepínať medzi lineárnym a stromovým pohľadom.
✅ Výhody hybridného prístupu
Flexibilita – používateľ si vyberie, či chce sledovať diskusiu chronologicky alebo podľa vetiev.
Prehľadnosť – v lineárnom pohľade sa nestratí časový sled, ale parent linky udržia kontext.
Komunitná dynamika – umožňuje paralelné poddiskusie bez chaosu, no zároveň uľahčuje novým čitateľom rýchle dobehnutie témy.
⚠️ Nevýhody
Zložitejšia implementácia – treba udržiavať oba pohľady konzistentné.
Potenciálne mätúce pre nových používateľov – prepínanie medzi režimami môže pôsobiť neintuitívne.
Moderovanie – vyžaduje viac nástrojov na správu vlákien a kontextov.
👉 Hybridný model je dnes čoraz populárnejší, pretože kombinuje prehľadnosť lineárneho fóra s kontextovou presnosťou stromového. Najlepšie príklady sú Reddit a Discourse, ktoré ukazujú, že tento prístup funguje vo veľkých komunitách.
Chceš, aby som ti pripravil aj tabuľku porovnania čisto lineárneho, čisto stromového a hybridného modelu?
4. Aky model navrhujes pre forum na stranke mtbiker.sk
Pre MTBIKER.sk – komunitu cyklistov, kde sa riešia technické témy, zážitky z jázd, bazár aj servisné otázky – by som odporučil hybridný model diskusného fóra. Tu je prečo:
🚴♂️ Špecifiká komunity MTBIKER
Technické témy: často sa rieši konkrétny problém (napr. nastavenie prehadzovača, výber plášťov). Tu je dôležitý kontext – stromová štruktúra pomáha udržať odpovede priamo pri otázke.
Zážitky a reporty z jázd: lineárna štruktúra je vhodná, pretože ide o chronologické zdieľanie skúseností.
Bazár a predaj: vyžaduje jasný lineárny tok (nové ponuky hore, reakcie pod nimi).
Veľké témy (napr. „výber bicykla“): diskusia sa často rozvetví do viacerých podtém (komponenty, geometria, cena), kde stromová štruktúra udrží poriadok.
🔄 Odporúčaný model: Hybridný (strom + lineárny pohľad)
Ako by to fungovalo:
Primárne stromová štruktúra: každý príspevok má parent, aby sa zachoval kontext.
Možnosť prepnutia na lineárny pohľad: užívateľ si môže zvoliť chronologické zobrazenie, čo je vhodné pri sledovaní nových príspevkov.
Parent linky: v lineárnom pohľade by každý príspevok obsahoval odkaz na nadradený, aby sa dalo rýchlo pochopiť, na čo reaguje.
Filtrovanie a triedenie: podľa času, hodnotenia, alebo podľa vetvy.
✅ Výhody pre MTBIKER
Prehľadnosť pri technických témach – odpovede sú naviazané na konkrétnu otázku.
Jednoduchosť pri čítaní noviniek – lineárny pohľad uľahčí sledovanie, čo je nové.
Flexibilita pre rôzne typy diskusií – od krátkych otázok až po rozsiahle debaty.
Zníženie chaosu – veľké témy sa nerozpadnú na neprehľadný mix, ale zároveň sa nestratí časový sled.
👉 Zhrnutie: Pre MTBIKER.sk by som navrhol hybridný model fóra – kombináciu stromovej štruktúry s možnosťou lineárneho zobrazenia. Tento prístup najlepšie zodpovedá rozmanitosti obsahu (technické otázky, zážitky, bazár) a udrží fórum prehľadné aj pri veľkej aktivite.
Chceš, aby som ti pripravil aj vizuálny návrh (mockup), ako by vyzeralo prepínanie medzi stromovým a lineárnym pohľadom na MTBIKER fóre?
