Neviem aku by to mohlo mat suvislost s konektivitou, kazdopadne od zaciatku ho mam pripojeny na Wifi. Toto je mechanicky "problem".
Keď sa troška natiahne reťaz a opotrebuje sa, prestane to robiť. No trvá to nejaký čas, bude to menej a menej robiť tie vibrácie, záleží ako často jazdíš. Takže daj tomu čas a nešpekuľuj.
No na moj problem s Kickr Core 2 odpisali zo supportu, ze mi ho vymenia. Posielal som im video, mozem ho dat aj sem. Inak ked som zacal poriadne googlit tak desiatky ludi ma ten isty problem, pochybujem ze vymenou sa nieco vyriesi, je to asi chyba dizajnu. Tak len aby ste vedeli.
Ahojte, na Wahoo Kick Core 2 mi nechce nájsť moju wifi , nájde mi všetky ostatné ale moju nie, neviete kde môže byť problem ? Mam zapnuté pásmo 2,4GHz aj 5GHz.
Inak ti čo používate Rouvy + click and cog , máte to cele spárované cez Bluetooth ? Lebo ja som chcel mať trenazer sparovany cez wifi ale virtuálne radenie cez ble. Ale tak to asi nebude fungovať a treba aj Trenazer dať cez ble ?
Áno oboje cez BT. Inak už asi mesiac mi to nefunguje, aj písali email že vedia o tomto probléme a riešia ho... Ako náhradu pridali virtuálne radenie do companion app a na klávesnicu.
Dnes som paroval Rouvy + CogClick na Direte X a funguje to . Mywhoosh sme mali sparovane cez Swiftcontrol cez BT a pohoda . Jediny problem je , ze rapluje ANT+ , ale moze byt problem v prijimaci . Tak cakam kedy pride novy , aby som to skusil .
No na moj problem s Kickr Core 2 odpisali zo supportu, ze mi ho vymenia. Posielal som im video, mozem ho dat aj sem. Inak ked som zacal poriadne googlit tak desiatky ludi ma ten isty problem, pochybujem ze vymenou sa nieco vyriesi, je to asi chyba dizajnu. Tak len aby ste vedeli.
daj aj sem prosim, nech vieme, lebo ja tiez meditujem stym
Nieco podobne som mal to vrcanie na Direto ktore vymenili za Direto X este pred 5 rokmi.
Inac hlucne je to pekne. Na vymenu. Inac niekto tu pisal ze si kupil Wahoo Kickr 6 a tam pisal ze je to uz zbavene detskych chorob a chyb Wahoo 2 a 5. Ja osobne by som do 2 nesiel.
Ale treba si dat sluchatka, iba vtedy pocut dunivy zvuk. A vlastne pocas toho dunenia sa objavuju aj vibracie v klukach…
Tak to je extrém hento. Ja som si myslel, že iba pri kľuke to robí mierne vibrácie. Kamarátovi to robilo mierne vibrácie pri pedalovaní, keď mal novú reťaz a potom to prestalo po čase úplne. Ale on má Garmin Tacx Neo 2T. Tak hádam sa to vyrieši k tvojej spokojnosti.
Jazdím na Elite Dirreto XR-T s radením 50-39-34/11-34. Samotný trenažér j takmer úplne nehlučný. Pri vysokej kadencii (okolo 120rpm) máličko počuť zotrvačník (podľa mňa úpln prirodzený zvuk). Čo ale pravidelne (po týždni = cca 200km) začne byť hlučná reťaz v dôsleedku nejakého rozladenia pešmykovača/prehadzovačky. Pravidelne musím nastavenie (predovšetým napnutie lanka) doštelovávať. Kazeta i reťaz sú takmer nové (najazdene cca 4000km). Bowdeny som menil niekedy v januári. Je to normáne?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď sa troška natiahne reťaz a opotrebuje sa, prestane to robiť. No trvá to nejaký čas, bude to menej a menej robiť tie vibrácie, záleží ako často jazdíš. Takže daj tomu čas a nešpekuľuj.
pisal som, ze mi to robilo aj na starej retazi...
daj aj sem prosim, nech vieme, lebo ja tiez meditujem stym
Ale treba si dat sluchatka, iba vtedy pocut dunivy zvuk. A vlastne pocas toho dunenia sa objavuju aj vibracie v klukach…
Inac hlucne je to pekne. Na vymenu. Inac niekto tu pisal ze si kupil Wahoo Kickr 6 a tam pisal ze je to uz zbavene detskych chorob a chyb Wahoo 2 a 5. Ja osobne by som do 2 nesiel.
Tak to je extrém hento. Ja som si myslel, že iba pri kľuke to robí mierne vibrácie. Kamarátovi to robilo mierne vibrácie pri pedalovaní, keď mal novú reťaz a potom to prestalo po čase úplne. Ale on má Garmin Tacx Neo 2T. Tak hádam sa to vyrieši k tvojej spokojnosti.
Ahojte, ja mám trenažér elite justo 2 a ratched sa mi trochu pohybuje von a dnu. Je to v poriadku alebo nie?
Tak mne moj novy Kickr Core 2 nevydava tento zvuk ako v tomto videu, robi mi to len ten dunivy zvuk s vibraciami pri sliapani tak neviem. Neviem ci je to OK alebo nie. Tento zvuk mi to ale nerobi : https://www.reddit.com/r/wahoofitness/comments/1ngutyc/wahoo_kickr_core_2_noise_normal/
Jazdím na Elite Dirreto XR-T s radením 50-39-34/11-34. Samotný trenažér j takmer úplne nehlučný. Pri vysokej kadencii (okolo 120rpm) máličko počuť zotrvačník (podľa mňa úpln prirodzený zvuk). Čo ale pravidelne (po týždni = cca 200km) začne byť hlučná reťaz v dôsleedku nejakého rozladenia pešmykovača/prehadzovačky. Pravidelne musím nastavenie (predovšetým napnutie lanka) doštelovávať. Kazeta i reťaz sú takmer nové (najazdene cca 4000km). Bowdeny som menil niekedy v januári. Je to normáne?
Inac pouzivate niekto tie tenisove lopticky pod trenazer? Robi to nieco?
Tak teraz sedim na Direto XR a začal byť dost hlučný, niečo tam hrkoce, pocinkáva skrátka hrôza