Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
Neviem o akom pozorumení píšeš. Na túto debatu končím, nemá zmysel, len ťa prosím do budúcna, už nechci odomňa žiadne Garmin veci, nemám chuť ich zháňat nevďačným ľuďom, ktorí si nevážia dobrú cenu, tak ani si nevedel poďakovať ako za dobrú cenu tak aj za to, keď som ti napísal celý postup ako do nich natiahnúť naspäť slovenčinu. Prvá tvoja správa, keď si s čistonovými hodinkami prišiel domov bola citujem "No už mám problém zničoho nič sa reč zmenila na angličtinu a v menu už nie je položka slovenský jazyk" a pokračovalo to problémom bluetooth slúchadlami a pomalým sťahovaním pesničiek, žiadne ďakujem, nevyžadujem to, ale sluši sa to. Ako som písal v prvej správe, niekedy sa na to treba pozrieť sebakriticky a priznať si, že problém môže byť aj medzi hodinkami a stoličkou.
Ináč ako tu bolo spomenuté mb=milibit, MB=megabajt a Mb=megabit, tj. 800MB/s=100Mb/s.
Chlapi už nereagujme, myslím si, že problém Garmin Tactix je vyriešený, vlastne...., žiadny ani nebol
Jasné, Garmin to vyrieši, v tom sú promptní. Väčší problém by bol, keby vypadávalo bluetooth alebo ANT+, to sa mi stalo počas tréningu, že sa mi odpájal hrudný pás a wattmeter a práve počas intervalov kedy som tie čísla najviac potreboval vedieť, najprv som dal reklamovať pás, ale robilo to stále, potom Edge 830, vymenili mi za nový a problém vyriešený
Ináč ako tu bolo spomenuté mb=milibit, MB=megabajt a Mb=megabit, tj. 800MB/s=100Mb/s.
Chlapi už nereagujme, myslím si, že problém Garmin Tactix je vyriešený, vlastne...., žiadny ani nebol
Akože za co ti nám stále ďakovať, keď som odchádzal od teba tak som poďakoval.. A písal som niečo také, že si mi predal smejd alebo niečo podobné? Som len napísal, že pri nastavovaní mi z ničoho nič skočila angličtina a v menu nebol sk jazyk..
Len pre upresnenie 800 Mb/s=100MB/s. Tie velke a male pismenka su zakerne.
Jasné prepáč, naopak som to napísal.
Tato znacka ide raketovym tempom dopredu.. mam apex pro uz takmer rok a nedam dopustit.. vydrz pecka, funkcie doplnaju updatmi, teraz uz kludne konkuruju vsetkym najdrahsim hodinkam.. plus zafir a titan za velmi prijatelnu cenu.. nehovorim o ich supporte ktory je na vysokej urovni... Su to skvele hodinky...
Tak ešte raz. Z mojej skúsenosti tieto notifikácie fungujú na Vivoactive 3, Fenix 5X plus aj Tactix Delta solar.. problém bude inde a nie v Garmine.
PS: citujem posledný príspevok len preto, aby bolo vidno na čo reagujem ak si niekto zase rozmyslí a vymaže príspevok.
Toto som mal na mojich Garmin 245 tiež. Z nevysvetliteľných príčin aj počas kľudového stavu rýchlo stráclai energiu. Možno nejaká HW/SW. Na nete je takých prípadov viac, ale väčšinou súvisias s hodinkami , ktoré majú senzor na okysličenie krvi, čo 645 a 245 nemajú. Popravde kvôli tomu som ich vrátil a teraz využívamstaré Amazfit. Kým nájde niečo čo plne uspokojí moje tech-športové ambície
Čo mám povolené v garmin connect app, to mi ide.
PS: citujem posledný príspevok len preto, aby bolo vidno na čo reagujem ak si niekto zase rozmyslí a vymaže príspevok.
Problém je jediné v Garmine ked cez ten isty mobil a garmin connect vidím upozornenia na garmin 530.. Tak asi vo mne problém nebude..