Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
Ako Mercedes s ADAS? Alebo geodeticky merac?
ja som šiel do hodiniek kvôli všestrannosti, tep, hodinky, km, rýchlosť, atď , takmer všetko to meria, ujazuje, btw. Ambit3 Peak) ale žeby ma dáko moc trapila výška, nemôžem povedať, každý sme iný, samozrejme
ak chceš čisto športester tak super, ak chceš somariny ako muzika a apikácie na hranie tak nie...
Mkonemá ANT
porovnanie
https://www.polar.com/cs/modelove_rady/porovnat?product1=91324&product2=91317
Ako ti fungujú notifikácie z mobilu na V? Napíš aj či máš Android alebo IOS.
Sak Vantage V to všetko spĺňa.
Len ta cena mu asi nespĺňa.. Ja som v nich plával 5x v chorvátsku. tep na ruke merali dobre.
Notifikácie nejdu neparujem s mobilom.pri športe ale s hrudakom. To nieje garmin. Ale sporttester. Iedm na výjazd pustím. Prídem. Stopnem, nápojim na komp dám sprchu a všetko je už v polar Flow otvorené. Hodinky nabite.
Vie sa spojiť s aplikáciou v android ale nepotrebujem to k životu.
Pozeral som na Google play odkial som ju stiahol a sú tam sťažnosti, že sa to začalo prejavovať na vela telefonoch. Asi to bude chyba apky.
Používam RoadBike od Runtastic na iPhone6. Mal som aj hodinky a hrudný pás, čo ale nekomunikovalo s iPhonom a po troch mesiacoch senzor prestal fungovať. Potrebujem niečo, čo dokáže za rozumnú cenu dáta (iba tep, prípadne V02 a tlak) do iPhonu (do tej aplikácie). Ostatné srandičky (hovory, SMS, trasy a pod.) v hodinkách nepotrebujem.
Čiže buď hrudný pás schopný párovať sa s iPhonom a komunikovať s Runtastic Road Bike alebo hodinky/náramok.
Tuto je môj thread. V skratke: počas normálneho zjazdu (nič rýchle) stúpol tlak z cca 1016 na 1022 a výška prestala klesať. Štartovacia výška 228 a cieľová 264, pričom to bolo takmer na tom istom mieste s minimálnym rozdielom vo výške.
Niektorí tam píšu že im to začalo blbnúť po update, tak dúfam že to bude SW chyba.
NOTE: Keď sa porozhliadnete na tom fóre tak tam nájdete podobné problémy aj pre Fenixy.
EDIT: práve som sa dopátral k tomuto design-flaw-sensor-opening-in-the-wrong-place-what-now