5. ano
Super 🚴, tu je vizuálny návrh (mockup) toho, ako by mohlo vyzerať prepínanie medzi stromovým a lineárnym pohľadom na fóre MTBIKER.sk:
🖼️ Návrh rozhrania
1. Prepínač pohľadov
Horná lišta témy by obsahovala jednoduchý prepínač:
🔀 „Zobraziť ako strom“
📜 „Zobraziť lineárne“
Používateľ si tak môže okamžite vybrať preferovaný štýl.
2. Stromový pohľad
Príspevky sú vetvené podľa toho, na čo reagujú.
Každý príspevok má odsadenie podľa úrovne (ako na Reddit).
Pri každej odpovedi je jasne viditeľný parent príspevok (napr. malý box s citáciou alebo odkazom „odpoveď na #23“).
Výhoda: ľahko sa sledujú paralelné poddiskusie.
3. Lineárny pohľad
Všetky príspevky sú zoradené chronologicky pod sebou.
Pri každom príspevku sa zobrazuje link na parent (napr. „odpoveď na #23“), aby sa dalo rýchlo pochopiť kontext.
Nové príspevky sa zvýraznia (napr. farebným rámikom), aby bolo jasné, čo pribudlo od poslednej návštevy.
Výhoda: jednoduché čítanie ako denník udalostí.
4. Extra funkcie
Filtrovanie: podľa času, autora, alebo vetvy.
Mini-mapka diskusie: na boku by mohol byť stromový náhľad, kde sa dá kliknutím preskočiť na konkrétnu vetvu.
Mobilné zobrazenie: lineárny pohľad ako default, stromový dostupný cez prepínač.
🔍 Vizualizácia (textový mockup)
Code
---------------------------------------------------
Téma: Výber plášťov na MTB
[ Stromový pohľad 🔀 ] [ Lineárny pohľad 📜 ]
#23 (Peter): Odporúčam Schwalbe Racing Ralph.
#24 (Jana): Sú dobré, ale rýchlo sa opotrebujú.
#25 (Miro): Potvrdzujem, hlavne na kameni.
#26 (Martin): Ja by som skôr volil Maxxis Ikon.
Lineárny pohľad:
#23 (Peter): Odporúčam Schwalbe Racing Ralph.
↳ odpoveď na #23 (#24 Jana): Sú dobré, ale rýchlo sa opotrebujú.
↳ odpoveď na #24 (#25 Miro): Potvrdzujem, hlavne na kameni.
↳ odpoveď na #23 (#26 Martin): Ja by som skôr volil Maxxis Ikon.
👉 Tento hybridný model by dal používateľom voľnosť – technické témy by sa dali sledovať stromovo, zatiaľ čo novinky alebo bazár by sa dali čítať lineárne.
Chceš, aby som ti pripravil aj grafický návrh (obrázok), kde by som vizuálne znázornil oba pohľady vedľa seba?
6. ano
Momentálne ti nemôžem priamo vygenerovať obrázkový návrh, pretože si dosiahol limit na tvorbu vizuálov. Ale môžem ti pripraviť detailný grafický koncept v textovej podobe, ktorý by dizajnérovi alebo vývojárovi poslúžil ako podklad na vizualizáciu:
🎨 Koncept hybridného fóra MTBIKER.sk
Horná časť témy
Prepínač pohľadov:
🔀 Stromový pohľad
📜 Lineárny pohľad
Umiestnený vedľa názvu témy, aby bol vždy po ruke.
Stromový pohľad (ľavá strana mockupu)
Príspevky sú odsadené podľa úrovne (ako na Reddit).
Každý príspevok má:
text príspevku
malý box „odpoveď na #ID“ s linkom na parent
Vetvy sú vizuálne oddelené jemnou čiarou alebo farebným blokom.
Lineárny pohľad (pravá strana mockupu)
Všetky príspevky zoradené chronologicky pod sebou.
Každý príspevok obsahuje:
text
odkaz „odpoveď na #ID“ (parent link) – kliknutím sa otvorí pôvodný príspevok.
Nové príspevky zvýraznené farebným rámikom (napr. zelený alebo modrý).
