som majiteľom Garmin Edge 705 na MTB už vyše 6 rokov (bez poruchy) a uvažujem, že nový bike osadím aj novým computerom a to Garmin Edge 1000 s komplet snímačmi. Pozrel som fórum, ale nič podrobnejšie som nenašiel.
Čo ma zaujíma:
- reálne skúsenosti v teréne od ľudí, ktorí ho používajú dlhšie ako počas pár dní požičané na recenziu
- funkcionalita za ďažďa, blato...
- odolnosť voči otrasom - tu hlavne pevnosť dodávaného dlhšieho držiaka
- výdrž batérie v reálnych podmienkach
- odolnosť voči pádom (ak už niekomu padol, poškodil sa veľmi?)
Vopred ďakujem za reálne skúsenosti.
inak na Dropbox sa mi GPX synchronizuje automaticky cez datove sluzby na telefone, teda aj bez wifi a modreho zubu
JoKo, však som písal, že cez WiFi do cloudu Garmin Connect. K tomu PC nepotrebuješ. Z hocikade, kde máš prístup na WiFi, uploadneš trasu na GC. Ak nemáš prístup na WiFi a máš Edge 1000 spárovaný cez bluetooth s telefónom, trasa sa ti po jej ukončení uploaduje na GC cez dátový prenos telefónu.
... PC v oboch prípadoch leží vypnuté doma na stole. Všetky trasy, štatistiky atď. sú na GC, a to je predsa cloudové riešenie. Prístupné je z hocijakého zariadenia cez nejaký webovský prehliadač. Ak by som potreboval predsa len nejaký GPX mať fyzicky na HDD PC alebo na inom zariadení, tak si ho cez ten prehliadač z GC stiahnem.
Vdaka.
[Preprava] Prepravne - DPD Dobierka
1/(0) x 5.00 = 5.00 (6.00) EUR
bral som aj iné prkotiny do výbavy, takže v pohode. Fólia je super.
garmin.sk to je do plaču
Ale vdaka za podporu!
Tak ako pise laco asi je img nejakym sposobom divny. Na stranke freemap.sk som nasiel vo foldri OLD gmapsupp.img z 1.4.2012, ten som stiahol, vyskusal - a ten ide!! Samozrejme je nepouzitelny kedze nie je aktualny.
laco nemohol by si mi poslat tvoj freemap.img, aby som ho vyskusal na mojom Garminovi? Kedy si ho stahoval?
Na odskusanie som dostal promptne od freemap.sk novy gmapsupp s inou kodovou strankou pre texty, vyskusal som a funguje!
Zaver: ak mate edge 1000 s verziou 2.80 tak freemapsk sa vam momentalne bude javit ako locked. Pravdepodobne Garmin bude robit opravu...
laco vdaka za ochotu ale tvoju verziu freemap uz nepotrebujem.
Dnes mi prišiel Garmin, pripojil som ho cez Garmin Express, spravila sa aktualizácia a potom to chcelo sťahovať nové mapy.
Zatiaľ som ho nepatchoval lebo mi neprišla microSD karta, potom si tam nahodím vlastné mapy. No zatiaľ som si chcel spraviť všetky aktualizácie, ktoré sú dostupné.
Nemôže to spôsobovať napr. málo pamäte? Voľných mám len cca 2GB v zariadení.
Skúšal som to spustiť viackrát a vždy vyhodilo chybu.