pri zaberani, avsak niekedy aj pri relativne kludnej jazde mi cinkaju kotuce brzd, da sa to nejak odtlmit?
mechanik mi tvrdil, ze je to v poriadku, vsetko je utiahnute, ale mna to trochu rusi :/
Ide tu o to že síce si mu chcel poradiť ale nebolo to v súlade s technológiou ktorá ak sa nedodrží tak môže nastať demolácia a to si nespomenul...... A prečo sa tie podložky používajú len pri tomto adaptéri? V čom je špeciálny?
No ide hlavne o tvar adapteru, snazili sa posunut prasa co najblizsie k vidlici a zaroven usetrit vahu. Predchadzajuci typ adapteru mal iny tvar, bolo potreba 4 skrutiek a prasa bolo velmi natocene dospodu a to nevyhovovalo brzdam s pevnym uchytom brzdovej hadice.
Jednoducho jedna cast adapteru je vyssia a druha nizsia, skrutky idu rovnobezne cize tym padom stmen kopiruje tvar adapteru no sroby idu stale v rovnakom uhle od vidlice, cize ten rozdiel v uhle treba vyrovnat, inak sa stane to co som pisal o par prispevkov vyssie.
Pre porovnanie predchadzajuci model adapteru copyrightara-hobbysroom.cocolog-nifty.com ara-hobbysroom.cocolog-nifty.com
Preto, lebo adapter, co pouziva 2 sroby na prichytenie na nohu vidlice a 2 sroby na uchytenie prasata k adapteru nema problem so suosostou srobov a dier v strmeni.
Zas az po palo1707.
K tym podlozkam...
Skusil som ich dnes nahodit a mali ste pravdu.Maju svoj vyznam a je to lepsie.
Takze uznavam si chybu ako aj to,ze som trepal somariny
Ja som mal na tie podlozky nervy z avidov a preto ked som menil na shimana som ich ani nedaval.Po vcerajsej diskusii som sa na to dnes bol kuknut a ked som vytiahol sroby boli mierne prihnute.To sposobilo pravdepodobne to vyosenie co spominali chalani.A s tymito krivymy srobmi sa uz prasa vycentrovat neda.Dal som nove sroby a tie podlozky a pri zatahovani sa prasa ani nepohlo.Na avidoch mi stale utekalo,ale to bolo asi aj vdaka tym podlozkam,co boli pod nim.Takze tak...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jednoducho jedna cast adapteru je vyssia a druha nizsia, skrutky idu rovnobezne cize tym padom stmen kopiruje tvar adapteru no sroby idu stale v rovnakom uhle od vidlice, cize ten rozdiel v uhle treba vyrovnat, inak sa stane to co som pisal o par prispevkov vyssie.
Pre porovnanie predchadzajuci model adapteru
Zas az po palo1707.
/edit jaj aha ano!!
/edit .... a doplnim
Inak vsetko podstatne uz odznelo, dufam ze pomoze...
Skusil som ich dnes nahodit a mali ste pravdu.Maju svoj vyznam a je to lepsie.
Takze uznavam si chybu ako aj to,ze som trepal somariny