Extra prvky
Mini-mapka diskusie na boku: stromový náhľad, kde sa dá preskočiť na konkrétnu vetvu.
Filtrovanie: podľa autora, času, alebo vetvy.
Mobilné zobrazenie: defaultne lineárne, stromový dostupný cez prepínač.
📐 Textová vizualizácia
Code
Téma: Výber plášťov na MTB
[ Stromový pohľad 🔀 ] [ Lineárny pohľad 📜 ]
STROMOVÝ POHĽAD (ľavá strana):
#23 Peter: Odporúčam Schwalbe Racing Ralph
#24 Jana (odpoveď na #23): Sú dobré, ale rýchlo sa opotrebujú
#25 Miro (odpoveď na #24): Potvrdzujem, hlavne na kameni
#26 Martin (odpoveď na #23): Ja by som skôr volil Maxxis Ikon
LINEÁRNY POHĽAD (pravá strana):
#23 Peter: Odporúčam Schwalbe Racing Ralph
#24 Jana → odpoveď na #23: Sú dobré, ale rýchlo sa opotrebujú
#25 Miro → odpoveď na #24: Potvrdzujem, hlavne na kameni
#26 Martin → odpoveď na #23: Ja by som skôr volil Maxxis Ikon
👉 Takto by dizajnér vedel pripraviť grafický návrh – vedľa seba stromový a lineárny pohľad s jasnými parent linkami.
Chceš, aby som ti pripravil aj farebnú paletu a typografiu, ktorá by sa hodila k MTBIKER štýlu (moderná, športová, čistá)?
Zatiaľ je tu stále horšie ako v robote, hromada klikania, študovania kde vlastne aktuálne som alebo kde som sa to dostal, čo predtým zaberalo sekundy, zaberá minúty a aj to s neistým výsledkom ....
Ja som zjavne v mensine ale mne zmeny fora nepridu nejak drasticke, skor je to vec zvyku. Cakal som nieco horsie :D Paci sa mi hlavne moznost pridavat prispevky do stromov, casom to snad pomoze s prehladnostou.
Jedna vec co mi zatial vadi - ked som na mobile skusal dark mode tak je dost neprehladne v ktorych temach su nove prispevky kedze tam pribudlo vela inych ikon a farieb a tiez zanika bold font. Hlavne nechapem aky prinos maju farebne odrazky pri kategoriach fora. Takisto tie plamene sa momentalne zobrazuju pri takmer vsetkych temach takze nevidim ziadnu pridanu hodnotu - bolo by fajn ich obmedzit na nejake casove obdobie (napr. viac prispevkov za poslednych 24hod.). Alebo teda ked uz tie ikonky musia ostat, pomohlo by lepsie zvyraznit temy kde su nove prispevky, nieco ako na screene dole.
Zatial som presiel naspat na svetly rezim, tam to je prehladnejsie. A tiez som zacal vyuzivat podkategoriu z menu "Neprecitane temy" ale vidim tam aj e-bike temy, to je snad bug ktory sa casom doriesi :)
skusil som dat toto do chrome extension, len im trva vecnost to schvalit, na PC to riesi nasledovne, mne to vyhovuje viac takto (kym to neupravite a prestane mi to fungovat 😁):
+ ešte tam pribudne keď schvália novšiu verziu
kde najdem moznost "Oznacit vsetky temy ako precitane"?
Zatiaľ som si nezvykol, príde mi to veľmi neprehľadné. Ale možno si zvyknem. S old school 90s vibe fórom som nemal žiaden problém, malo jednoduchú logickú štruktúru a fungovalo to. Je možnosť si niekde prepnúť staré zobrazenie? :)
@skorpion forum - všetky témy - možnosti - a tam to je ako jednopoložkové menu :)
Stojí to za .....
