som majiteľom Garmin Edge 705 na MTB už vyše 6 rokov (bez poruchy) a uvažujem, že nový bike osadím aj novým computerom a to Garmin Edge 1000 s komplet snímačmi. Pozrel som fórum, ale nič podrobnejšie som nenašiel.
Čo ma zaujíma:
- reálne skúsenosti v teréne od ľudí, ktorí ho používajú dlhšie ako počas pár dní požičané na recenziu
- funkcionalita za ďažďa, blato...
- odolnosť voči otrasom - tu hlavne pevnosť dodávaného dlhšieho držiaka
- výdrž batérie v reálnych podmienkach
- odolnosť voči pádom (ak už niekomu padol, poškodil sa veľmi?)
Vopred ďakujem za reálne skúsenosti.
Pokial jazdu neulozis tak sa to nerata a ani ju nenahras na net. Takze ukladat kazdu jazdu a urobit si ucet na Strava alebo Garmin Connect. Zapnut wifi a jazda sa na Garmin Connect nahra vzdy automaticky po ulozeni (autoupload musi byt samozrejme zapnuty).
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=6735
S mobilmi mám tiež skôr ten problém, že HW prestane stíhať nárokom SW ako že by sa kazili. Na druhej strane, poznám jedince, čo majú výnimočne nasrané v rukách...
Problém tej Visty je, že bude mať veľké problémy s novšími mapami (tak od levelu Slovakia Topo 3), a v tomto smere dosť platí aj o Oregáči, že nové mapy poněkud prekročili schopnosti navigátorov.
Tak toho sa vobec nemusis obavat. Mame tri Garminy. Garmin 500 ma viac ako 4 roky funguje bez problemov, Garmin 800 mal dva ked sa mi zlomila labka co ho drzi v drziaku, vymeneny v ramci zaruky za novsi Garmin 810 a mam este nove hodinky Garmin Fenix 2. Ked bol problem taqk jedine mechanicky a vsetko bez problemov vymenene za nove v ramci zaruky na otocku, ziadnych 30 dni.Maximalna spokojnost.