Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
pol Zo zvedavosti (kedze moje hodinky este nemaju ani len opticky senzor), co vsetko si realne tym kludovym tepom sledujes? A teda aj v com vidis prinos toho kontinualneho sledovania HR neustale oproti intervalom?
Urcite 2x ako pise pol Maju skoro 2krat taku vydrz baterie, plus NFC a su o nieco vacsie teda lepsie citatelny displej.
pol Zo zvedavosti (kedze moje hodinky este nemaju ani len opticky senzor), co vsetko si realne tym kludovym tepom sledujes? A teda aj v com vidis prinos toho kontinualneho sledovania HR neustale oproti intervalom?
cely denny suhrn, alebo aj spanok musi byt viac skresleny...dam priklad, ktory sa mi realne deje: sedim pri tepoch cca 50, vybehnem na druhe poschodie, kde si opat sadnem, ked to stihnem medzi meraniami, tak hodinky si v podstate ani nevsimnu ze som mal mozno aj 30sekund tep okolo 100...stale budu ukazovat tych 50 uderov
Chapem, skor som myslel ako ten graf a tie cisla potom interpretujes a co tam vidis a vyuzijes? Co z toho ti realne nieco povie k treningu alebo k zdraviu vseobecne. Ci naozaj vidis, ze tieto rana som mal tep vyssi, ako by som cakal a upravujem potom trening alebo nieco take
Ci len pozries, ze mam pekny graf a chcem ho mat kompletny a hotovo?
Ci len pozries, ze mam pekny graf a chcem ho mat kompletny a hotovo?
Tie hodiny čo máš sú Venu 2?
tiež sa dali kupiť okolo 300 ako teraz 255ky..... docela dosť toho vedia na beh bike a turistiku ideál
nemajú vypukle sklo ako novší model a venu rada. tak sa tak rýchlo nepoškrabe ochrané sklo,
žena ma venu 2 a to má celé doškrkané