Ani ma po kliknutí nehodí na najnovší prispevok v téme
Som to len ja alebo funkcia "Oznacit vsetko za precitane" nefunguje spravne? Konkretne v tejto teme (aj zopar dalsich) sa neviem zbavit statusu "neprecitane". Aj ked som uz X krat pouzil tuto funkciu, tak vzdy po precitani noveho prispevku mi tam ukazovalo stare (aj niekolko dni) prispevky ako nove/neprecitane. Aj som celu temu prebehol viac krat, aby som "manualne precital" vsetky prispevky a aj tak problem stale pretrvava, jednoducho stale mi ukazuje, ze tu mam neprecitane prispevky.
Ahojte,
adresujeme v tychto dnoch zoznam nareportovanych chyb a bugov. Za najpalcivejsi pokladame, ako som uz pisal predvcerom, problem s navigaciou napriec neprecitanymi prispevkami v danej teme. Uprava, ktoru budeme nasadzovat, predpoklada, ze pouzivatel ma zaujem prejst uplne vsetky nove prispevky v teme, nech su hocijako zanorene v ramci stromovej struktury, a podobne ako pri fore bike-forum.cz, umozni preskakat vsetkymi neprecitanymi prispevkami rad za radom napriec vsetkymi subthreadmi (vetvami) diskusie.
Potrebu zmeny konceptu prechadzania obsahom, aj samotny bug s tym, ze sa to nacitava nespravne, pokladame za vysoko prioritny, no zaroven implementacne narocny. Adresujeme v uprave rovno aj UI tejto navigacie a ocakavame nasadenie pocas zajtrajsieho dna.
Tato zmena by mala priamo fixnut aj vyssie reportovany problem s oznacenim kategorii ako precitanych.
Okrem tohoto budeme v najblizsich dnoch adresovat aj bugy s pisanim textu na niektorych mobilnych zariadeniach, ani nie tak fixom aktualneho riesenia, ale skor zmenou sposobu otvarania editora. Aktualne je to taky polovicny modal s tym, ze cielom bolo nechat zobrazeny obsah prispevkov zaroven s textovym editorom, budeme to teda zrejme menit budto na uplne modalne okno alebo rovnako ako pri desktope za editor priamo v tele stranky pri prispevku. Su to trivialnejsie riesenia, a tym padom menej nachylne na chyby.
Budeme takisto adresovat potrebu vidiet zoznam kategorii vo fore spolu s aktivitou v nich, kedze pre niektore sposoby pouzivania fora samotny zoznam tem, ako je tomu teraz, na navigaciu nepostacuje.
Vsetky problemy vyssie znemoznuju efektivne vyuzivat forum - prechadzanie alebo vytvaranie obsahu. Dalsich mensich bugov tam takisto bolo viacero, tieto budeme postupne zapracovavat vsetky.
Urcite evidujeme aj pripomienky, ktore nie su priamo bugreporty, ale skor nazory na koncepty alebo vizualnu stranku a vyuzitelnost jednotlivych komponentov. Tam sice ziadne konkretne vyjadrenie dat neviem, ale za vstupy a pripomienky sme vsetci vdacni (aj ked formy podania su rozne🌷), pomozu nam v dalsom rozhodovani a testovani.
Zelam vsetkym krasny zvysok dna.
6s na nacitanie 9 prispevkov, a po zatvoreni a opatovnom otvoreni dalsich 6 sekund 🙈
Druhykrat sa mal len otvorit uz nacitany strom, pri tej prilezitosti skontrolovat ci nie su nove prispevky a ak ano, zobrazit dole nejaku hlasku ze su nove prispevky v threade + nejaky refresh button... nie prenasat vsetko nanovo (cez nejaku Ugandu ci kade to ide tych 6 sekund)
https://i.imgur.com/aMGLbbd.mp4
Nejake to je divne, zobrazuje to nove prispevky a pod nimi par dni stary. Robim nieco zle ja ?
ohodnotit prispevky palcom alebo srdcom by sa mohlo dat aj cez Neprecitane komentare. momentalne je to mozne iba priamo v danej teme
... čo tak vrátiť sa 15 rokov späť.
???
Retro je v móde 😉