Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
....GPS je prozatím nepoužitelná..... U Apex 2 PRO jsou předinstalované mapy celého světa a můžete si stáhnout topografické mapy určitého regionu... mapy nemají místní názvy atp....neupozorní na žádnou odbočku ani nic takového...
Toto by mi vadilo, ak to chcem ako jeden pristroj pre sledovanie v terene a orientaciu kde som.
No tak to je celkom sklamanie, čakal som na ne oslavné ódy. A to som kvôli nim zatiaľ nekupoval Forerunnery.
https://www.alza.sk/wowme-id217g-sport-black-d6602733.htm
Co je to za stacionar?
To uz skor na VELMI PRIBLIZNY odhad vzdialenosti by sa dal pouzit dodatocny merac kadencie (resp lepsie poctu otacok kluk)
mňa tá presnosť úprimne celkom prekvapila, na to koľko hejtov som na to počul a čítal a to mám úplne šity základné vivoactiv 3.... ale tak možno tomu prispieva to, že som "albín"
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dnes dorazili 255 tak ideme testovať. Len tak rýchly pohľad tak Venučka majú krajši jasnejši displej a sú ľahšie ale menej funkcii. Pre vyslovene športové využitie budú určite lepšie 255. Venučka sú elegantnejšie a ten dotikový displej je fest návykový
Nazdar,chcem sa spýtať,že či ti presne meria kroky garmin Venu 2.
Kúpil som pred pár dňami síce garmin Venu 2S,ale kroky meria riadne nepresne.Napríklad aj dnes v noci počas spánku mi nameralo 250 krokov.A aj v interieri meria úplne mimo,asi o polovicu viac krokov,než v skutočnosti.
Možno mám niečo zle nastavené,alebo ako to nastaviť,aby to meralo kroky správne.
Nazdar,chcem sa spýtať,že či ti presne meria kroky garmin Venu 2.
Kúpil som pred pár dňami síce garmin Venu 2S,ale kroky meria riadne nepresne.Napríklad aj dnes v noci počas spánku mi nameralo 250 krokov.A aj v interieri meria úplne mimo,asi o polovicu viac krokov,než v skutočnosti.
Možno mám niečo zle nastavené,alebo ako to nastaviť,aby to meralo kroky správne.
Krokomer som nikdy neriešil čiže neviem :/ za tie roky s Garminom ma nikdy nenapadlo to kontrolovať či to pasuje. Hodinky na ruke aj keď majú veľmi citlivý snímač pohybu vid. mojú nedávnu skúsenosť keď pri zoskoku z asi metrovej výšky mi Venu 2 začali volať pomoc lebo pri tom doskoku a otrase zaznamenali vyššie preťaženie ako je norálne 😊 Proste kroky pokiaľ nechodíš ako slon ti nemôžu dokonale zmerať krok. Je tam odchýlka s ktorou musíš rátať stačí že zakrepčís a ako to hodinka môže vedieť ? Ber to tak že ti Garmin ráta aj kroky v sne