Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
https://countdown.garmin.sk/
Display bol perfektne viditelný všade, tieto instincty sa mlžia v zime stále a pod....
Aj presnosť GPS signúlu mali t-rexy lepší ako garmin. Ten s prevýšením lieta dosť často...
AMOLED mi vadil hlavne počas nočnych, ked sa pri pohybe ruky rozsvietil a velmi mi to potom thalo oci, ak boli hodinky na riaditkach tak ak som chcel nieco vidiet tak som ich vzdy musel zobudit, ak som nahodou pomalsie zdvhol ruku a otocil hodiky ku sebe tak senzor to nieked nezreagoval, a este by sa toho dalo viac vypisat. U MIP mi staci ak mam nastavene podsvietenie iba na noc na 5% a aj to iba na to ze ho rozsvietim tlacidlom, gesto mam vypnute, takze ma nevyrusuje, ak ich mam na riaditkach tak stale na nich vidim udaje ktore potrebujem. Vydrz baterky je u fenixov a epixov uz skoro podobna cize to az taku vahu pri rozhodovani nema, ale mne osobne o mnoho viac vyhovuje MIP
ake hodinky garmin by ste odporucili na "test" ? Som apple watch user, ale to su smartwatch, nie sportwatch, reku skusim nieco, fenix 8 vyzeraj super, ale 1000 je vela
Hokej, Bike, fitko, obcas plavem, rozpocet 500e.
Dik
okrem mikrofónu/repráku a potápania do 40 metrov nič špeciálne nepribudlo. ak to nevyužiješ, viac sa oplatia 7 Pro za výrazne menej peňazí
To beriem. Ale je to špecifická skupina ľudí. Koľko ľudí sa reálne potápa do hĺbky.
7x pro pravdepodobne pojdu dole pocas black friday, teraz z toho co citam bude o ne velky zaujem kedze vela ludi amoled nechce a 400e rozdiel za diving, mikrofon a nejake drobnosti pride vela. Ja uvidim ci vyhra rozum (7x pro) alebo FOMO (8). Nastastie mam teda cas na premyslenie a na 90% idem do MIP Solar.